Máte někdo zkušenost, jaké druhé letadlo pořídit pro mladého modeláře (8roků), po tom co ho už Step One nemá co naučit? Docela ho baví nízké létání, přistávání, blbnutí, atd.. Mám doma připravený EasyGlider, ale to se na tohle moc nehodí.
Přemýšlím, že bych šel rovnou do nějako EPP akrobata (souměrný profil, bez vzepětí), ale nevím, zda to není moc velký krok.
Registrován: 25.4.2003 Příspěvky: 10420 Bydliště: Praha Hloubětín ČR Obrázky:289 Blog:Zobrazit blog (3)
Velmi inspirativní nápady, všem moc děkuji.
Stavebnice od Hacker vynechávám, mám na ně nějakou smůlu...
Právě když to vidím, jak je rychlý posun v učení tak se mi chce vynechat mezi kroky. Stejně jako na kole, kdy jsme z 20" skočili přímo na 26" (s menším rámem) a velká pohoda.
Možná trochu ujetá myšlenka, ale mohl by si zkusit vybrat sám na základě toho, že si model zkusí v simulátoru? Třeba ten od Multiplexu má (zdarma) spoustu svých modelů a chovají se vcelku věrně. (Jestli se i FunCopter chová přibližně věrně, tak takový stroj bych chtěl řídit jen ve výjimečně masochistických chvilkách... )
Tome, klidně metrovýho epp akrobata (za me rcf flash), dát větsí kolečka, a na začátek co nejmensí výchylky, větší expa. Ja to tak s mladym taky vyřešil po Spep One. Pár startu jme dali v režimu učitel-žák a v pohodě se s tím popral. A hlavně jak to zvládne, což je hrozně rychle, může zkoušet blbinky, přistávat adt., to je baví.
_________________ Graupner MX 20 HOTT, Supertrino mk II - Glavak 16", Extra 300, T-rex 500 PRO
Registrován: 8.7.2015 Příspěvky: 1335 Bydliště: Orlova v noci , Karviná ve dne
Jakou cestou se chteji dat je rozhodujici. Jestli konstrukcni, nebo bublinkovou. Ad 2. Vetrone, nebo klasika motorove 1200mm. Tot je otazka. Bez ktere se nehneme dale. Kdyz bublinky tak prehrsel. Kdyz konstukcni tak treba
Uživatelé procházející toto fórum: VendaF, Zbynda a 10 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru