dub
|
Napsal: stř 25.10.2023 6:27 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 22.4.2006 Příspěvky: 1406 Bydliště: Litoměřice, ČR Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
|
Paráda, ať Ti slouží k plné spokojenosti a dělá Ti jen samou radost.
_________________ Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
|
|
Nahoru |
|
 |
Ondra.krat
|
Napsal: pát 03.11.2023 19:03 |
|
Nováček serveru
|
 |
|
Dobrý den, měl bych na vás všechnny velkou prosbu. Začínám s RC modelarinou, momentálně létám na El větroni, ale hodně s tím bojují. Dostal jsem se na YouTube k RC paraglidingu a totálně mě to nadchlo. Neměl by jste někdo prosím vrchlík popřípadě jetou krosnu do začátku? Nic úplně drahého... Velice děkuji Kratochvíl
|
|
Nahoru |
|
 |
MartinMartin
|
Napsal: stř 29.11.2023 22:50 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 13.1.2010 Příspěvky: 869 Bydliště: Hluk ČR Obrázky: 88
|
Jsem zoufalí, zítra končí BlackFlyDay u PunkAir a rozhodně si nechci nechat ujít slevu 15% na vrchlíky. Jsou dva favoriti, Cross Alps V2 nebo Psychohammer hybrid. Barvy jsou mě u obou jasné, ty aspoň nemusím řešit, CA bílá varianta a PH modrá. Ale víc mě asi láká ten Cross Alps, jelikož nejvíc létám stylem MPG a určitě zvládne horší povětrnostní podmínky než Psychohamer. Je mi ale jasné že mi vychválíte Psychohammry, jelikož je máte a jste s nimi spokojení. Cross Alps V2 tu zatím asi nikdo nemá. Bude to dlouhá bdělá noc.
|
|
Nahoru |
|
 |
zdzd
|
Napsal: čtv 30.11.2023 8:40 |
|
Moderátor serveru
|
 |
 |
|
MartinMartin píše: Jsem zoufalí, zítra končí BlackFlyDay u PunkAir a rozhodně si nechci nechat ujít slevu 15% na vrchlíky. Jsou dva favoriti, Cross Alps V2 nebo Psychohammer hybrid. Barvy jsou mě u obou jasné, ty aspoň nemusím řešit, CA bílá varianta a PH modrá. Ale víc mě asi láká ten Cross Alps, jelikož nejvíc létám stylem MPG a určitě zvládne horší povětrnostní podmínky než Psychohamer. Je mi ale jasné že mi vychválíte Psychohammry, jelikož je máte a jste s nimi spokojení. Cross Alps V2 tu zatím asi nikdo nemá. Bude to dlouhá bdělá noc. CrossAlpa má, myslím, Garaup15. Já tedy taky, ale Ježuch ho vydá až pod stromečkem... Pak bych porovnání měl, protože létám s Psychohammer hybrid. S dotazem jsi přišel moc brzo.
|
|
Nahoru |
|
 |
zdzd
|
Napsal: čtv 30.11.2023 22:08 |
|
Moderátor serveru
|
 |
 |
|
zdzd píše: CrossAlpa má, myslím, Garaup15.
Já tedy taky, ale Ježuch ho vydá až pod stromečkem...
Pak bych porovnání měl, protože létám s Psychohammer hybrid. S dotazem jsi přišel moc brzo. http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1579496graup15 . 30.11.2023 21:23:33 Re: RC - paragliding Re ZDZD ( Zdeněk ) Na rc manii se klučina rozhoduje mezi CrossAlps V2 a Psychohammer Pošli mu tenhle odkaz...mám ho (CrossAlps V2) https://youtu.be/1UAh-O-36BwA s ním jsem si udělal i osobáček a zážitek jako sviňa smajl 1022m
|
|
Nahoru |
|
 |