Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 6:42 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Aragor píše:
PEO píše:
Tak už je hotovo,Váha modelu s 3čl.2100 je 650g,takže naprostá spokojenost :lol: :lol: :lol:


pěkně, já už se nemůžu dočkat až ho osadím, vybavení mi už týden hnije na celnici respektive ve stavu přípravy k celnímu řízení.


To bych nevydržel,dívat se na model a nemít ho čím osadit :lol: :lol:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 8:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.3.2011
Příspěvky: 174
Bydliště: Havířov
PEO píše:
Aragor píše:
PEO píše:
Tak už je hotovo,Váha modelu s 3čl.2100 je 650g,takže naprostá spokojenost :lol: :lol: :lol:


pěkně, já už se nemůžu dočkat až ho osadím, vybavení mi už týden hnije na celnici respektive ve stavu přípravy k celnímu řízení.


To bych nevydržel,dívat se na model a nemít ho čím osadit :lol: :lol:


no rve mi to srdce, ale tak co nadělám :-D

_________________
Optic 6 Assan, Eclipse 8, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109, P-51,Biplane FOAM
Quad CRIUS SE


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 8:21 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Když čekáš,tak už si míchej barvy,stačí malý ťuk a vyleze polystyrén,já už jsem opravoval,ero bylo podřené už v krabici,barva moc nedrží a navíc,u mě byla ještě lepkavá :lol:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 8:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.3.2011
Příspěvky: 174
Bydliště: Havířov
PEO píše:
Když čekáš,tak už si míchej barvy,stačí malý ťuk a vyleze polystyrén,já už jsem opravoval,ero bylo podřené už v krabici,barva moc nedrží a navíc,u mě byla ještě lepkavá :lol:


:-D , no barva moc nedrží no, takže normálně přistáváš do trávy bez podvozku jo? by to chtělo nalepit pásku zespodu.

jelikož to bude trvat ještě nějaký ten pátek než mi vybavení příjde... tak tam zkusím zatím dát AXI 2208/26 jestli to apson trochu poletí :-D s LiPol 1,1Ah 3s

_________________
Optic 6 Assan, Eclipse 8, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109, P-51,Biplane FOAM
Quad CRIUS SE


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 8:57 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Páskou mám polepený střed křídla,trup směrem k motoru,motorový kryt taky,celé asi 5cm pásem.Lepil jsem proužky asi 2cm,vlezly 3 vedle sebe.Lítat jsem ještě nebyl,podvozek mám sundaný,ale doma mi to s vrtulí 10x5 rvalo kolmo nahoru 8O :lol:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 9:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.3.2011
Příspěvky: 174
Bydliště: Havířov
PEO píše:
Páskou mám polepený střed křídla,trup směrem k motoru,motorový kryt taky,celé asi 5cm pásem.Lepil jsem proužky asi 2cm,vlezly 3 vedle sebe.Lítat jsem ještě nebyl,podvozek mám sundaný,ale doma mi to s vrtulí 10x5 rvalo kolmo nahoru 8O :lol:


pekne :DD na ten axi mám vrtuli 7*4 , ale měl by zvládnout i 8*3,8 ať to má větší tah, stíhačka to s tím motorem nebude... :-D

a jak jsi teda serva vyřešil? na křidélka 1 nebo 2? Řízenía a kormidla jsi nějak tunningoval?

_________________
Optic 6 Assan, Eclipse 8, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109, P-51,Biplane FOAM
Quad CRIUS SE


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 9:22 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Na křidélkách zatím 1servo,časem uvidím,lehce jsem přejel skalpelem všechny závěsy,na výškovce jsem prořezal úplně a spojil kvalitní páskou.Ono to bude spíš otázka času,co se bude dít :lol:
Je polepena i náběžná hrana na křídle lam. páskou-kvůli stvolům td.

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 21:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.3.2011
Příspěvky: 174
Bydliště: Havířov
a jak jsi řešil táhla? tam asi místo těch původních dám drát 0,8 s bowdenem

_________________
Optic 6 Assan, Eclipse 8, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109, P-51,Biplane FOAM
Quad CRIUS SE


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 21:59 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Původní táhla jsem nahradil bowdeny,na servech nejsou vidličky,ale ,,blimpy,,
v kabině mám pilota a atrapu budíků :lol:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2011 23:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15877
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Nakadah píše:
.....
Ten 2836 mi prijde uz mozna tezky......

Copak tezky, ale podle http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=30498 ma uvedene ponekud divne parametry. Vykon 288W bych chtel videt s tim doporucenym reglem 18A.... Pri tech 288W vykonu by byl prikon tak 400W a to by pri vnitrnim odporu 95mOhm dalo 40W k protopeni na kazdym vinuti... Hmmmm....
Mam Turnigy 2836/kV1000 a pri (pocatecnim) prikonu 400W utoci celkem svizne sklopku 9/8,5" - chtel bych videt toho RAYe....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10.06.2011 7:46 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Těm údajům o reglu taky nevěřím,mám regl Dys 30 -pro jistotu :lol:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10.06.2011 19:18 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15877
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Az to zavrci, mas cim merit proud? Abys nebyl prekvapeny jako ja, kdyz mi skrz 40A regl teklo 50A .... Taky ten 3536, ale kV1400... papirove to melo s prislusnou vrtulkou byt do 40A, ale ve skutecnosti...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 11.06.2011 6:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
jyrry píše:
Az to zavrci, mas cim merit proud? Abys nebyl prekvapeny jako ja, kdyz mi skrz 40A regl teklo 50A .... Taky ten 3536, ale kV1400... papirove to melo s prislusnou vrtulkou byt do 40A, ale ve skutecnosti...


Bohužel,měřit nemám čím :cry:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 11.06.2011 19:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.3.2011
Příspěvky: 174
Bydliště: Havířov
takže vybavení by mi mělo přijít v pondělí, koenčně :twisted: budu tam dávat KD A22-15M http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=2105 měl by stačit

Jak přiloženou vrtuli a kužel přimontovat na motor? Chcu mít zadní montáž motoru, takže vrtule musí být jiná, ale půjde tam ten kužel nějak přidělat?

_________________
Optic 6 Assan, Eclipse 8, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109, P-51,Biplane FOAM
Quad CRIUS SE


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 12.06.2011 7:45 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Já jsem dělal novou mot. přepážku,vrtule jsem hodil do šuplíku i s kuželem-na nic,kužel je na motor s převodovkou,má dlouhý hřídel a je jen nastrčený.Taky mám zadní upevnění motoru na novou přepážku,jinak by to ani nešlo :wink:

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz