Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 27.10.2006 21:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.11.2004
Příspěvky: 408
Bydliště: Jakubov u Mor. Budějovic
Fiba píše:
Jen upozorneni - s dvouplosnikem to neni tak jednoznacne, jak se vsichni vyjadrujete.
Pokud ma male plosne zatizeni a velkou bocni plochu trupu, je potreba litat i smerovkou. Kridelky se jen nakloni a pokracuje prakticky rovne dal.
Neni to spatne, ale na smerovku neni dobre zapomenout.
Viz treba http://www.volny.cz/v.behal/placka/placka2.htm , nebo http://www.fbcontact.com/modely/modely/Ultimate.htm
sem říkal, že si u dvouplošníku užije se všema funkcíma ;)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: těžiště
PříspěvekNapsal: pát 01.12.2006 20:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.11.2006
Příspěvky: 15
chci se zeptat jak se ma vyvažit letadlo bellanca v navodu to neni moc popsano. jak zjistim že letadlo je ve vaze,kde je těžiště a jak zhistim že letadlo mam spravne těžiště, diky za pomoc. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: hmm
PříspěvekNapsal: pát 01.12.2006 20:50 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.11.2006
Příspěvky: 15
těžiště


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.12.2006 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.2.2006
Příspěvky: 795
Bydliště: Praha 8
Teziste by melo byt v navodu popsano... Jinak u dvouplocha jak uz bylo receno driv zatacet pouze kridelky a vykovkou prakticky nejde. Mel jsem moznost ted ridit dvouplosnik a bez smerovky bych skoro ani nezatocil... Prinejmensim by to trvato 5x tak dele


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.12.2006 21:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2006
Příspěvky: 3544
Bydliště: Velke Prilepy - Praha Zapad
S tim zatacenim zalezi na modelu. Muj dvouploch zatacel kridelky jedna basen - a to je mel pouze na dolnim kridle.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: servo
PříspěvekNapsal: pon 18.12.2006 17:27 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.11.2006
Příspěvky: 15
v letadle bellanca 480 se mi polamalo servo, na vyškovkach a nevim jaky tip mam koulit poratě jake serva (nejake kvalitnejši ne puvodni)

diky za odpovět :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz