Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SIG Aqua-Star Hydroplan 1079mm
PříspěvekNapsal: pon 05.02.2018 23:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 576
Obrázky: 0
tak sa podarilo najst predchadzajuceho majitela, ktory s tym modelom lietal. A poslal aj obrazok, kde mi povedal, kde sa nachadza tazisko, ze je tam vyznacene. Som hladal na rc group v text forme, a ono bolo schovane v obrazku, ktory som si nevsimol. Obrazok prikladam. A je pri tom prechode trupu.


Přílohy:
aquastar.jpg
aquastar.jpg [ 83.1 KiB | Zobrazeno 413 krát ]

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: SIG Aqua-Star Hydroplan 1079mm
PříspěvekNapsal: úte 06.02.2018 9:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2007
Příspěvky: 5596
Bydliště: Praha 8, ČR
Obrázky: 8
celadnik píše:
... Obrazok prikladam. A je pri tom prechode trupu.

8O takže i podle plánu je to opravdu na tom schodě, že jó? 8) :lol:
A jinak, jak to lítá? Modýlek je to pěkný, motor v šuplíku je také k dispozici, jen chybí čas.

_________________
Hitec Aurora 9X


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIG Aqua-Star Hydroplan 1079mm
PříspěvekNapsal: úte 06.02.2018 9:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.1.2012
Příspěvky: 576
Obrázky: 0
Ahoj. Este som s nim netel, najprv musím porobiť pár úprav.

- predchádzajúci majiteľ (niektorý) dal asi 10m káblu od motora k esc, neviem prečo, plný trup je káblov :-D, tak to musím upraviť
- vymeniť jedno servo, nakoľko som zistil že je zlé, na krídelkach
- opraviť trochu čumák, je tam prasklina

A potom model nastaviť.

Neviem ešte kedy presne s ním pôjdem nahor do vzduchu.

_________________
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SIG Aqua-Star Hydroplan 1079mm
PříspěvekNapsal: úte 06.02.2018 12:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8727
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To těžiště se dává ne na hranu schodu, ale nepatrně před ní, tak aby se model nepřeklápěl na ocas, ale zase ne moc dopředu, protože to má vliv na odtržení z vody při startu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz