Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 8:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
Myslím si že bude vadná ta nabíječka , jelikož když nastavím aby to byl zdroj na 12V například , tak když to zapnu tak na výstupních svorkách skočí nějakých 15V a za 2sec to napíše connection break.


Naposledy upravil barryk10cz dne stř 05.07.2017 8:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 8:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
Kreyson píše:
Natoč nám, jak nastavuješ nabíjení a jak nabíjení začne.

jj , počkam až to "nabije" a natočím i konec nabíjení


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 8:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
Pokud na těch výstupních svorkách není akumulátor, tak to je v pořádku.
Při vší úctě, rozumíš tomu jako koza petrželi, takže to natoč pořádně na mobil nebo foťák a dej to sem na posouzení. Pak budeme chytřejší. Jinak se tu budeme motat pořád dokola.

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
Kreyson píše:
Pokud na těch výstupních svorkách není akumulátor, tak to je v pořádku.
Při vší úctě, rozumíš tomu jako koza petrželi, takže to natoč pořádně na mobil nebo foťák a dej to sem na posouzení. Pak budeme chytřejší. Jinak se tu budeme motat pořád dokola.

Už to uploaduju. No když na ty svorky připojím nabíječku co je na 12V tak se vypne za pár sekund , tak je asi něco špatně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 303
Bydliště: Čechtice
tam podle me nastavujes zdroj pro rezaci drat. Zdroj jako takovy ta nabijecka zrejme neumi. Bez zateze klidne nastavene napeti prehoupnout muze.

_________________
Lantian LT210, Sky Surfer X8
Frsky Taranis X9D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
dracekvo píše:
tam podle me nastavujes zdroj pro rezaci drat. Zdroj jako takovy ta nabijecka zrejme neumi. Bez zateze klidne nastavene napeti prehoupnout muze.

řezací drát tam je taky , ale nastavoval jsem podle manuálu tohle
6>DIGITAL POWER: Výstup nabíječe je možné použít jako zdroj stejnosměrného napětí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
Pokud by byl nastavený "DIGITAL POWER", tak opravdu nesmí nabíječka sama vypnout bez zátěže. To by byla porucha. Ale počkejme na to video :wink: .
Mimochodem v manuálu, který jsem někde stáhnul je 6>Hot Wire Foam

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?


Naposledy upravil Kreyson dne stř 05.07.2017 9:34, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
https://youtu.be/m5hLLdzoNRs


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
No, to nevypadá dobře :? . Ještě změř Ri článků. Nabíječka to umí.

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
Jakou hodnotu máš tady:


Přílohy:
Screenshot_10.jpg
Screenshot_10.jpg [ 47.04 KiB | Zobrazeno 401 krát ]

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 10:22 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
Kreyson píše:
Jakou hodnotu máš tady:

END VOLTAGE 16,8v(4S)
IN POWER VOLTAGE 15,76V
EXT.TEMP 0 , INT.TEMP 28C
TEMP CUTOFF 80C
SAFETY TIMER ON 240MIN
CAPACITY CUTOFF ON 5000MAH

Když jsem zkoušel u těch dát znovu nabíjení nebo nějakou jinou funkci tak mi to furt psalo connection break. Musel jsem to dát na chvíli do quadu , trošku vybít a pak to teprve šlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 10:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
A ten vnitřní odpor :?:

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 11:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
Kreyson píše:
A ten vnitřní odpor :?:

Buď connection break a když to změří tak nuly.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 11:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
Zajdi za někým, kdo má solidní nabíječku a vyzkoušej baterii na ní. Nabíječka je nejspíš vadná, ale ty baterie taky asi nebudou v pořádku. Vybíjíš je příliš. Do vyřešení problému už s nimi takto nelétej, nemá to cenu.

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 13:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
Dobrá takže vyreklamovat nabíječku a jak mám tedy potom poznat že je čas vyměnit baterii při letu? Jak to poznáte?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz