Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 21.10.2011 20:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 15.4.2008
Příspěvky: 163
Doporučuji vybrat kvalitní plochu pro létání, to že dobře odstartuje neznamená šťastné přistání. Ano mám ten od Pelikána origo el.podvozek a ostatní vlastní. Pravda měl jsem ho trochu těššího, cca 2500g, baterky 6s A123, letu bych se nebál. Přeju pěkné polétání, a určitě poreferuj. Můj čeká na let, tentokrát bez podvozku.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 22.10.2011 23:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
Trochu iny level ako ten moj!!! 8O :) http://www.youtube.com/watch?v=2nuJZQiK ... r_embedded

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 24.10.2011 10:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 4.2.2010
Příspěvky: 116
Bydliště: East europe- Presov SVK.
To ZS; Mal by som par otazok takze, za prve; Ci si aj ty tunil paky, tiahla a pripadne ci si doplnoval aj panty? Nakolko prilozene-dodane paky sa maju po nasrubovani tendenciu roztrhnut [maly otvor na sroub].Otazka c.2 ako mas poriesene natacanie zadneho kolieska, v manuale o tom nieje ziadna zmienka a taktiez ziadna armatura, tiez by ma dost zaujimalo ako mas ovladanu vyskovku, jednym alebo dvoma servami? Pripadne ked mozes dohodit niejake detailnejsie foto, za co by som ti bol velmi vdacny! Manual ktory je k tomu prilozeny tak, by stacil akorat tak, na RTR-ko. :lol: Posledna otazka na zaver, aku vyuzivas vrtulu pripadne v akej motorizacii, lebo ja som mal dodanu stvorlistu + zakladny drziak pre trojlistu vrtulu s tymi identickymi listami pre dve rozne verzie. Dakujem JRM. :wink: EDIT; Jedine co som nasiel je toto! :arrow: :arrow: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1323791 :arrow: :idea: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1222580

_________________
Aero zacinajuci amater, zatial mi musi staci aj toto; BixterHC-Beta 1400[je napredaj novy este nedoskladany!] + FPV-Raptor 1600. Corsair F4U [FMS] uz doma. VA-Models ELITE 3D. F-Sky FSTh9B-Mijou/DIY-FrSky.+Turnigy T9Er-T-FrSky. 3D-Yak55/1400mm-GBmodel


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 14.04.2018 16:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 174
Bydliště: Bratislava
Prosim Vás viete mi poradit s podvozkom pre Corsaira 1430MM od FMS, je to asi V1 alebo V2 verzia,
jeden podvozok iba huči a druhy ma zlomene telo a odstrihnuty kabel.

Potrebujem poradit vybrat vhodnu nahradu namiesto originalu ktory je drahy.
Pripadne upravu alebo niekto taky isty rozbity?

niečo som hladal aj na rcgroups a hobbykingu, nolo by možne upravit 514 pre Corsaira?
https://hobbyking.com/en_us/digital-ser ... c-54g.html
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... d=16652905

a este potrebujem nove rychle digitalne serva (rychlost minimálne 0.14s/60°)
3x 9gramove 1x 17gramove

Prave som vygooglil toto: http://www.monkeyhobby.com/fms-1-4m-f4u ... ar-system/

Příloha:
DSC_1827.JPG
DSC_1827.JPG [ 52.72 KiB | Zobrazeno 283 krát ]
Příloha:
DSC_1826.JPG
DSC_1826.JPG [ 55.21 KiB | Zobrazeno 283 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2018 11:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.12.2017
Příspěvky: 7
zkus tohle, prodávají podvozky i na FMS 1700mm, je pravda, že otočné podnvozky jsou problém :-(
https://www.aliexpress.com/item/FMS-140 ... autifyAB=0


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 19.04.2018 2:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 174
Bydliště: Bratislava
Dakujem za info, tento podvozok som už videl. K nemu je potrebne dokupit aj kolesa.
Neda sa použit zbytok z mojho pokazeneho podvozku, bohužial mam prvu verziu.
Teda to neni ekonomicke. Spolu by to bolo cez 50e
Zaujima ma či ma niekto skusenosti či by bolo ralne použit časti z podvozoku z Hobbykingu
skombinovat, použit obal mechaniky. Na RCgroups o tom niečo pišu ale nerozumiem tomu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz