Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Aquastar SIG
PříspěvekNapsal: stř 01.08.2007 12:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
mate nekdo zkusenosti s timto erem od vyrobce Herr ? V rozsypu ji nabizi firma SIG... :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 01.08.2007 16:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.9.2006
Příspěvky: 1207
Zkusenosti ze stavby treba http://www.pivot.net/~acarr/ron/aquastar.htm, nebo na rcgroups je taky cely thread o jeho elektrizaci http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=651838&highlight=Aquastar a video z létání jeho polystyrenove kopie http://www.rcgroups.com/forums/showatt.php?attachmentid=1230283.
Ja osobne bych (obvzlast, kdyz je v rozsypu) premyslel o modu kridel na kridelka behem stavby a pridat odstrikove listy viz napriklad tady ....http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=288988&highlight=Aquastar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 02.08.2007 6:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
diky moc :!:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Aquastar SIG
PříspěvekNapsal: stř 05.12.2007 13:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
stavel jste uz nekdo tohle ero? koupim stavebni vykres z tehle stavebnice, muze to byt i scan *.tif :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 05.12.2007 16:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.3.2007
Příspěvky: 507
Bydliště: Brno
ja bych se taky přidal kdiby to bněkdo měl tak mi to taky pošlete

To HERRI : TAky se ti nechce kupovat stavebnice zbytecne draha ale je to fajne ero jen otázka to je plán podle kterého se to dá postavit ? jestli jo tak to chci taky :wink:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.12.2007 14:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2005
Příspěvky: 1029
Bydliště: Staré Ždánice
no, já ho akorát stavim, a nepřijde mi to zase tak drahý. podle toho plánu bych to asi stavět nechtěl


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.12.2007 15:33 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.3.2007
Příspěvky: 507
Bydliště: Brno
OK neva si nejaky plan nacrtnu :wink: a jako drahý není ale kdiž mě baví stavět a hlavně bych ho stavěl větší 8) asi si najdu jinej hydroplán a nebo si něco navrhnu sám :roll:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 06.12.2007 18:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2005
Příspěvky: 1029
Bydliště: Staré Ždánice
tak tady si zastavíš taky, jen to nemusíš tolik řezat, jsou to předřezané bočnice se zámkama


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 9:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
Bedřich píše:
ja bych se taky přidal kdiby to bněkdo měl tak mi to taky pošlete

To HERRI : TAky se ti nechce kupovat stavebnice zbytecne draha ale je to fajne ero jen otázka to je plán podle kterého se to dá postavit ? jestli jo tak to chci taky :wink:

Stavebnice se mi samozřejmě nechce kupovat protože :
1) v USA stoji polovinu než u nás a ta poloviční cena je adekvátní
2) Ero je jednoduchých tvarů a neni pro mě problém si tovární plánek případně dopracovat a éro vyrobit sám, stejně je tam pár věcí které bych řešil jinak :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 9:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
Kerberos píše:
no, já ho akorát stavim, a nepřijde mi to zase tak drahý. podle toho plánu bych to asi stavět nechtěl

zaplatim 100 Kč za naskenovaný plán ve formátu *.tif (u nás na kopírce za to chtějí cca 60,- včetně vypálení souboru na CD). Na způsobu platby (dobírka, převod...) bychom se dohodli. Pokud už jsi ovšem plánek nezničil při stavbě (lepidlo, rozstříhání apod.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 12:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.6.2006
Příspěvky: 1116
Bydliště: Kladno
HERRI píše:
Stavebnice se mi samozřejmě nechce kupovat protože :
1) v USA stoji polovinu než u nás a ta poloviční cena je adekvátní
2) Ero je jednoduchých tvarů a neni pro mě problém si tovární plánek případně dopracovat a éro vyrobit sám, stejně je tam pár věcí které bych řešil jinak :wink:

No ono je to tim, ze z USA je extremne draha doprava. Nechtel jsem tomu verit, ale je to tak. Napriklad u UPS je nejlevnejsi varianta UPS tubus za nejakych 260-300USD (pro balsovy material delky cca 1.6m), u DHL za to chteli 22000,- (hovádka to jsou:-) :-) ), pricemz cena stavebnice byla 280 USD atd...
Taky je problem, ze od urciteho rozmeru US Mail baliky do zahranici neposila... Uctuji se tzv. objemove kilogramy, tj. je-li balik objemny ale lehky je to stejne jako by byl hodne tezky ale maly... Proste se bere maximum (vaha, objem) a za to si nechaji tezce zaplatit. To je cely problem.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 13:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2005
Příspěvky: 1029
Bydliště: Staré Ždánice
HERRI píše:
Kerberos píše:
no, já ho akorát stavim, a nepřijde mi to zase tak drahý. podle toho plánu bych to asi stavět nechtěl

zaplatim 100 Kč za naskenovaný plán ve formátu *.tif (u nás na kopírce za to chtějí cca 60,- včetně vypálení souboru na CD). Na způsobu platby (dobírka, převod...) bychom se dohodli. Pokud už jsi ovšem plánek nezničil při stavbě (lepidlo, rozstříhání apod.)


to teda budeš muset pro ní do USA. skenovat nepůjde. a když je éro jednoduchých tvarů, tak to postav i bez plánku.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 13:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
Kerberos píše:
HERRI píše:
Kerberos píše:
no, já ho akorát stavim, a nepřijde mi to zase tak drahý. podle toho plánu bych to asi stavět nechtěl

zaplatim 100 Kč za naskenovaný plán ve formátu *.tif (u nás na kopírce za to chtějí cca 60,- včetně vypálení souboru na CD). Na způsobu platby (dobírka, převod...) bychom se dohodli. Pokud už jsi ovšem plánek nezničil při stavbě (lepidlo, rozstříhání apod.)


to teda budeš muset pro ní do USA. skenovat nepůjde. a když je éro jednoduchých tvarů, tak to postav i bez plánku.

děkuju mnohokrát za ochotu a skvělý rady :!:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 13:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2004
Příspěvky: 1641
Bydliště: LIBEREC
pp píše:
HERRI píše:
Stavebnice se mi samozřejmě nechce kupovat protože :
1) v USA stoji polovinu než u nás a ta poloviční cena je adekvátní
2) Ero je jednoduchých tvarů a neni pro mě problém si tovární plánek případně dopracovat a éro vyrobit sám, stejně je tam pár věcí které bych řešil jinak :wink:

No ono je to tim, ze z USA je extremne draha doprava. Nechtel jsem tomu verit, ale je to tak. Napriklad u UPS je nejlevnejsi varianta UPS tubus za nejakych 260-300USD (pro balsovy material delky cca 1.6m), u DHL za to chteli 22000,- (hovádka to jsou:-) :-) ), pricemz cena stavebnice byla 280 USD atd...
Taky je problem, ze od urciteho rozmeru US Mail baliky do zahranici neposila... Uctuji se tzv. objemove kilogramy, tj. je-li balik objemny ale lehky je to stejne jako by byl hodne tezky ale maly... Proste se bere maximum (vaha, objem) a za to si nechaji tezce zaplatit. To je cely problem.

pomohlo by, kdyby se sešlo více zájemců a objednala se 1 zásilka s více modely ? akorát nevím jaký počet (např. stavebnic SIG) by se musel objednat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 07.12.2007 13:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2005
Příspěvky: 1029
Bydliště: Staré Ždánice
nemáš zač, rady jsou zadarmo. (někde) jinde se platí práce a i rady. a když přideš sem, tak Ti ten plán půjčím na okopírování. opravdu nemám čas běhat po městě, skenovat plán a pak posílat. za 100,- . možná zjistí že tim hledánim a přemýtáním kde a jak to vyšpekulovat, přijdeš a spoustu času a i nákladů¨, než když koupíš stavebnici. teď je na SIG 10% sleva. já si jí prostě koupil, protože jsem jí chtěl a tak jsem to neřešil


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz