Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 19.08.2016 19:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 3936
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
dudaj píše:
Takže tvůj výpočet je dost mimo.
Já jsem ni nevypočítával, dával jsem příklad, od jednoduchého dělení jsou jiní experti

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 19.08.2016 20:06 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
corsair píše:
Já jsem ni nevypočítával, dával jsem příklad, od jednoduchého dělení jsou jiní experti


já vím :) , jenom jsem chtěl říct, že nelze porovnávat tvůj soukromý dovoz s běžným obchodováním firem a dovozem
mezi sebou.
Jsou tam veliké rabaty (40 i víc %), odečítá se DPH a prostě nelze srovnávat.
Tady je drahá hlavně forma a když výrobce neprodá dost kusů, je to drahý. Ale nemusí se to vrátit za 3 měsíce, že ?
Ale jiná věc je dovoz a cena na konci.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 19.08.2016 23:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
veka1 píše:

Mam overeno,ze GPS u rychlych modelu nefunguje.... nestiha a klame. Kdyz bych chtel korektni mereni, pri 150 -250km/h potrebuji cca 500 -1000m ustaleneho primeho a vodorovneho letu....

Vsechny jine zpusoby mereni ( vario, pitotka, GPS,ruzne logery ) maji moc velke tolerance a zpozdeni.

veka1


Na takovejhle nesmysl jsi prisel jak???

Koukni treba na: http://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.a ... cislo=2775

Vzorkovani po 0.1s !

V jetu mam Graupner GPS a jediny co je k nicemu je prenos do vysilace. Ale v logu mam presny logovani rychlosti.
Pokud GPS ma signal satelitu pocita jiste bez postrehnutelneho prodleni. Mohl bych ti vypravet o dynamickem vzorkovani GPS s ohledem na uhlovou rychlost treba u monitorovacich jednotek do aut...to bys koukal kolik dat se v realu sype...


Jyrry...taky se s tim tvym erem neplouzis...a hlavne si na tu rychlost zvyknes a pak to tak neprijde...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.08.2016 1:31 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 17.12.2008
Příspěvky: 2827
Bydliště: Bohumileč 15
Obrázky: 0
arkudo píše:

Na takovejhle nesmysl jsi prisel jak???



hmm, v citaci ti chybi kousek puvodniho textu , ze? To by mohlo pro vysvetleni stacit, ne? :wink:

veka1


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.08.2016 21:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.2010
Příspěvky: 307
Bydliště: Beroun (Střední CZ)
Díky pánové. Pro přehled o současné scéně mi to stačí. Přeji prima víkend.

Elektrik

_________________
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz