Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Turnigy 9x a simulator
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010 13:16 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2008
Příspěvky: 27
Bydliště: Praha Stodůlky
Zkousim propojit vysilacku Turnigy 9x a pc pro simulator.

Delam to dle navodu.

http://www.hobbycity.com/hobbycity/foru ... p?TID=1428

ale zadny signal do pc nedostanu :cry: Je to videt na ovladacim panelu - herni zarizeni - vlastnosti

Ma prosim nekdo zkusenost ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010 13:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
Kdyz si zesilis mikrofoni vstup a zapnes na repraky, je slyset nejaky zvuk? Nemas na mikrofonu zaplou nejakou redukci sumu ci ozveny? Mas zaply boost na mikrofonu? ... V jakym bode ses zasek?

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Zvuk
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010 13:58 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 11.10.2008
Příspěvky: 27
Bydliště: Praha Stodůlky
Marcos píše:
Kdyz si zesilis mikrofoni vstup a zapnes na repraky, je slyset nejaky zvuk? Nemas na mikrofonu zaplou nejakou redukci sumu ci ozveny? Mas zaply boost na mikrofonu? ... V jakym bode ses zasek?


Diky,

Pokud mam zapojeny jack do mikrofonu tak slysim zvuk. Pokud hejbu s packami, tak se zvuk malinko meni.

1. Jaka mudalace ma byt pouzita ? Ja mam PPM nastaveno.
2. Pokud zapojim jack do vysilace , tak se sam zapne (neni nutno pouzit tlacitko) . Pokud zapnu vysilac , tak hned zvuk neni slyset.Ma byt zaplej vysilac nebo ho nechat vyplej ikdyz po yapojeni jacku se zapne.
3. Mam mit zapojeny u vysilaci modul (assan) ?

Dle navodu jsem dosel k bodu :

"Choose Add and add a virtual joystick like so:"

Na obrazku je uvedeno - Interface type "Virtual joystick IOCTL", ale ja mam aut. nastaveno IOCTL interface.

Pak mam problem v bodu PPjoy pokud chci navolit osi "Mapping" - vse mam defaultne nastaveno a nic nemuzu editovat.

Tohle je muj pripad:

Obrázek

Pokud je potreba muzu udelat vice obrazku pro lepsi pochopeni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2010 14:34 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
Clovece, ja tohle delal kdysi u DX6i. Taky ma vzadu jack a resil jsem to puvodne takhle. Poprvy jsem se zasek na tom, ze jsem tam mel zaply ty redukce, jak jsem psal, coz "kazilo" signal.
Pak mi to dlouho jelo az do preinstalovani programu, kdyz uz se mi to nikdy nepovedlo, presto, ze jsem si byl jistej spravnosti nastaveni. Nakonec jsem to vyresil USB-jack redukci z dealextremu za par dolaru.

Kazdopadne, jak pises, tak je nutny nezapinat vysilacku vypinacem, jenom vlozis kabel. Modulaci jsem mel tusim na autodetekci (jestli je to mozny). Vysilaci modul by nemel byt nutny.

Rozhodne si zkus napred projit step by step postup popsany na techle odkazech: http://www.smartpropoplus.com/dnn/SetUp ... fault.aspx Podle toho jsem to delal poprvy to bylo ok.

Po tom reinstalu mi to neslo zrejme kvuli nejaky chybejici komponente, byl jsem uz linej to resit a radsi jsem koupil tu usb redukci.

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 10:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2011
Příspěvky: 79
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Prosím o radu.

Koupil jsem si USB kabel k Turnigy 9X. Popřipojení k PC se ovladače nainstalovaly samy a v herních zařízeních vidím PPM. Jakmile připojím ovladač, sám se zapne. Ovšem při kalibraci v PC se nic neděje.

Nevíte co s tím?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 10:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2010
Příspěvky: 978
Bydliště: PN - SK
vytiahni modul z vysielacky, alebo sprav upravu, ako je popisana v teme o T9x (pripadne v mojom navode u RiMr-a)

Treba na zadnu dosku pripojit jeden odpor (cca 1kOhm), inak je signal PPM "zaruseny" a preto ho kabel nerozozna.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 28.07.2011 13:19 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7412
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Chlapi šak to tam mate v tej brožuře...! :D

http://www.ok-rimr.com/cs/jak-na-to/tur ... va-pro-sim

http://www.ok-rimr.com/cs/jak-na-to/tur ... simulatory

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x a simulator
PříspěvekNapsal: sob 14.12.2013 21:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.11.2013
Příspěvky: 14
Bydliště: Brno-venkov
Pořídil jsem Turnigy 9X a rád bych přez zimu trochu potrenoval na simulatoru.
Pojede mě to s tímhle kabelem, na Windows7? http://www.ebay.com/itm/RC-USB-Flight-Simulator-FMS-Cable-For-Futaba-JR-ESKY-/330587249934?pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item4cf8891d0e

A ještě jakej je rozdil mezi v tomhle kabelu?
http://www.ebay.com/itm/High-Quality-For-Flight-Simulator-USB-Cable-Phoenix-XTR-AeroFly-FMS-G5-G4-5-G4-/321256421430?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item4acc5ff836


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Turnigy 9x a simulator
PříspěvekNapsal: pát 17.06.2016 14:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 299
Bydliště: Liberec
Mám ve vysílači úpravu ala RiMr, základní kniply mi v AFPD běží přes SmartProPoPlus. Ale myslel jsem si, možná špatně, že když to má paměť na 8 modelů že si je nastavím v rádiu a v AFPD to už půjde rovnou. Jak toho docílit? Konkrétně kluk rád lítá s Moravou, tu nastavím a pak chce Concorde, což potřebuje deltu a musím zase všechno přenastavit...
Jo a jak tam přidám kanály? V rádiu jsem si nastavil na 5.ch přepínač a funguje, v AFPD nic..

_________________
Hype FuntasticAmigo IIISALyAlpha 1500 - synkovaFocus 400 - synkůvTaranis Q X7, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz