RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Eachine Wizard X220 - doba letu
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=148&t=81295
Stránka 3 z 3

Autor:  vitahavlicek [ stř 05.07.2017 14:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine Wizard X220 - doba letu

sou nato pypaky

Autor:  tomas1987 [ stř 05.07.2017 18:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine Wizard X220 - doba letu

Dle mě nabíjíš do storage. Doplň si bydliště

Autor:  barryk10cz [ stř 05.07.2017 23:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine Wizard X220 - doba letu

tomas1987 píše:
Dle mě nabíjíš do storage. Doplň si bydliště

Ostrava. Ale u nabíječky potvrzuji balance charge. Můžu zkusit dát jenom charge. Ale první zkusím reklamovat , jelikož to asi opravdu bude nabíječka když to nezměří vnitřní odpory ani to není schopno vytvořit zdroj napětí 12V.

Autor:  mckira [ ned 04.03.2018 16:34 ]
Předmět příspěvku:  eachine wizard x220s problém

zdravím jsem modelář začátečník přijímač
koupil jsem si drona od firmy eachine wizard X220s k dronu jsem si dokoupil 4s LiPOl (výrobce doporučuje 3-5s), brýle Eachine EV100,přijímač SPM4649T Spektrum ,
přijímač jsme připojil na kabel který tam připravil vyrobce zezačátku to jelo bez problému,ale po cca2 minutach se jakdyby zbláznila jednotka kanály skákaly různě nesmyslně.Po natočení videa které přikládám přestala jet kamera pro FPV. Brýle ukazovaly OSD parametry, ale obraz byl černý(pravděpodobně odešla kamera)na stránkach vyrobce jsem našel napájecí napětí kamery 5-13V ale na desce na vstupu do kamery jsem naměřil napěti baterky což je cca 16,8V.Dle mé teorie se FPV vysilač tak zahřival,že ovlivnoval chod jednotaky a při posledním testováním kdy jsem to nechal o neco déle blbnout kvuli natočení videa pro BANGOOD jsem spalil i kameru.
Podotýkal se někdo s podobným problémeme případně máte nějaké rady?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PLo-dSstkgY&t[/youtube]

Autor:  Kreyson [ ned 04.03.2018 16:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: eachine wizard x220s problém

Letal jste s tim? Myslim, ze tak dlouhe "testovani" na stole bez roztocenych vrtuli nemuze te elektronice delat dobre.

Autor:  mckira [ ned 04.03.2018 17:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: eachine wizard x220s problém

prave že ne jeliokož po chvili začaly blbnout kanaly tak jsem se bal co by to udelalo ve vzduchu a kanaly blby i bez roztočení motorů

Autor:  4NA CESTE [ pon 16.04.2018 17:15 ]
Předmět příspěvku:  Betaflight a instalace ovladače pro Windows 10

Dobrý den, zdravím Vás. Obracím se na vás s žádostí o radu. S drony v podstatě začínam. Poté co jsem pořídil pro syna Eachine Wizzard 220 a úspěšně se prokousal nastavením rádia, narazil jsem na problém s nastavením koptéry v Betafligt.
Pokaždé, když chci koptéru spojit s Betaflight, vyskočí hláška: "Failed to open serial port".
Předpokládám, že problém je v ovladači, který má vytvořit virtuální port pro komunikaci.
V compu mám WIN 10 a při instalaci ovladače STSW-STM32102 (FC je Omnibus F3 ) se systém tváří tak, že je ovladač úspěšně nainstalován a připraven k použití.
Pokud však otevřu Správce zařízení - Porty (COM a LPT) nainstalovaný ovladač tam nevidím.
Z videí na youtube to samozřejmě vypadá velmi jednoduše, ale přiznám se, že už v tuhle chvíli nevím kudy kam :-)
Pokusil jsem se několikrát opakovaně nainstalovat různé drivery, ale výsledek nevidím žádný.
Dokážete poradit.
Děkuji.

Autor:  Fofan [ úte 17.04.2018 5:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine Wizard X220 - doba letu

A ten novej COM port se ve spravci objevi kdyz copteru pripojis?

Odesláno z mého LG-D802 a podpis odstraním

Autor:  4NA CESTE [ úte 17.04.2018 5:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine Wizard X220 - doba letu

Ano, po připojení se objeví ve správci zařízení. Při instalaci portu jsou však k dispozici pouze varianty pro WIN7 a WIN 8. A i když je port po připojení viditelný, nelze se ke koptéře v Betaflightu připojit.

Autor:  Fofan [ stř 18.04.2018 14:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine Wizard X220 - doba letu

Jeste se zeptam blbe, v bf mas nastaveny automaticky port nebo zadavas ten co mas prirazeny ve win?

Odesláno z mého LG-D802 a podpis odstraním

Autor:  lubgrun [ stř 16.05.2018 21:32 ]
Předmět příspěvku:  EACHINE X220S Omnibus F4 V3 Betaflight 3,FPV chyba

Dobrý večer,

loni na podzim jsem pořídil EACHINE WIZARD X220s RTF. K tomu brejle Eachine EV800D 5.8G.
V tuto chvíli nejsem schopen rozjet. Na začátku byly nějaké havárie mechanické poškození např.zlomený rám, urvané konektory, a klasicky uvolnění kabelů a přeseknutí včetně zkratu. Prostě začátečnické chyby.

V současnosti jsem na mrtvém bodě a rozhodl jsem se napsat o radu. Už jsem strávil x hodin na youtube atd, ale výsledek plus minus žádný.



Věcí na srdci mám více a budu vděčný za jakoukoliv radu:

1. FPV vysílač který nese označení 5.8G 72CH 25MW 200mw 600MW Switchable VTX 866TX (dodávaný v setu RTF) první odešel z důvodu havarie -(konektor destrukce atd) objednal jsem tedy ten stejný avšak až posléze jsem zjistil, že není např ver 1.1 ale 1.2 což by asi nemělo vadit. Problém tkví v tom, že a to se k tomu dostanu v dalším bodě (vzhledem k domněnce o špatné funkci základní desky Eachine Wizard X220S FPV Racer RC Drone Customized Omnibus F4 V3 Betaflight 3.0.1 Flight Controller, jsem objednal tutéž novou). Bohužel a nevím z jakého důvodu po zapojení k této desce vysílače FPV a nalezení ,,videa,, na brýlích-je obraz vyplněn směsicí znaku. Při zapojení na starou desku tento problém není. Nevím, kde je problém, a co je případně nutné změnit. Podotýkám, že tento problém je i se zapojenou FPV kamerou kdy snímá obraz ale ten překrývá ono zmíněné písmo. Na staré desce funguje bez. Další problém, který je ted marginální je rušení po zapnutí radia, dochází k rušení a pruhy přes obraz. Po vypnutí obraz naprosto čistý.

2.Flysky FS-A8S přijímač byl zakoupen nový protože původní taktéž přišel k úhoně. Bohužel nedokaži rozchodit. Sparování s Flysky FS-i6Xbez problémů avšak v Betaflight již nemá odezvu. Prošel sem snad všechny videa a nevím kde je chyba. Takže je pořád na zemi.

Budu rád za každou radu.

Luboš

Přílohy:
Poznámka: FPV
FPV.jpg
FPV.jpg [ 77.31 KiB | Zobrazeno 757 krát ]

Stránka 3 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/