Air Tractor

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
geo
Kontaktovat uživatele:

Air Tractor

#1 Příspěvek od geo »

Tak protože mám natržené úpony na pr/eli a prozíravě jsem zakoupil od Walhally stavebnici - stavím dalšího mazlíka. Je to stavebnice od E-star models Air Tractor AT 802. Myslím docela neokoukaný eroplán a já mám pro ty "hnojáky" slabost už od dob kdy jsem se Čmeldou .....( nostalgická slza - není na to smajlík :lol: ). Dovoluji si tedy vás pozvat na kukandu na rajče, kam jsem umístil výsledek mé třídenní práce při omezeném pohybu. Budu to postuně doplňovat jak stavba pokračuje. Musím říct, že ač na některých dílech jsou špatně nebo vůbec nečitelné čísla dílů, tak stavebnice je súúúper. Vše pasuje a pokud něco nezanedbáte, tak jde vše jak po másle. Drobnosti jako hůře prořízlé díly neuvádím, postup na fotonávodu je taky vesměs jasný a kdo už něco slepil, tak nemá problém. Je to docela složitý puzzle ale senzační. Moc mne baví ( aspoň nemyslím na tu zdífčenou nohu :evil: ) Na můj vkus je pár prken z moc měkké balzy - už jsem probrousil :evil: - překližka je vynikající. Je to na mne sice malý éro - necelých 1300 - ale plná mechanizace křídla jako u Pawneeho, člil dobrý, druhý nejmenší éro v mém hangáru :lol: Na rozdíl od výrobce tam bude stříďák.
Tady je link na foto
http://audio1.rajce.idnes.cz/air_tractor/
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RiMr »

Tý, poslúchaj a néní to na tebe moc křehučké? S týmto když to dáš zas na čuňu na asfalt tož to enem zašustí... :)
geo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od geo »

Hade :twisted:
geo
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Walhalla »

coz mi pripomnelo kryt motoru. Davam si jako upominku do mobilu a po praci... :-)
geo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od geo »

.. a kabinu :lol: ....
Ale neboj - do Prahy se nedostanu dřív jak v neděli, ale spíš až příští týden.
geo
geo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od geo »

Čau lepiči, tak jsem trošku pokročil :lol: a dovoluji si vás pozvat na kukačku http://audio1.rajce.idnes.cz/air_tractor/ dal jsem tam pár fotek. Už mám vybranou "kamufláž" (nebude klasicky žlutej), tak příští týden bych chtěl potahovat. RiMr mi slíbil něco vyplotrovat aby to vypadalo dobře, tak se těším :wink:
geo
were
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od were »

To je parada, a ta plna mechanizace to je presne jak to ma byt :D Hlavne ale at je ti brzo zase lip a muzem zajit litat.
Jinak se omlouvam ze jsem v patek nedorazil na film, ale slecne bylo spatne a tak jsem s ni byl doma

Az to dostavis tak dalsi ero tipuju ze bude Dromader :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
geo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od geo »

Dík :oops: , v pátek jsme nepromítali - pršelo :evil: - překládá se na příští týden. Ani mi to nevadilo, protože jsem byl z toho mýho kamaráda nějakej rozhozenej :(
Dromedára jsem taky uvažoval, ale to je ješte na seznamu Čmelda, Brigouš, .... Zemědělců "pravovějnejch" je dost a času málo :roll:
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RiMr »

geo píše:Dík :oops: , v pátek jsme nepromítali - pršelo :evil: - překládá se na příští týden. Ani mi to nevadilo, protože jsem byl z toho mýho kamaráda nějakej rozhozenej :(
Dromedára jsem taky uvažoval, ale to je ješte na seznamu Čmelda, Brigouš, .... Zemědělců "pravovějnejch" je dost a času málo :roll:

Tak doufám že si to od vyštudovaného zemědělce pak necháš natočit! :D
Moc pěkné, už se těším!
geo
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od geo »

Vzhledem k tomu, že stále prší :evil: , tak nemůžu dělat dlažbu před chalupou :lol: - lepím - resp potahuju a jdu do finále s kompletací aspoň ovládaných ploch, podvozku. Čekám na kabinu, motorový kryt, kola a régl. Serva už mám, tak to osadím a budu se těšit. Imatrikulace a "zbarvení" je vybraný, až se vrátí RiMr z dovolený, tak snad bude finále.
Kdo má zájem se juknout, tak zase na rajčeti pokračování stavby :wink:
http://audio1.rajce.idnes.cz/air_tractor/
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RiMr »

Pěkné to máš...
Hele, pantíky máš?
Mám tady pro tebe jako dárek tři balíčky těch "filcových" pantíků na lepení řídkým vteřiňákem... :wink:
geo
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od geo »

Pantíky na vztlaky jsou mechanické velké a na ostatní je ten fujtajblovej papír. Tak to zkusím s tím - třeba to pude nebo nepude :roll: Ináč se mi líběj takový divný pantíky plastový na HC - jakoby placatej silon, oba konce tak trochen jako hmoždina a v místě vohejbání trojhúhelníková resp pičoidní placka. Tak ty tam maj asi ve třech velikostech - asi je kópíme a vyzkóšíme, co ty na to ogare?
geo
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RiMr »

Ty mám doma, ti je poskytnu, ale nevím jestli mají tvojí velikost.
Ale vyzkůšaj ty AC panty, obzvláště v balze (v bublinkách je to složitější), zkusíš jednou a nebudeš chtít jinak... Taky jsem to neznal a nevěděl na co to je a pak mi tady kucí poradili jak na to a je to fakt super!
kratas
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od kratas »

geo tak to je špica.
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
Peca
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Peca »

Krásná prácička.Ať se daří i nadále :wink:
Futaba T8FG