Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 144 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 19:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
Potřeboval bych od vás další radu. Na ovládání výškovky byla ve stavebnici uhlíková trubička. Aspoň si myslím, že je na výškovku. Mám ji použít, nebo je nějaký jiný lepší způsob? Poradí někdo? Díky

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 20:11 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.1.2008
Příspěvky: 2247
Bydliště: Ban.Bystrica
Ja som serva umiestnil na zaciatok vyskovky, na kazdu polovicu jedno. Dat to na tiahlo cca metrove moze znamenat u benzinu jeho vibracie a nakoniec destrukciu. To je na zvazenie. Lepsi by bol asi hrubsi bowden uchyteny po celej dlzke. Len serva vzadu , znamena vpredu naviac mozno 300 gr.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 20:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
jozefbb píše:
Ja som serva umiestnil na zaciatok vyskovky, na kazdu polovicu jedno. Dat to na tiahlo cca metrove moze znamenat u benzinu jeho vibracie a nakoniec destrukciu. To je na zvazenie. Lepsi by bol asi hrubsi bowden uchyteny po celej dlzke. Len serva vzadu , znamena vpredu naviac mozno 300 gr.

Jenže já už mám servo nainstalované v trupu pod křídlem, takže to musím řešit táhlem. Podle předlohy co to stavím, tak pán použil bovden a ocelovou tyčku, ten bovden je na krajích a uprostřed zafixován do trupu. Vyhnul se té uhlíkové trubičce. Zřejmě pro to měl opodstatnění. Proto jsem vznesl tento dotaz, jestli se tomu uhlíku mám taky vyhnout. Co jsem se tady dočetl, tak se musí dolepovat koncovky. Hledám snažší variantu, ale ne na úkor spolehlivosti.

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 02.07.2016 10:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
Zdravím. Chci si koupit toto rádio s přijímačem http://www.va-models.com/eshop1/aurora99kanlov24ghzoptima7txaku-p-2335.html
Je to dobrá volba pro toto letadlo? Díky za reakce.

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 02.07.2016 23:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
milode píše:
Zdravím. Chci si koupit toto rádio s přijímačem http://www.va-models.com/eshop1/aurora99kanlov24ghzoptima7txaku-p-2335.html
Je to dobrá volba pro toto letadlo? Díky za reakce.

Jestli ti staci 9 kanalu a nevadi ti palcovka tak je to dobra volba. Mel jsem 9 i 9x.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 02.07.2016 23:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
Ahoj, 9 kanálů mi stačí bohatě. Palcovku nemusím, ale pult si už vyrobím. Díky za postřeh.

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 23.07.2016 8:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
arkudo píše:
Jestli ti staci 9 kanalu a nevadi ti palcovka tak je to dobra volba. Mel jsem 9 i 9x.


Ahoj. Tak jsem zakoupil Auroru 9. Má verzi 1.09 a mělo by tam být menu v češtině. Je třeba tu češtinu někde zvolit? Pokud ano, poradíš? Děkuji

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 23.07.2016 9:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
milode píše:

Ahoj. Tak jsem zakoupil Auroru 9. Má verzi 1.09 a mělo by tam být menu v češtině. Je třeba tu češtinu někde zvolit? Pokud ano, poradíš? Děkuji


Pokud neni volba jazyka v System tak je to myslim v ramci aktualizace, vyberes si CZ verzi. Na to budes potrebovat interface za 400kc. Nebo si to od nekoho pujc a zaktualizuj vse vcetne prijimacu. Zase tak casto aktualizace nevydavaji a jinak je ten interface k nicemu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 23.07.2016 10:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
V systemu to není. Spíše zvědavost než nutnost. Nedělá mi to problém nastavit radio v angličtině. Ale děkuji za radu.

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 13.08.2016 21:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
Pánové potřebuji opět radu. Sháním mechanizmus na ovládání sytiče na motoru. Nedokážu ani popsat jak to správně nazvat. Možná obrázek řekne víc než já. Hledal jsem to na netu a nic jsem nenašel. Pomůže někdo?


Přílohy:
IMG_2367.JPG
IMG_2367.JPG [ 57.63 KiB | Zobrazeno 894 krát ]

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: sob 13.08.2016 23:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
Co to vyresit servem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 7:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
O servu jsem přemýšlel a asi to tak vyřeším. Mám všechny serva HV, tak na ovládání sytiče bude stačit nějaké obyčejné HV?

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 7:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5578
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Určitě, taky jsem to tak měl.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: ned 14.08.2016 7:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
Tak děkuji za rady :D

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
PříspěvekNapsal: úte 13.09.2016 8:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
Pánové potřeboval bych opět radu. Nejsem schopen nastavit plný rozsah plynu na páce. Ať dělám co dělám, tak nedostanu plyn na plný výkon. Pouze mechanicky zatím. Poradí mi někdo jak to zvládnout? Děkuji.

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 144 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz