Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: super air
PříspěvekNapsal: pát 14.07.2006 17:58 
Prosim vas, kolik serv je potreba na spalovak super air ? diky za odpoved :)


Nahoru
   
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 14.07.2006 21:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2004
Příspěvky: 1227
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
1 na motor
1 na vyskovku
1 na smerovku
1 na pravou pulku kridla
1 na levou pulku kridla
dohromady 5 kousku standartnich serv, super aira mel kamos takze to vim na 100%


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 10:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.7.2006
Příspěvky: 22
Bydliště: Hodonín
Diky moc.. prosimte a jak jse este menuje ten kabel, ze kterým udělám, ze s tech 2 serv na ty kridelka udelam, aby jse daly jen do 1 portu prijimace ? mam totiz 4-kanalovou vysilajdu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 10:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.3.2006
Příspěvky: 339
Y kabel

_________________
jezevec.ic.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 12:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2004
Příspěvky: 1227
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
V kabel, ale lepsi je kdyz mas kazde kridelko v prijimaci na zvlastni kanalu protoze si je muzes namixovat treba jako klapky nebo brzdy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 15:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.7.2006
Příspěvky: 22
Bydliště: Hodonín
a jde to i nejak namixovat, kdyz mam vysilacku 4-kanalovou Flash 4 ??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 18:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2004
Příspěvky: 1227
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
Blizz píše:
a jde to i nejak namixovat, kdyz mam vysilacku 4-kanalovou Flash 4 ??

u flash 4 nevim, ale u flash 5 to jde, je to myslim v acroglid jako flaperony, pokud to tvoje flashka ma tak by to melo jit, ja mam flash 5


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 20:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10012
Bydliště: Břeclav
Blizz píše:
a jde to i nejak namixovat, kdyz mam vysilacku 4-kanalovou Flash 4 ??


A kam by jsi chtěl namixovat tu pátou funkci, když máš jen čtyřkanál?

Jedině ten kabel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 15.07.2006 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5260
Bydliště: Vsetín
zdzd píše:
Blizz píše:
a jde to i nejak namixovat, kdyz mam vysilacku 4-kanalovou Flash 4 ??


A kam by jsi chtěl namixovat tu pátou funkci, když máš jen čtyřkanál?

Jedině ten kabel.
tak treba deda mam lasera 4 fm a ja na větroní(mam optic 6 fm) na vetroni mam kridelka v 1 a 6kanalu(namixovane jako brzdy) pri ladeni polohy serva jsem si vsiml ze pri zahýbaní kniplem křidélek se hybou obě dvě a ve spravne smyslu tak nevim... treba to pujde...
tva uvaha je spravna zdzd ja bych to taky tak rekl kdyby se mi nestalo toto :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.07.2006 20:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
zdzd píše:
Blizz píše:
a jde to i nejak namixovat, kdyz mam vysilacku 4-kanalovou Flash 4 ??


A kam by jsi chtěl namixovat tu pátou funkci, když máš jen čtyřkanál?

Jedině ten kabel.


myslim ze v tom nebude problem... predsa si to namixuje na jeden knipel, alebo je tam niekde problem ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.07.2006 20:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
sice ona ma asi len vo svojom softe 4 kanaly takze tam bude problem... tak potom nic... nech pouzije Y kabel


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.07.2006 21:21 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.7.2006
Příspěvky: 22
Bydliště: Hodonín
mno.. jakoze na jednom kniplu mam plyn a kridelka a na druhem mam viskovku a smerovku, tak nevim, na jaky knipl, bych to namixoval, jenom se chci zeptat, jestli by to slo nejak udelat, ze bych mel to mixovani zaple a kridelka by fungovaly jako KRIDELKA :) a pak bych to nejak RYCHLE vypl a pak by to byly brzdy :) diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.07.2006 21:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2005
Příspěvky: 1761
Bydliště: SVK, Nitra
Blizz píše:
mno.. jakoze na jednom kniplu mam plyn a kridelka a na druhem mam viskovku a smerovku, tak nevim, na jaky knipl, bych to namixoval, jenom se chci zeptat, jestli by to slo nejak udelat, ze bych mel to mixovani zaple a kridelka by fungovaly jako KRIDELKA :) a pak bych to nejak RYCHLE vypl a pak by to byly brzdy :) diky


mrkni sa do manualu FLASH 4... tam sa bud o tom docitas, ze to ide alebo nie, ale skor nie ;)

ps.: a nepochopil si co som pisal... vsak jasne ze na kridielka... hadam by si nechcel este dalsi knipel :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.07.2006 21:29 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.7.2006
Příspěvky: 22
Bydliště: Hodonín
to si pis ze bych chtel este nejakyten kanal :D kazdy kanal se hodi ;)

Mno tak jsem se domlouval s maminou a mozna mi koupi Hitec Eclipse.. to by mi melo na nejaky ten rok stacit :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned 16.07.2006 21:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2006
Příspěvky: 976
Bydliště: Rožnov p. Radh.
Já si myslím že u takového éra to nepotřebuješ.

Má to velkou plochu křídel a pokud nemá extra těžké vybavení tak to poletí pomaleji i normálně.

_________________
Katana 3m ZDZ160 ,F18-Blue Angel, Samokřídlo 63cm 120W, Quadcopter


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz