RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Alpha 1500 od Pelikána
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=16&t=29210
Stránka 4 z 49

Autor:  redkofka [ pát 23.07.2010 18:11 ]
Předmět příspěvku: 

No vyskovka a smerovka - das tie vydlicky do najvzdialenejsieho otvoru od kormidla - kridielka to iste ale tam musis dat este tiahlo na pake serva do stredovej dieri - rozopnes vydlicku - vytiahnes tiahlo das do stredu a das vidlicku do posledneho otvoru od kormidla

na vyskovke som musel este trochu povolit tu srobovaciu vidlicku aby bolo kormidlo v stredovej polohe :-)

Autor:  redkofka [ pát 23.07.2010 19:02 ]
Předmět příspěvku: 

Taaaakze dokoncil som prepojenie setovej vysielacky s PC
kabel je ako je nakresleny aj tu http://skylady.blog.cz/0602/pripojeni-v ... simulatoru - cize 10kohm odpor paralelne
vypinac vypina VF stupen
a inak viac povedia obrazky

http://picasaweb.google.sk/105670301983120358229/Qqqq#

Zeleny kabel je PPM modry zem :-)
Snad to niekomu pomoze :-)

Autor:  Zasovjan [ pon 26.07.2010 16:58 ]
Předmět příspěvku: 

Tak jsem si to koupil jako prvni Letadlo a sam stim vyšel ven což byla chyby a ulomil jsem čumak tak snad to dám do kupy

Autor:  vandurat7 [ pon 26.07.2010 17:39 ]
Předmět příspěvku: 

Zasovjan píše:
Tak jsem si to koupil jako prvni Letadlo a sam stim vyšel ven což byla chyby a ulomil jsem čumak tak snad to dám do kupy


Tak pokud by ti to nějak nešlo nebo by jsi sháněl nějaké rady,tak se klidně ptej, myslim že je lepší 1000 slov než 1000 korun :wink:
Každopádně na základy letu si zkus simulátor.

Autor:  Zasovjan [ pon 26.07.2010 19:20 ]
Předmět příspěvku: 

vandurat7 píše:
Zasovjan píše:
Tak jsem si to koupil jako prvni Letadlo a sam stim vyšel ven což byla chyby a ulomil jsem čumak tak snad to dám do kupy


Tak pokud by ti to nějak nešlo nebo by jsi sháněl nějaké rady,tak se klidně ptej, myslim že je lepší 1000 slov než 1000 korun :wink:
Každopádně na základy letu si zkus simulátor.


Jo Na Simulatoru litam Prostě dneska jsem to koupil a kamoš mi to měl zitra zalitat a vyzkoušet ale ja blbec jsem nechtěl čekat. Ale lítal jsem, akorat nevím proč prostě lidská blbost . Nahazoval jsem to levou rukou a pak že to vyzkouším pravou a navim proč prostě jsem vyškovku zatáhnul dolu a už to bylo. Snad to sekundové lepidlo zpraví.

Autor:  vandurat7 [ pon 26.07.2010 19:25 ]
Předmět příspěvku: 

Sekundák je dobrý. Já používám i purex,vypění místa která ti v tom třeba chybí,jediná jeho vada je ta barva a to,že právě pění.. Někdo to nemuže vystát,ale já proti tomu nic moc nemám :lol:

Autor:  Zasovjan [ pon 26.07.2010 19:34 ]
Předmět příspěvku: 

No tak to si koupim asi jak to tak vypada budu to potřebovat. To si člověk něco koupi a pak zjistí že potřebuje dalších deset věcí kolem toho.

Ještě musim koupit baterky nabijecí do RC a i tu nabiječku na to to jsem přišel až doma že tam nic takoveho není

Autor:  redkofka [ pon 26.07.2010 19:39 ]
Předmět příspěvku: 

ja som lepidlo kupoval pre istotu hned - aj ked zatial nebolo potrebne ....
a nabijacku ... neoplatila by sa ti viac acucell 6 z hobbycity ?

Autor:  Zasovjan [ pon 26.07.2010 19:43 ]
Předmět příspěvku: 

Mám tudle na baterku RAYTRONIC C12 pujčenou možna navždy.
a na vysilačku chci tudle CG-S32 Tx,Rx nabíječ

Autor:  vandurat7 [ pon 26.07.2010 19:53 ]
Předmět příspěvku: 

totok : http://rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=28816

vysilačku máš tu setouvou? možná to změnili,ale co jsem měl já tak se tam dávaly normální AA akumulátory a nabíjel jsem je venku

Autor:  redkofka [ pon 26.07.2010 19:54 ]
Předmět příspěvku: 

noooo mne by moje 2500mAh baterky nabijala ta nabijacka asi 44 hodin - kedze ma nabijaci prud 80mAh

2500/80*1,4=43,75

ked mas nake 800mAh baterky tak sa to da za tych 12-14 hodin ale inak je to maly nabijaci prud.

Autor:  Zasovjan [ pon 26.07.2010 20:03 ]
Předmět příspěvku: 

Jo mám vysilačku normalni setovou co tam byla a je tam 8xAA a mám nabiječku jen na 4xAA doma mám nejake GP2500mA a mám problem je tam dostat jsou moc velke tak jsme se dival nějake 1000mA za 38kč a nabiječka za 300kč a da se to nabijet přimo ve vysilačce to bude lepší si myslim.

Ten Purex jak dlouho to schne . Ja to tím sekundovym lepidlem musel držet asi 10 min než to aspon trochu ztvrdlo

Autor:  Zasovjan [ pon 26.07.2010 20:07 ]
Předmět příspěvku: 

Já kupoval Vše v Rožnově p.R www.va-models.cz mám to 6km akorat od zitřka maji dovolenou

Autor:  vandurat7 [ pon 26.07.2010 20:20 ]
Předmět příspěvku: 

Jo tak vteřinák. To není přesně ten co si znal dřív,ten v té plechové 3gramové tubičce.
Na vteřinové (kyanoakrylátové) lepidlo si pořid aktivátor, tím to přestříkneš a hned to vytvrdne.

Purex,ten rapid-ten je rychlejší. RYchleji vypění,rychlejí vyschne. Jakštakš drží asi po 60minutách. Bud ty spojované díly k sobě nějak zafixuješ (svorky,gumičky) nebo se využívá kombinace vteřinák/purex.Tahle kombinace se dělá na větších styčných plochách,na okraje se nanese vteřinák,a mezi to purex,a ten to krásně vypění. Používá se třeba při lepení polovin křídla z EPP,ale myslím že by jsi to mohl využít i k lepení třeba té špice :wink:

Autor:  redkofka [ úte 27.07.2010 7:04 ]
Předmět příspěvku: 

Dobry prehlad lepidiel, a ake su medzi nimy rozdiely, naco ake pouzit je tu :
http://www.litam.cz/technika-navody-rc- ... pim-modely

Stránka 4 z 49 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/