Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1461 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 12:53 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10012
Bydliště: Břeclav
Jen tak na okraj: Co se chceš v simu nadřít pro větroň?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 14:22 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 4223
Bydliště: Žilina SR
Trefa!
:lol: :lol: :lol:
I když na tom svahu by se něco nadřít i trochu dalo. :roll: Ale je celkem jedno jaký si k tomu zvolí model. Stačí když si ho v nastaveních trochu odladí a bude ho mít přesně takový, jaký ho potřebuje. :wink:

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 14:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1613
Bydliště: Nitra Slovensko
zdzd píše:
Jen tak na okraj: Co se chceš v simu nadřít pro větroň?


Napr. presné pristávanie na bod podľa pravidiel F5J. Je tam omnoho viac zbytočných modelov. Ale už som si stiahol model PIKE F5J. (treba si nastaviť aj horšie poveternostné podmienky a vyskúšať si to)
Ja to používam v zimných večeroch hlavne pre zábavu.

Neviem prečo si každý myslí, že lietanie s vetroňom je najjednoduchšie. :oops:
Treba si skúsiť také F3B.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 18:38 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 4223
Bydliště: Žilina SR
juraj.jurej píše:
Neviem prečo si každý myslí, že lietanie s vetroňom je najjednoduchšie...

To si určite nikto nemyslí. Ale sú oprávnené pochybnosti, či sa lietanie v termike (napr. jej hľadanie) a pristávanie k bodu dá zdokonaliť v simulátore. :roll:

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 16.10.2017 14:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.10.2017
Příspěvky: 4
Ahoj, nemá někdo k dispozici sim Phoenix 5, kterej momentálně nevyužívá a bylo by možné ho tak na 14 dnů zapůjčit prosím? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 16.10.2017 16:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.6.2009
Příspěvky: 208
Bydliště: Zliv
Ahoj,
cca po 5 letech jsem se začal vracet k modelařině. Pro začátek jsem koupil Aroru 9 a nějaké to letadlo. Začal opět trénovat na simu (Phoenix). Po nějaké době jsem se rozhodl pevně vrátit k vrtulníkům (málo času na dopravu na letiště a heli můžu provozovat na loukách kolem baráku). Bohužel Aurora moc nechce fungovat s Phoenixem. Prosím o pomoc. Potřebuji poradit, jak nastavit.
Předem všem děkuji
Pepa

_________________
MIG-3 , Stinson
bylo:T-REX 550E V2, T-REX 700 Nitro Pro, HDX 450, Xray xb808, Losi 8ight


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1461 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz