Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: ned 14.05.2017 13:08 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.5.2010
Příspěvky: 25
Bydliště: Holice
Plha píše:
To na těch mých Blitzwolf taky šlo hýbat cockami, vyndal jsem je, odstranil příčku uprostred a vlepil velkou obdélníkovou lupu. Teď je to docela dobre.


Tak jsem koupil ty 3D bryle iGet R1 za 500Kc a vyzkousel na Samsungu S6. Obraz je hezky ostry. Alespon s temito brylemi, takze naprosta spokojenost.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 12.06.2017 22:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.6.2017
Příspěvky: 3
Co s tím dělat?


Naposledy upravil Lysonr dne pon 26.06.2017 8:04, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: úte 13.06.2017 16:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 253
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Lysonr píše:
Ahojte, mám xiro xplorer V. Neustále mi přístroj nelze zkalibrovat. Nebo jinak. Kalibraci provedu správně podle návodu. Blikají správné světla pro GPS let, ale po 2-3 vteřinách co přístroj vzlítne, tak začne blikat světly tak, že značí že je rozkalibrován kompas a je nutná opětovná kalibrace. To provedu a postup se opakuje.

Nevíte někdo, co s tím? V čem může být problém?

---
A kolik ti to ukázalo na displeji satelitů ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: stř 14.06.2017 7:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.6.2017
Příspěvky: 3
To Plha: Satelity byly OK, GPS stále zelené, jel jsem zatím bez Gimbalu a kamery. Nejdřív se s tím učím.

To Plha: Jinak moc se mi líbí ta úprava, co jsi na tomto stroji provedl. Máš nějaké další fotky a třeba i výrobní postup zachycený? Docela o tom uvažuji, protože ten hluk je neskutečný a prodloužení doby letu je také fajn.


Naposledy upravil Lysonr dne pon 26.06.2017 8:03, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: stř 14.06.2017 8:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 253
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Lysonr píše:
To Plha: Satelity byly OK, GPS stále zelené, jel jsem zatím bez Gimbalu a kamery. Nejdřív se s tím učím.

Nicméně již vyřešeno: celý stroj jsem rozebral, dostal jsem se až k modulu kompasu a ten jsem vytáhl, narovnal drátky, vyzkoušel jsem kontakty, odpojil jsem konektor, zkontroloval jsem ho, vše v pořádku, tak jsem znovu připojil konektor, vyzkoušel jsem zda pořádně drží. Následně jsem vše složil a hle... kalibrace kompasu proběhla v pořádku ,vzlítnu a vše funguje jak má.

To Plha: Jinak moc se mi líbí ta úprava, co jsi na tomto stroji provedl. Máš nějaké další fotky a třeba i výrobní postup zachycený? Docela o tom uvažuji, protože ten hluk je neskutečný a prodloužení doby letu je také fajn.

---
Ta moje předělávka Xira spočívá vyrobit dvě platle z karbonových desek 1,5mm podle fota zeshora, klemy pro trubky 12mm jsou z HK. Spodní platle má výběr podle modulu. Konektorové destičky jsou zapíchlé do desky modulu a jištěné proti vypadnutí. Sendvičová konstrukce dodává rámu tuhost. Nohy "rozkročmo" typu T z 12mm a 10mm karb. trubek. Pracné bylo vyrobit T kusy a horní úchyt nohy do rámu ze silonu. Mezi T kusy je propojka z 4mm karb. trubky. Světla jsem dal do mezer mezi deskami, svítí dopředu a dozadu, takže při letu ve výšce nejsou dobře vidět, není to až tak důležité. Plast. držáky motorů rovněž z HK. Vyzkoušel jsem i třílisté karb. vrtule 9", ty ale zatěžovaly motory.


Přílohy:
Nohy Xira.jpg
Nohy Xira.jpg [ 78.28 KiB | Zobrazeno 770 krát ]
Světla Xira.jpg
Světla Xira.jpg [ 76.34 KiB | Zobrazeno 770 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 19.06.2017 10:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Zdravím,
rozhoduji se mezi P3 a Xiro a vůbec nevím, co si mám vybrat.Do nedávna jsem měl Cheerson CX 20 kompletně osazený FPV a gimbalem s SJCAM 5000+, ale v neděli mi z ničeho nic spadl z 60m a jsou z něj jen třísky.....
Vím, že P3 má lepší kameru, ale to bude asi tak vše... a ta cena Xiro 10500,- se všim a P3 14500,-
Řeknete mi prosím své názory???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 10.07.2017 11:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.6.2016
Příspěvky: 24
Za mě Xiro Xplorer V dobrý. Proti Cheersonu úplné jiná liga. Měl jsem ho také.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2017 18:27 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2012
Příspěvky: 89
Bydliště: Zlín
Rozhoduji se mezi Xplorerem a P3A. Co se mi ale u X-ka nelíbí, je to rybí oko na všech videí a v záběru každou chvíli (ve větru) v záběru vrtule a ramena. Asi fakt něco připlatit a pořídit P3A, ikdyž ho teď někdo nabízí na bazaru za 8 tis. Nebo, ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2017 18:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.6.2016
Příspěvky: 24
To nabízím já. Mám ještě Xiaomi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 04.09.2017 18:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.6.2016
Příspěvky: 24
Jinak P3A je asi lepší volba. U P3S bych asi už zvažoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: stř 06.09.2017 15:03 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.4.2017
Příspěvky: 27
tak ale nemůžeš srovnávat P3 Advanced s Xirem, když je pomalu dvakrát dražší... S Xirem je srovnatelná verze Standard a tam už to takovej výskok není. Ale to rybí oko je na hovno...to souhlasim. U Phantoma je zkrátka ta kamera ve verzi Standard jediný zásadní, co může oproti Xiru nabídnout.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 20:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.9.2017
Příspěvky: 2
Prosím o radu... Po havárii jsem objednal nový gimbal s kamerou, ale nechce se mi spárovat s ovladačem wifi. Kontrolka wifi připojení na ovladači svítí pořád červeně. Všechny ostatní funkce v pořádku,ale nejsem schopný spárovat telefon a naladit obraz. Máte někdo zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 20:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 253
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Gimbal je vysílačem WiFi pro Tvůj telefon.
Postup spárování z FAQ´s:
: How to connect the camera in APP?

1. In the APP interface, select the upper left corner for Wi-Fi hotspots
2. Go the Wi-Fi Settings of your mobile device, connect it to WiFi hotspots:XPLORER_XXXXXX;
3. After a successful connection back to the APP interface, click on the APP lower right corner to enter personal settings, select connect camera and connect to UG3300_XXXXXX, the default password is:4008073888;
4. After enter the password, APP will be prompted to restart your Wi-Fi Extender, click OK;
5. After clicking OK, the left most LED on the remote controller will turn from yellow to red, and then green, representing connection is successful;
6. If failed, please repeat the above steps.

Telefon hledá WiFi signál v okolí a najde UG3300 tak tam dej výše uvedeńý default password a restartuj vysílačku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 08.09.2017 21:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.6.2016
Příspěvky: 24
Měl jsem úplně stejný problém a tento způsob mi nefungoval. Ale také jsem mohl dělat někde chybu. Vyřešil jsem to reklamací. Vše přehráli. Dron,gimbal,kameru a funguje to. Takže způsob určité existuje.

Odesláno z mého LEX820 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 09.09.2017 10:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.9.2017
Příspěvky: 2
Dron s telefonem už komunikuje, ale zesilovač na ovladači se pořád přihlašuje jako XPLORER 000AAE.
Nevím, jestli je myšleno restartem zapnutí a vypnutí ovladače, ale žádné tlačítko na reset jsem nenašel.
Jak tedy spárovat zesilovač na ovladači s novým gimbalem?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz