Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: sob 07.06.2014 15:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.12.2013
Příspěvky: 3
Zdarec letci.
Jako začátečník jsem si koupil model Sky Surfer 1400 RTF.Všechno by bylo vpořádku jenom mám takový menší problémek.Na vysílači mi plyn reaguje až od poloviny délky posuvu páčky,mám trochu problém trefit cca 50% plynu pro pomalý let.Neví někdo zda jde toto odsranit tak aby plyn reagoval po celé délce posuvu páčky? :?: Jo vysílač je 4 kanál Fly Sky FS-T4C 2,4Ghz mod 1.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: sob 07.06.2014 16:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.6.2010
Příspěvky: 274
Bydliště: SK
Skalibruj si rozsah plynu. Postup je taký istý ako napr. u Bety 1400.
Postup:
-zapni vysielačku
-daj plyn na vysielačke na maximum a potom zapoj batériu v lietadle
-po cca 1-2 sekundách regulátor zapípa (ti-tá)
-stiahni plyn na nulu - regulátor by mal znova zapípať na potvrdenie nastavenia
-odpoj batériu v lietadle a vypni vysielačku.
Keď potom znova zapneš vysielačku a pripojíš batériu k lietadlu (štandardne, ako keď ideš lietať), tak by už plyn mal fungovať v celom rozsahu.
(pre istotu a bezpečnosť môžeš pred kalibrovaním dať z motoru dole vrtuľu, ale nemusíš)

_________________
SVK 34-12


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: sob 07.06.2014 16:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.12.2013
Příspěvky: 3
Spuper,funguje 100%.Jsi třída.Dík ,já bych se stím babral dlouho než bych na něco přišel.Jde se lítat!!!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: sob 07.06.2014 22:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 5
Bydliště: Liberec
Mám tohle letadlo týden a již tři vrtule v háji, pouze při plném plynu. Dělám něco špatně, nebo jde o kvalitu materiálu ze kterého je vrtule.Díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: ned 08.06.2014 5:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.12.2013
Příspěvky: 3
Mě to zatím drží,polítám a dám ti vědět jak to vypadá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: ned 08.06.2014 12:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 5
Bydliště: Liberec
Dneska jsem použil ten návod na kalibraci plynu, funguje.....díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: ned 08.06.2014 16:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.6.2010
Příspěvky: 274
Bydliště: SK
Ten postup je "stará známa vec", hlavne že to pomohlo - tak nech Vám to lieta.

_________________
SVK 34-12


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: ned 08.06.2014 21:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2013
Příspěvky: 291
Bydliště: Břeclav
Spydy píše:
Mám tohle letadlo týden a již tři vrtule v háji, pouze při plném plynu. Dělám něco špatně, nebo jde o kvalitu materiálu ze kterého je vrtule.Díky za radu.


Kvalita bude určitě vpořádku, pouze bude problém v jejím dotažení. :wink:

_________________
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: ned 08.06.2014 22:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.5.2014
Příspěvky: 5
Bydliště: Liberec
No nevím, čínskej výlisek. Můžeš to trochu rozvést, jak ji mám teda dotáhnout, v návodu neni ani obrázek správné montáže. Dotáhl jsem ji hodně i málo a taky něco mezi tím a stejně se rozlétla. Mám letadlo týden a už tam je čtvrtá vrtule.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: stř 15.10.2014 7:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 114
Bydliště: Břeclav
ahoj, pořídil jsem si toto letadlo taky a po 2 letu vrtule se ve vzduchu rozletela a letadlu se rozlozily kridla a letadlo placlo na zem. kde kupujete nahradni vrtulky a mate nejak zajistena kridla?

_________________
DX6i DSMX, Phoenix 3,0,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: stř 15.10.2014 7:35 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Styl3rZ a Spydy :
Používáte ty doporučené vrtule APC?

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: stř 15.10.2014 16:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2013
Příspěvky: 291
Bydliště: Břeclav
Na zajištění křídel používám suchý zip a je po problémech :D


Přílohy:
IMG_20141015_164652.jpg
IMG_20141015_164652.jpg [ 58.95 KiB | Zobrazeno 2822 krát ]

_________________
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: pát 17.10.2014 12:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 114
Bydliště: Břeclav
jyrry píše:
Styl3rZ a Spydy :
Používáte ty doporučené vrtule APC?


ahoj, no zatím umřela první vtrulka a přemýšlím jakou koupím, letadlo jsem koupil u RC kinga a tam prodávají k tomu originál 5x5 a nevím jakou jinou díval jsem se u hobbykingu a nevím co vzít ještě doporučují jako alternativu 6x4e .

_________________
DX6i DSMX, Phoenix 3,0,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: pát 17.10.2014 13:08 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15844
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Styl3rZ píše:
... prodávají k tomu originál 5x5 ...

Pokud se trhají ty originál plastové, použil bych APC-E v těch rozměrech, jsou tuhé a pevné, měly by ty otáčky vydržet. Asi bych vzal tu 6/4 - to éro není žádný rychlík aby to mělo čtvercovou vrtuli.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sky Surfer 1400
PříspěvekNapsal: pát 17.10.2014 13:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 114
Bydliště: Břeclav
bv9 píše:
Na zajištění křídel používám suchý zip a je po problémech :D


aha, no zkusím taky nějak pořešit, je totiž dost blbý když se křídla rozletí. a ještě mě štvou ty blbý táhla bez jakéhokoliv nastavení taky asi vyměním za něco jinyho.

_________________
DX6i DSMX, Phoenix 3,0,


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Zenair a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz