Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 426 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: stř 12.10.2011 21:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2360
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
http://www.produce.va-models.com/index.php/cs/epp-produkty/akro-stredoplosniky/loop
Viděl jsem ho na modelhobby a dost mě zaujal. I když jsem si řekl, že musím už konečne prubnout nějaký ty prkýnka a houby nechat být, přesto mám zase brouka v hlavě. Takže když ho budete mít někdo dříve jak já podělte se prosím.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: stř 12.10.2011 21:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.8.2010
Příspěvky: 568
Bydliště: Středočeský kraj
Netušíš, kdy ho začnou prodávat? Nějak se mi to nepodařilo zjistit.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 0:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2007
Příspěvky: 5570
Bydliště: Praha
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (3)
Také jsem na něj koukal.
Moc pěkný... Co jsem postřeh tak do konce roku by měl být k mání, co jsem pochopil vyrábí ještě nějaké díly...
Co mi řikal chlapík cenu tak 2500,-

_________________
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 17:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2010
Příspěvky: 454
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Když jsem Loopa viděl na modelhobby tak jsem se do něj hned zamiloval.Na obrázkách vypadá hezky a ve skutečnosti nádherně.Cena by měla být kolem 2500Kč a prodávat by se měl myslím že říkal ten starší pán zřejmě výrobce začátkem příštího roku myslím do března?Chtěl sem si ho koupit hned na modelhobby jenže nechtěl prodat:-) :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: čtv 13.10.2011 21:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2360
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Taky myslím, že šlo na modelhobby udělat předběžnou objednávku, ale s tím, že nevěděli jestli to do vánoc stihnou a člověk ho dostane. Cena 2500 byla tak nějak orientační s předobjednávkou a prý spíše půjde nahoru. Takže bych si tipnul, že po vánocích cena bude 2900 a více, jestli ne 3200.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 9:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.8.2010
Příspěvky: 568
Bydliště: Středočeský kraj
No tak to jste mě nepotěšili. Pro mě by to bylo aktuální tak do poloviny listopadu. Takže mám smůlu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 12:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2360
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Taky jsem na něj tak nějak nadrženej, ale na druhou stranu má člověk tak nějak čas si některé věci promyslet. Neboj ta správná chvíle přijde vždy když přijít má. A když přijít nemá, tak prostě nepřijde.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 13:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.8.2010
Příspěvky: 568
Bydliště: Středočeský kraj
rampa_mckvak píše:
Taky jsem na něj tak nějak nadrženej, ale na druhou stranu má člověk tak nějak čas si některé věci promyslet. Neboj ta správná chvíle přijde vždy když přijít má. A když přijít nemá, tak prostě nepřijde.

Jenže další narozeniny budu mít až příští rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 18:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2009
Příspěvky: 257
rampa_mckvak píše:
Taky myslím, že šlo na modelhobby udělat předběžnou objednávku, ale s tím, že nevěděli jestli to do vánoc stihnou a člověk ho dostane. Cena 2500 byla tak nějak orientační s předobjednávkou a prý spíše půjde nahoru. Takže bych si tipnul, že po vánocích cena bude 2900 a více, jestli ne 3200.


Jj - vypada to pekne (tedy v ramci moznosti EPP). Verim, ze vahove to tak bude a mohlo by to byt "letavy". Nicmene pokud se cena vysplha na zminovanych cca 3.200 myslim, ze uz to tak atraktivni nebude.Z meho pohledu je samozrejme lepsi si to osadit sam dle uvazeni, nebot co si budem nalhavat "setovy setup" vydrzi max. prevoz k zakaznikovi, ale finalni cena pak muze nekoho odradit, nevim. Jsem zvedav, nebot na pristi rok ci zimni obdobi, jsem o nejakem EPP premyslel, takze se uvidi..

_________________
imaginFLY - MOTHER COPTER


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: pát 14.10.2011 19:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.9.2009
Příspěvky: 413
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 105
Vyzera to fakt dobre...

_________________
WW2


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2011 13:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2360
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
imagin píše:
rampa_mckvak píše:
Taky myslím, že šlo na modelhobby udělat předběžnou objednávku, ale s tím, že nevěděli jestli to do vánoc stihnou a člověk ho dostane. Cena 2500 byla tak nějak orientační s předobjednávkou a prý spíše půjde nahoru. Takže bych si tipnul, že po vánocích cena bude 2900 a více, jestli ne 3200.


Jj - vypada to pekne (tedy v ramci moznosti EPP). Verim, ze vahove to tak bude a mohlo by to byt "letavy". Nicmene pokud se cena vysplha na zminovanych cca 3.200 myslim, ze uz to tak atraktivni nebude.Z meho pohledu je samozrejme lepsi si to osadit sam dle uvazeni, nebot co si budem nalhavat "setovy setup" vydrzi max. prevoz k zakaznikovi, ale finalni cena pak muze nekoho odradit, nevim. Jsem zvedav, nebot na pristi rok ci zimni obdobi, jsem o nejakem EPP premyslel, takze se uvidi..

Letavý to bude určitě. Prý je to konstruováno na pomalý let aby se s tím dalo vyvádět ve 3D. Cena bude jen za model a bužuterii. Zbytek si si musíš dovybavit sám. VA-models žádný setovky nedělaj i když jich dříve ze své vlastní výroby nabízeli. Ale nebyly to ty made in čína s mizernou elektronikou atd. No a tady je pro mnohé zájemce ten zádrhel a řeknou proč mám dát 3000 jen za letouna bez výbavy. No uvidíme kolik nakonec bude stát.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2011 19:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2011
Příspěvky: 237
Bydliště: Morava
Obrázky: 4
tady píší, že ta "krásná" novinka bude už příští měsíc :-)
https://www.facebook.com/#!/pages/Va-Mo ... 4049922481

_________________
DOMOVSKÉ LETIŠTĚ: http://mlz.frystacko.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: sob 15.10.2011 19:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2009
Příspěvky: 257
rampa_mckvak píše:
Letavý to bude určitě. Prý je to konstruováno na pomalý let aby se s tím dalo vyvádět ve 3D. Cena bude jen za model a bužuterii. Zbytek si si musíš dovybavit sám. VA-models žádný setovky nedělaj i když jich dříve ze své vlastní výroby nabízeli. Ale nebyly to ty made in čína s mizernou elektronikou atd. No a tady je pro mnohé zájemce ten zádrhel a řeknou proč mám dát 3000 jen za letouna bez výbavy. No uvidíme kolik nakonec bude stát.


Mas samozrejme pravdu, konkretne u MX2 u mne nezustal "kamen na kameni" - cili ve finale se cena stejne vysplha cca k 5t. Takze to, ze to neni kompletni "set" beru jako vyhodu, nez naopak. I kdyz je to 3D akrobat a nepocita se tedy s uplnymi zacatecniky, trochu je problem uz ve vyberu vhodneho setupu, coz muze byt take pro uplne neznale "odrazujici". Lec vypada to, ze bych do nej asi sel - vali se mi tady 4 ks dig. serv co jsem koupil do MX2 + 55 A regl takze bych to osadil. Co byste doporucili za motor? (ne v cene AXI ;-)) - tedy nejaky TGY ci podobne.

_________________
imaginFLY - MOTHER COPTER


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: ned 16.10.2011 16:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2360
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Myslím, že na modelhobby říkali, že je doporučenej motor 900 - 1100 ot/v. Vrtule 12" - 13". No já osobně zase do žádný TGY nepůjdu. A právě Axík bude mezi prvními až se začnu rozhodovat.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Loop VA-models
PříspěvekNapsal: stř 14.12.2011 10:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.11.2008
Příspěvky: 233
Bydliště: Praha
Docela mne štvou ty jejich sliby - nejprve polovina listopadu, pak že určitě do Vánoc - asi mysleli ty příští.... Přitom tvrdili, jak to dlouho ladili a ten na výstavě, že už je ten vyladěný...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 426 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz