Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 379 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 13.01.2017 15:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.1.2017
Příspěvky: 22
Ahoj,

mohl bych poprosit nejakeho zkuseneho letce o radu?
Koupil jsem si betu 1400 bohuzel v modu1, ale jsem zvyknuty na mod2 z vrtulniku. Myslel jsem, ze se to rychle preucim, ale to byla naivni predstava.

Udelal jsem tedy to, ze jsem rozebral ovladac a pouze jsem prehodil perko a drazku z jednoho joysticku na druhy. Takze ted uz mam levy joystick tak, ze zustava na miste, zatimco pravy se centruje do stredu.

Toto vsechno mi krasne zafungovalo, v letadle jsme prehodil kanaly vyskovy a motoru a myslel jsem, ze mam vyhrano. Vyskovka se chytla perfektne, ale motor i pri znovunastaveni vzdy jede jen od 50% vychylky plynu do 100%, tedy ze v rozmezi 0 - 50% (uplne dole az do stredu) vubec na nic nereaguje. Zabere pouze pri 51% a dal..

Nevite prosim nekdo, jestli se toto chovani da nejak prenastavit?
Moc diky za pomoc ;)


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 13.01.2017 19:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.11.2010
Příspěvky: 399
Bydliště: Velké Meziříčí
Musíš nejspíš zkalibrovat plyn. Dej páčku plynu ůplně nahoru - na 100procent plynu, zapni vysílač, pak zapni přijímač- připoj baterku, neměl by se motor rozběhnout, a v momentě kdy to začne pípat stáhni páku plynu dolú, pak vypni baterku a pak vysílačku. Pak se staženým plynem zase vše normálně zapni a uvidíš, mohlo by to jít.

_________________
Walkera V400D02,T-REX450,Beta 1400, Gama, FOX 2300, EXCEL ,U Can Fly, AIRBUS A320,Beagle, Acro MK2


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2017 20:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.1.2017
Příspěvky: 22
jirakus píše:
Musíš nejspíš zkalibrovat plyn. Dej páčku plynu ůplně nahoru - na 100procent plynu, zapni vysílač, pak zapni přijímač- připoj baterku, neměl by se motor rozběhnout, a v momentě kdy to začne pípat stáhni páku plynu dolú, pak vypni baterku a pak vysílačku. Pak se staženým plynem zase vše normálně zapni a uvidíš, mohlo by to jít.


Ahoj,

díky moc za radu, povedlo se :)
Jediný problém co teď mám je to, že to celé funguje, jen když mám na vysílači zapnuté maximální výchylky. Můžu zkusit být opatrný, ale řikal jsem si, jestli nevíš jak se poprat i s tímto.

Díky moc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2017 21:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 146
Bydliště: Bratislava
napis presne aky mas vysilač, dehledam ti navod na zmenu modu
najjednoduchsie je prehodit (prepajkovat) kable na potenciometru plynu a vyskovky
aby dvoji vychylky zbytečne neprepinaly paku plynu ale aby prepinali vyskovku

pokud mas Cadet 4 tak hodne info najdes tu:
viewtopic.php?f=38&t=38531
CADET 4 v3 je mozne dokonce upravit i na 6kanal
https://docs.google.com/document/d/1oXh ... view?pli=1


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 379 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: HONZIK 22 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz