Tak protože mám natržené úpony na pr/eli a prozíravě jsem zakoupil od Walhally stavebnici - stavím dalšího mazlíka. Je to stavebnice od E-star models Air Tractor AT 802. Myslím docela neokoukaný eroplán a já mám pro ty "hnojáky" slabost už od dob kdy jsem se Čmeldou .....( nostalgická slza - není na to smajlík

). Dovoluji si tedy vás pozvat na kukandu na rajče, kam jsem umístil výsledek mé třídenní práce při omezeném pohybu. Budu to postuně doplňovat jak stavba pokračuje. Musím říct, že ač na některých dílech jsou špatně nebo vůbec nečitelné čísla dílů, tak stavebnice je súúúper. Vše pasuje a pokud něco nezanedbáte, tak jde vše jak po másle. Drobnosti jako hůře prořízlé díly neuvádím, postup na fotonávodu je taky vesměs jasný a kdo už něco slepil, tak nemá problém. Je to docela složitý puzzle ale senzační. Moc mne baví ( aspoň nemyslím na tu zdífčenou nohu

) Na můj vkus je pár prken z moc měkké balzy - už jsem probrousil

- překližka je vynikající. Je to na mne sice malý éro - necelých 1300 - ale plná mechanizace křídla jako u Pawneeho, člil dobrý, druhý nejmenší éro v mém hangáru

Na rozdíl od výrobce tam bude stříďák.
Tady je link na foto
http://audio1.rajce.idnes.cz/air_tractor/