Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 426 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 15.08.2014 10:15 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2012
Příspěvky: 997
Doporučenou výbavu najdeš v E-motors,motory Leopard jsou vynikající.Jinak jak už jsem psal,je velmi obratné,dokáže letět pomalu,takže s menšími výchylkami je vynikající pro nácvik akrobacie pro začátečníka a pokročilejší pilot si s ním taky užije.Kromě výměny drátů za uhlík bych snad ještě doporučil lépe zajistit podvozek,může vypadnout.K lítání stačí malý plácek,pokud budeš přistávat na trávu,ještě doporučuji vyměnit původní kolečka za větší.Myslím,že i po vzhledové stránce je to velmi pohledné letadlo,opakuji se,ale v současnosti je mé nejoblíbenější.Stavba je jednoduchá a poměrně rychlá.Pokud bych ho snad rozbil,koupil bych ho znovu. :)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 15.08.2014 10:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2010
Příspěvky: 82
Bydliště: Dubnica nad Vahom
Obrázky: 1
Rozhodnute. Zadovazim si ju.
Dik za info.

_________________
DX6i, Accipiter Badius, T-Rex450SE v2, HK MiniSwift, Pioneer od Pelikana, Carson Tyrann 450.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 15.08.2014 11:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.3.2011
Příspěvky: 860
Bydliště: Skorošice u Jeseníku
Obrázky: 7
Já video budu dělat v příštím týdnu pánové to budete čučet :D ...no nicméně ten uhlík bez něj se neobejdeš :) ... moje výbava je motor Park480,serva TGY 1800A , regl Plush 30A...

_________________
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 15.08.2014 11:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.3.2011
Příspěvky: 860
Bydliště: Skorošice u Jeseníku
Obrázky: 7
A ještě teď budu stavět nového UNIQUE ... už čeká doma :) :mrgreen:

_________________
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: sob 22.11.2014 18:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
Chtěl by se někdo zbavit svého loopa? Napište sz, koupím :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 23.11.2014 22:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.10.2012
Příspěvky: 38
Dobrý den Pánové. Uvažuji o tomto modelu a již si vybírám i set up. Motor bude určitě tento http://emotors.cz/elekromotory/6852-leo ... unner.html ovšem doma doma se mi povalují tyto dva regulátory http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 5A-SBEC-6A a http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oller.html .
Jelikož nemám možnost čím a jak změřit , tímto se dotazuji , který bude a proč vhodnější a nebo raději objednat jinou alternativu.
Předem děkuji za nfo a sry za překlepy momentalně mohu datlovat jen levačkou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 27.11.2014 13:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.1.2014
Příspěvky: 30
Bydliště: Bojov, Praha západ
Hezký den
stal jsem se také majitelem Loopa, no a jak sleduji mám asi stejnou otázku, jakým motorem ho osadit, mám volný volný motor Dualsky XMEA 3542-6, jenže ten má jen 790kv. Tak moje otázka zní, myslíte si, že ho můžu použít. Létám zhruba 7 měsíců, jsem již starší, tedy hodně starší generace a co mám letadla, tak všechny mají motory s kv kolem 1000. Myslel jsem, že bych použil vrtuli APC 14*7, ale nevím jestli na toto letadlo není moc velká, regulátor je také Dualsky XC 45 lite a baterie lipo Gens ace 3s 2200 mah .Děkuji za odpověd.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 27.11.2014 14:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.2.2012
Příspěvky: 623
Bydliště: Hradec nad Moravicí
Já mám motor 1000kv NTM 3542 a vrtuli 12x6. Jsem naprosto spokojen , víc než 13" bych nedával :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 27.11.2014 14:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.1.2014
Příspěvky: 30
Bydliště: Bojov, Praha západ
Díky za odpověď :D No také se mi ta 14 zdá hodně, na druhou stranu motor netočí tolik, ale asi opravdu bude 13 palců, jen budu experimentovat se stoupáním, začnu s 13*6 a uvidím. Tedy nejdřív musím Loopa postavit, dostal jsem ho včera, tak už se těším až začnu :D je pravda, že motor s 1000kv mám v Acromastrovi a s vrtulí 12*6 létá parádně, původně jsem chtěl ten motor přehodit právě do Loopa, ale nějak mi to přišlo líto, tak budu létat obě éra, jen jsem musel sehnat jiný motor a tenhle mám volný doma, tak by to bylo škoda ho nevyužít :D ještě jednou díky za odpověď


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 27.11.2014 15:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.3.2012
Příspěvky: 843
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic
14" vrtule určitě nevadí, k motoru KV790 a 3S baterii je 14x7 tak akorát. Kolega lítá na Loopovi dokonce 15" a není v tom žádný problém. Jaký má přesně motor bych musel zjistit, ale bude to něco podobného.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 27.11.2014 23:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.1.2014
Příspěvky: 30
Bydliště: Bojov, Praha západ
Také díky za info :D díval jsem se teď na ecalc a je pravda, že motor by to v pohodě zvládl, jen jsem měl strach, že u tak velké vrtule by se mohl hodně projevovat kroutící moment při prudkém přidání plynu :D nejsem zatím, :D tedy doufám, že jednou budu :D , tak dobrý pilot, aby při nějaké krizovce mi to nezaskočilo a také aby ten tah vydržela motorová přepážka 8Oale opravdu jsem v tomto ohledu dost nezkušený a tak asi moje představy jsou horší než skutečnost :) prostě budu zkoušet a zkoušet.....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 26.12.2014 16:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
Ahoj prosím zkušenější piloty o radu. Je toto vhodné osazení loopa pro 3D acro? Snažil jsem se to sestavit z toho co mám doma a nebo je levné. Poraďte prosím co by jste vyměnili a proč. Klidně nabídněte levnější alternativu k motoru. Tento stojí přes 800kč. Díky


motor http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html

vrtule 12x6 apc e http://esomodels.wz.cz/zajimavosti/Moto ... 9-1100.htm

esc http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _UBEC.html

serva nějaká levnější s kovovými převody třeba hs - 82 pro křidélka klasickou čínu 9g?

baterie ještě přesně nevím. Chtěl bych tak 10 minut ostrého létání nebo 15 minut pohodičky. Třeba Lipo 2500mah 3s asi 50C?

přijímač orange se satelitem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 26.12.2014 22:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 23.2.2012
Příspěvky: 623
Bydliště: Hradec nad Moravicí
No jediné , co má smysl , je motor a vrtule , ty jsou akorát , já mám NTM 3542 700watt , stejna vrtule a je to akorat na divočiny :D:D:D Do regulátoru bych zainvestoval víc , ideální a nejlepší z HK jsou plushe , yepy nebo blueseries , potom serva , na křidélka minimálně 13g a kovové , míň nedávej , klidně ještě větší . Do trupu na ty lopaty to chce aspoň 17-19g. No a baterky , raději vem tři 2,2Ah než dvě větší , ušetříš na váze , ja lítam na rhina 2,2 30C ( 30C minimalne ) cca 7 minut hodne svizne . Tot muj nazor , mam to tak a je to super :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 28.12.2014 0:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 111
Bydliště: Praha 6
super díky za cenné rady. Škoda zrovna ten regl mám doma. Proč se tam nehodí? Neutáhl by to? Co ten tvůj motor jak se to s tím chová? Jaký má přebytek výkonu? Myslíš že bude lepší než ten co jsem navrhoval já ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 28.12.2014 0:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2009
Příspěvky: 994
Bydliště:
Obrázky: 0
MaFire píše:
super díky za cenné rady. Škoda zrovna ten regl mám doma. Proč se tam nehodí? Neutáhl by to? Co ten tvůj motor jak se to s tím chová? Jaký má přebytek výkonu? Myslíš že bude lepší než ten co jsem navrhoval já ?

Dostaneš cenné rady za které děkuješ a v závěru příspěvku to zpochybníš. Nerozumím tomu.

_________________
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 426 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz