Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 6:22 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2016
Příspěvky: 5
Bydliště: Mníchovo Hradiště
Obrázky: 9
Zdravim vsechny,mam problem ze sparovanim,radio spektrum dx5e a prijimac orange 610v2.Kompatibilita je v poradku(podle vyrobce) ale prijimac stale blika a nechce se chytnout...zkousel jsem i jine prijimace a vysledek je stejny.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 8:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2010
Příspěvky: 692
Bydliště: Praha 4 - Budějovická
Obrázky: 2
A děláš to takto?



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 9:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 25.7.2012
Příspěvky: 467
Obrázky: 0
Špatnej přijímač, úmrtnost 610 byla docela vysoká. Případně máš v DX5e nový VF modul pouze DSMX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 9:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2016
Příspěvky: 5
Bydliště: Mníchovo Hradiště
Obrázky: 9
Mam i original prijimac pro dx5e a stejne se to nesparuje...
Ted jsem se docetl ze i baterie do radia musi byt nabite,muze to byt mozna pricina ze se to nechytne?
Ale radio pipa a sviti...tak nevim co je spatne,novy regulator,novy motor,novy prijimac a nedari se mi to sparovat...nechapu to...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 10:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2009
Příspěvky: 505
Vysílač musí samozřejmě fungovat, párovat mrtvý vysílač je nesmysl. Pokud naběhne a zapípá, nemá napětí baterky žádný vliv.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 10:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2016
Příspěvky: 5
Bydliště: Mníchovo Hradiště
Obrázky: 9
Neni mozny aby byli tri prijimace spatny...a to jsem ty dva dostal vcera...jeden je original a dva jsou orange 610v2...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 10:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 533
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Už se mi stalo, že při napájení z jednoho regulátoru (byl ze setu ME109 stejnosměrný motor) nešlo spárovat přijímač orange.
Stačilo přijímač připojit na samostatný zdroj - používám externí BEC, a spárování bylo v pořádku.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2016 20:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2016
Příspěvky: 5
Bydliště: Mníchovo Hradiště
Obrázky: 9
Zitra jedu pro zdroj na parovani a snad to uz pujde.
Dekuji vsem za reakce...
Dam vedet jak to dopadlo...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 17:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.10.2016
Příspěvky: 5
Bydliště: Mníchovo Hradiště
Obrázky: 9
Takze parovani nefunguje ani pres externi baterii... Uz fakt nevim co s tim...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 11.11.2016 23:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 144
Bydliště: Bratislava
kontrola zapojenia napajania


Přílohy:
DSC_0479.JPG
DSC_0479.JPG [ 47.01 KiB | Zobrazeno 661 krát ]
DSC_0480.JPG
DSC_0480.JPG [ 49.64 KiB | Zobrazeno 661 krát ]
DSC_0481.JPG
DSC_0481.JPG [ 51.38 KiB | Zobrazeno 661 krát ]
DSC_0483.JPG
DSC_0483.JPG [ 55.05 KiB | Zobrazeno 661 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 9:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.2.2017
Příspěvky: 7
Neni mozny aby byli tri prijimace spatny...a to jsem ty dva dostal vcera...jeden je original a dva jsou orange 610v2...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 21:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 144
Bydliště: Bratislava
no netusime ako to skoncilo .) mozno ma pokazeny vysielaci modul alebo odtrhnutu antenu
alebo spaleny regulator 3.3V pre vysielaci modul,
netusime co vsteko robil s vysielacom novy alebo predosli majitel, co vstetko ponastavovali na vysielaci
mozno ma Len DSMX vysielac, nemame presny model DX5e (vzadu je oznacenie)
mame malo info od majitela, takze tazko presne poradit
mohol aj nechtiac vyskratovat prijimac ak zapichol konektor z regulatoru naopak
vela ludi si neskontroluje ako ma byt spravne otoceny konektor (niektore prijimace to preziju niektore nie)
Poznam troch ludi ktory si tak vyskratovali prijimace, 1x novy Turnigy, 1x Futaba a 1x Spektrum/orange
po vyskratovani sa Turnigy a Orange nechcel nabindovat, Futaba sa uz nezapol

jeho prijimac:
OrangeRx R610 a 610v2 je iba DSM2 (aky mal spektrum original netusim)
https://hobbyking.com/en_us/dsm2-6ch-wi ... -cert.html

takze predpokladam ze ta DX5 je len DSMX dokoca existuju as iba DSM alebo neaake MD2
https://www.spektrumrc.com/Products/Def ... Id=SPM5510
vsetko zalezi od čisla na zadnej strany vysielača SPM5510 SPM5520 SPMR55201

este prave pozeram manual DX5e tak sa da vypnut zapnut DSM2 a DSMX manual strana 6 DSMX ON / DSM2 ON
http://www.astramodel.cz/manualy/spektr ... ual_EN.pdf


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz