Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 727 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 49  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.07.2010 11:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.2.2009
Příspěvky: 454
Pořád je to celkem blízko,ale dál to asi nedáš. Běž vyzoušet ten dosah,mělo by to být o lepší.

_________________
Clear sky,glider fly..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 28.07.2010 11:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.2.2009
Příspěvky: 454
Pořád je to celkem blízko,ale dál to asi nedáš. Běž vyzoušet ten dosah,mělo by to být o lepší.

_________________
Clear sky,glider fly..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.08.2010 14:31 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.8.2010
Příspěvky: 12
Zdar chlapy.Tak jsem si pořídil Alphu jako první model a jsem s ní naprosto spokojený pár hodin na simu a třetí let přes hodinu v termice.Mám ale takový dotaz ,točí se mi pořád vrtule nechce se sklopit i když je zapnutá brzda,nemá s tím někdo zkušenost.dále taková maličkost někdo to tu už psal ,stéblo trávy ve výškovce mi přistání nalomilo celý ocas,vyřešil jsem to dvěma špendlíky zapíchnutými do stabilizátoru před tu mezeru a od tý doby bez problémů.Dík za odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 09.08.2010 14:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 1801
Bydliště: Cheb
Máš opravdu zapnutou brzdu? Když stáhneš plyn na zemi tak motor stojí?

_________________
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.08.2010 16:41 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.8.2010
Příspěvky: 12
Jo brzdu mám zapnutou pět dlouhých pípnutí a když stáhnu plyn na zemi tak motor stojí ale při klouzavém letu se nesklopí a točí se,zkoušel jsem i krátký pípnutí a je to stejný.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.08.2010 17:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2009
Příspěvky: 164
Bydliště: Brno
Ahoj, mohly byste mi napsat jak se alpha převáží? je oddělení křídel od trupu jednoduché a rychlé? Co regulátor, neshořel už někomu?
Děkuji


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.08.2010 18:18 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2010
Příspěvky: 24
Bydliště: Trnava SK
K tej brzde - mas trim plynu uplne dole ?

K regulatoru - mne nezhorel a ani sa netvari zeby zhoret chcel - vzdy je vlazny - jemne teply ked lietam na plny plyn :-)

Vyskovku uz niekdo riesil tak ze znej spravil klasicku - rozrezal a tie konce prilepil natvrdo

Nemate niekdo nahodov RC Modely 7/2010 ? - nechcelo by sa niekomu naskenovat mi tu recenziu alphy a poslat mi na mail ? redkofka@gmail.com :roll:

Inak ja mam bezne lety 45 min - bez termiky - niako bud neviem najst stupave prudy alebo sa donich dostat a vyuzit ich - budem musiet nieco nastudovat asi - ak mate niaky dobry link tak sa zide :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 12.08.2010 18:33 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2010
Příspěvky: 24
Bydliště: Trnava SK
A este k tomu prevazaniu - zatial som nenasiel niaku vhodnu krabicu takze flha igelitka donej dam trup polky kridel a je - kridla sa davaju celkom dobre dole - ale ked sa vymeni ten ohnuty drat za rovny (alebo sa narovna ako v mojom pripade) tak je to este jednoduchsie a v pohode-vzopatie to stale ma len mensie - mne sa s tym lieta lepsie ako s tym vzopatim :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18.08.2010 19:31 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.8.2010
Příspěvky: 12
Dneska jsem tu brzdu ještě schválně zkoušel trim stažený dole,dlouhý pípání a stejně se točí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 18.08.2010 20:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.2.2009
Příspěvky: 454
Takže bud to prostě nefunguje nebo by tam pelikán dal programovatelný regulátor,což pochybuji.

Takže už se objevil problémek,jako vždy je to elektronika.

A PŘECE SE TOČÍ :lol:

_________________
Clear sky,glider fly..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 25.08.2010 22:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2009
Příspěvky: 164
Bydliště: Brno
Ahoj,
dali jste někdo do Alphy tříčlánek? Je to v pohodě?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10.09.2010 11:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.12.2009
Příspěvky: 41
Bydliště: Praha 3 a Myšlín
Ahoj,
tak jsem včera také zakoupil Alphu 1500. V prodejně jsem ji zběžně prohlédl, nevyndaval jsem díly z igelitů, a to byla chyba :cry:
Dnes jsem po úplném vybalení zjistil, že obě winglety jsou ulomené a drží jen shora na kusu materiálu. Jedna wingleta má jeden lom a hnusnou vrásku, druhá je bez vrásky, zato je nalomená 3x. Evidentně to upadlo pošťákům. Trup je zabezpečen dobře, křídla ale mají v krabici trochu vůle.
Odpoledne to jdu reklamovat, snad nebude problém, po telefonu je zatím ochota.
Tak jen pozor pro ty, kdo teprve budou kupovat.
Zdraví Hony


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10.09.2010 18:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.10.2009
Příspěvky: 164
Bydliště: Brno
Ahoj,
tak i já vlastním den Alphu, už jsem ji zalítal. Musim konstatovat že trup je opravdu křehký, hlavně vepředu(už jsem lepil).. Pozor na ztrátu krytu kabiny, po jednom přemetu mi upadl a hledal jsem ho po poli asi hodinu.
Hodně zdaru všem!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 12.09.2010 14:04 
Mazák
Mazák

Registrován: 13.8.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: Plzeň
Mě po asi 5ti letech regulátor odešel,reklamace proběhla úspěšně.Když přišel noví taky nešla brzda.Zkusil sem zapnout vysílač,dát plný plyn pak připojit akku k regulátoru ten zapípal pak sem plyn stáhnul a brzda fungovala.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 14.09.2010 16:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.12.2009
Příspěvky: 41
Bydliště: Praha 3 a Myšlín
Tak mám nová křídla, ale zapomněli je osadit servy :? Do pátku je pošlou a dám si je tam sám. Jen doufám, že budou i s dlouhým kablíkem.
Jedno křídlo mělo do vrtule křidélko, srovnal jsem to fénem.

Ale chci se zeptat na tohle - obě křídla jsou (úplně stejně) u kořene mírně prohnutá směrem dolů. Je to schválně nebo ne? Podívejte se mi prosím někdo.

Díky Hony


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 727 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 49  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz