Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 09.09.2017 13:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 259
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Všechno je ve FAQ´s, stačí jen trochu angličtiny.

In the following cases, users can try reset the Wi-Fi Extender:
①Unable to connect to the Wi-Fi Extender
②Forget the Wi-Fi Extender password
Reset procedure: Switch on the remote control while keeping the joystick in following position: upper right corner (left joystick) + upper left corner (right joystick) , Remote control will enter test mode, and then switch the remote control H key button to reset the Wi-Fi Extender.

Levý ovladač na 2. hodinu, pravý ovladač na 10.hodinu, potom zapnout vysílačku, ta přejde do test módu, potom stisknout H (prostřední tlačítko). Extender se resetuje.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 14.10.2017 13:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2017
Příspěvky: 2
Ahoj. Mám problém s tímto dronem.

Při spuštění svítí v kuse všechny 4 diody červeně a na ovladači bliká červeně 2. kontrolka spojení s dronem a 3. GPS, ostatní jsou zelené.
Dron tedy vůbec nereaguje na ovladač.
Naposledy,někdy před 14 dny šlo vše bez problému, co se týče létání. Akorát přestala fungovat kamera, u které se objevilo DISCONNECTED.
Dnes naopak funguje kamera, ale dron ne :)
Nevíte, čím to může být, prosím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 03.11.2017 8:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.11.2017
Příspěvky: 1
Mám úplně stejný problém a to jsem ho ještě vůbec nerozeběhl


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 03.11.2017 22:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.10.2017
Příspěvky: 2
Problém vyřešen.
Nejdřív reset dronu

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Pak jsem zkalibroval ovladač přes XIROAssistant

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
kde jsem rovnou provedl upgrade gimbalu, kamery i dronu (upgrade stažen z www XIRO)

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Po tom všem se skoro všechno vrátilo do normálu. Kromě gimbalu, který nedržel stabilizaci. To spravila ruční kalibrace

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Stejně doteď nevím, v čem přesně problém byl, že se to všechno tak rozhodilo. Nakonec po tom všem vše zase šlape a doufám, že napořád :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: FPC kabel pro Gimbal Xiro Xplorer V
PříspěvekNapsal: úte 07.11.2017 1:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.11.2017
Příspěvky: 4
Dobrý den, prosím vás, nevíte kde se dá sehnat FPC kabel na Gimbal xiro Explorer V? Já ho nemůžu nikde sehnat


Přílohy:
XIRO-XPLORER-GIMBAL-FPC-CABLE-A-600x600-600x500.jpg
XIRO-XPLORER-GIMBAL-FPC-CABLE-A-600x600-600x500.jpg [ 15.59 KiB | Zobrazeno 536 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FPC kabel pro Gimbal Xiro Xplorer V
PříspěvekNapsal: úte 07.11.2017 6:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2015
Příspěvky: 741
Bydliště: Chlumčany (PJ)
Obrázky: 0
Je to ono?
https://www.aliexpress.com/popular/zero ... cable.html

_________________
Taranis X9D+


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: úte 07.11.2017 9:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.11.2017
Příspěvky: 4
Jj je. Já jsem to ale potřeboval někde z ČR, ať to dojde co nejdříve. Potřebuji ho. Ale děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 06.01.2018 17:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 45
Bydliště: Vyškov
Ahoj, přidám se k této diskuzi- udělal jsem si radost na vánoce, mám Xiro xplorer G tj. s gimbalem ale bez kamery. A tady mám problém - gimbal visí jak mrtvý a jen sebou v cca 10 s intervalech škubne. V papírovém návodu o kalibraci gimbalu ani slovo. Zkoučel jsem kalibraci podle zdejšího návodu a nic nepomáhá. Ještě musím říct, že tam teda nemám zapojenou kameru, tu plánuju dodatečně (mám EKEN H8R myslel jsem že bude pasovat, ale je tam jiný konektor) tak ten gimbal se mi ale nelíbí. Samo že létat budu zatím bez kamery ale i tak mě zajímá zda jde gimbal zkalibrovat bez kamery?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: ned 07.01.2018 21:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 259
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Jestli tam dáš gimbál bez kamery, je samozřejmě svěšený a škube se, motor se přehřívá. Musí se vyvážit kamerou Gopro, na ní je dělaný.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 15:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2016
Příspěvky: 72
Zdravím když si pořídím základní verzi xiro xplorer bez gimbalu budu mít možnost OSD na telefon?Nebo info do obrazu vysílá ten bazmek nad gimbalem? díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 18:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 259
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Ten bazmek nad gimbalem obsahuje vysílač Wi-Fi videa z kamery, která tam je pevně nebo nasunutá. Součástí přijímaného obrazu na mobilu je OSD (pouze u verze V).


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 20:04 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2016
Příspěvky: 72
Tak dik za reakci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 19:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2016
Příspěvky: 72
Ještě otázka jak se přepínají módy na vysílači?A v jakým módu to přijde s obchodu?Jsem zvyklej na mod 3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 17:52 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 45
Bydliště: Vyškov
tady to máš


Přílohy:
mód.jpg
mód.jpg [ 103.54 KiB | Zobrazeno 86 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 12:11 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2016
Příspěvky: 72
Díky už mám i papirovej.
Včera došel nový s e shopu.Ja nabil baterie,nastavil mód 3,zkalibroval kompas a po načtení GPS jsem odarmoval motory a točí se jen tři!až přidám plyn se přidá i čtvrtý,ale jak pustím páčku točí se zas jen tři.Tak jsem neměl odvahu odstartovat.co stím?reklamovat?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz