Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1556 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: ned 15.08.2021 17:12 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 2811
Bydliště: Řečkovice
Obrázky: 0
Nevíte kde se dá získat letiště Genderkingen jako scenerka do PhoenixRC?
Nejsem schopen ho najít...

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: ned 15.08.2021 19:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2020
Příspěvky: 733
Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK
Obrázky: 6
Skus len tak zo srandy napisat na youtubku panovi na nicku "CaporalRusty" , viem ze on ho lieta tak ak bude mat dobru naladu tak by ti mohol poradit....

_________________
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: ned 15.08.2021 19:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 2811
Bydliště: Řečkovice
Obrázky: 0
Díky moc. :)

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 24.11.2021 21:18 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2017
Příspěvky: 29
Bydliště: Poličná
Zdravím,jde nějak do Phoenixu dostat vlastní letiště?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 14.01.2022 11:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2008
Příspěvky: 738
Bydliště: ČR
Zdravim. Podotykam, ze mam Win 11.
Postupovel jsem podle https://www.rc-thoughts.com/phoenix-sim/.
Nainstaloval jsem 5.5 a pak postupne vsechny Update az na verzi 6.0 (pravda, slo to az po restartech).
Provedl jsem vsechna prejmenovani atd.
Stahl emulaci.Spustil, vidim "pakovy ovladac Microsoft", potvrdim, spustim Phoenix a projdu nastaveni vysilace, mam FrSky Taranis, a nakonec mi to oznami, ze USB nebylo rozpoznano.

Nejaky napad ?
Dik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 14.01.2022 11:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2011
Příspěvky: 765
Bydliště: Odolena Voda
Obrázky: 4
Blog: Zobrazit blog (9)
vrátit se k Win10 :mrgreen: omlouvám se, ale to nešlo :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 14.01.2022 11:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2020
Příspěvky: 733
Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK
Obrázky: 6
TURING píše:
... vidim "pakovy ovladac Microsoft", potvrdim, spustim Phoenix a projdu nastaveni vysilace, mam FrSky Taranis, a nakonec mi to oznami, ze USB nebylo rozpoznano.

Nejaky napad ?
Dik.


Neviem ci je to tvoj pripad ale obcas byva problem s detekciou zariadeni ak ich mas zapojene na nejaky Hub ci Usb predlzovak , ci obcas aj na predny panel .
Tak ak to tak nahodou mas tak skus napojit priamo do zadneho slotu na PC.

_________________
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 14.01.2022 13:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2008
Příspěvky: 738
Bydliště: ČR
Nemam USB Hub. Mam jen USB kabel k pripojeni.
MULTIFlight funguje bez problemu.
Vidim to na nefunkcni emulaci USB. Originalni Phoenix mel svuj USB dongle.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: ned 16.01.2022 20:14 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 2811
Bydliště: Řečkovice
Obrázky: 0
TURING píše:
Nemam USB Hub. Mam jen USB kabel k pripojeni.
MULTIFlight funguje bez problemu.
Vidim to na nefunkcni emulaci USB. Originalni Phoenix mel svuj USB dongle.

Zkus nějaký hardwarový "phoenix rc dongle". Jakýsi mám vyzkoušený, s mým "čudlíkem" sice funguje jen 6 kanálů, ale zbytek se dá vyřešit přes klávesnici.... (jen pozor CD je extrémně zavirované :) )

Při troše zlé vůle ti můžu poslat svůj "čudlík", stejně ho nepoužívám. (prima kabliky bych si nechal)

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 17.01.2022 0:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2008
Příspěvky: 738
Bydliště: ČR
prikrylm píše:
kus nějaký hardwarový "phoenix rc dongle". Jakýsi mám vyzkoušený, s mým "čudlíkem" sice funguje jen 6 kanálů, ale zbytek se dá vyřešit přes klávesnici.... (jen pozor CD je extrémně zavirované )

Při troše zlé vůle ti můžu poslat svůj "čudlík", stejně ho nepoužívám. (prima kabliky bych si nechal)


Diky za nabidku.
Pujcil jsem si dongly od kolegy. S originalem vse funguje. "5 in 1" jsem jeste nezkousel.
Za me je vyreseno


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: čtv 20.01.2022 17:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2020
Příspěvky: 733
Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK
Obrázky: 6
Vsimol som si ze na rc-thoughts co tu postoval Turing su fajn odkazy na pridavky do Phoenixu.
Uz to asi na rozdiel odo mna vacsina z vas pozna ale ak nahodou nie tak sa tam kuknite.

Okrem velkeho poctu lietadiel su tam do simulatoru aj rozne mapy (jednu z nich tu pred par mesiacmi hladal Prikrylm - ale uz ju asi nasiel :wink: ) - Map Pack 1 a Map Pack 2

https://www.rc-thoughts.com/phoenix-sim/

_________________
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1556 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz