Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dosah vysielača
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:08 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2007
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlaté Moravce
Zdravým všetkych.neviete my prosim poradiť čo to môže byť za chybu
keď som od lietadla vzdialeny len 100m. tak sa idu serva zblazniť,od kmitania potom s tym mam problemy aj vo vzduchu,viete si to predstaviť.
Vysielač mam OPTIC6 a pijimač ELECTRON6 baterky plno nabyte.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2004
Příspěvky: 1459
Bydliště: chocerady
mozna v nejakem miste zlomena antena od primace :twisted: :twisted:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1010
Bydliště: Praha 4
Jaky tam mas serva ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.11.2006
Příspěvky: 2123
Bydliště: Ďáblice
Obrázky: 8
Já bych to tipnul na problém ve vysílači. Osobně se mi to u Optica stalo a vím o několika dalších případech, kdy se u něj rozladil VF díl a nemělo to pak žádný výkon. Výkon se dá porovnat s jiným vysílačem pomocí jednoduchého přípravku. Ten měřící přípravek kdysi dělala i Modela. Já si to udělal sám a Optica občas pro jistotu kontroluji, protože už mu nevěřím.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dosah vysielača
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8128
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
slavo píše:
Zdravým všetkych.neviete my prosim poradiť čo to môže byť za chybu
keď som od lietadla vzdialeny len 100m. tak sa idu serva zblazniť,od kmitania potom s tym mam problemy aj vo vzduchu,viete si to predstaviť.
Vysielač mam OPTIC6 a pijimač ELECTRON6 baterky plno nabyte.

Skontroluj či sú v tom krištály určené pre daný typ teda Hitec


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:45 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2007
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlaté Moravce
koko mam tam serva HS55


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 17:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2007
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlaté Moravce
LV
ten kryštal bol original v tom OPTICU


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 18:01 
Mazák
Mazák

Registrován: 9.8.2006
Příspěvky: 3687
Obrázky: 0
no text entered...


Naposledy upravil s3030150 dne stř 23.04.2014 16:52, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 18:05 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2007
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlaté Moravce
ROXY BL 2824


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 18:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.6.2005
Příspěvky: 713
Bydliště: ČR
slavo píše:
koko mam tam serva HS55


Zkusil bych vymenit ty HS-55 za jine a udelat stejny test dosahu na stejnem miste: http://www.rc.xf.cz/ruseni_od_serv.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dosah vysielača
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 18:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.1.2007
Příspěvky: 622
Bydliště: Opava
slavo píše:
Zdravým všetkych.neviete my prosim poradiť čo to môže byť za chybu
keď som od lietadla vzdialeny len 100m. tak sa idu serva zblazniť,od kmitania potom s tym mam problemy aj vo vzduchu,viete si to predstaviť.
Vysielač mam OPTIC6 a pijimač ELECTRON6 baterky plno nabyte.

Slavo, dříve, než začneš kupovat nové věci a vyměňovat je, zkontroluj jestli máš anténu mimo sil. vodiče, potom odpojuj jedno servo po druhém a vždy zkoušej, jestli to které servo nedělá neplechu a nezapomeň na motor. Pokud to nepomůže, pošli vysílač na seřízení VF modulu. Já jsem měl Optica kvůli rozhašenému VF modulu na opravu třikrát a pak už byla má důvěra tak otřesena, že jsem ho vyměnil za Graupnera.

_________________
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 21:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
caf slavo ešte ma napadlo, že či si niekedy nešklbol anténov a či nieje narušená pri plošáku a nedotýka sa tam dákej inej súčiastky dáky chlp z lanka...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 17.02.2007 22:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2004
Příspěvky: 1010
Bydliště: Praha 4
Ty HS 55 muzou bejt vaznej problem. U nich pomuze spojeni plaste motoru se zemi servozesilovace. Urcite je na zkousku odpoj a nech tam jenom regl, jestli se to zmeni.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007 12:45 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
alebo skúš pripojiť len tak zo srandy dáke iné servá


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 18.02.2007 19:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2007
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlaté Moravce
ked odpojim vsetky serva a necham len regulator ide to ok


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz