Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 23.04.2016 18:55 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.8.2005
Příspěvky: 2393
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Tak to asi znáš málo lidí, já zas neznám nikoho kdo by tam pípák neměl, protože tsačí trochu vyšší porost a máš o zábavu postaráno. Samozřejmě pokud lítáš na dvorku tak je to jedno ale zkus to někde uklidit do křoví.

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 18:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
Ahoj všem,
tak jsem taky neodolal a pořídil si tento "počítač s vrtulema" a bojuji s konfigurací Cleanflight na desce Naze32.
Manuál je naprosto o ničem a při nastavení podle videa z Youtube se mi přepínačem nedaří arm motorů.
Nemá někdo funkční konfiguraci s Naze32 abych nemusel dál tápat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 7:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1415
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Moje problémy neskončily a je docela možné, že za to nemohl nikdo jiný, než rádio. Zopakuju, že jsem měl problém se signálem, občas zacuknutí, připojeno přes Spektrum satelit. Jednou při prvních testech mi to spadlo doma metr ode mne.
Zakoupena jiná deska, slušný přijímač, jenže nakonec před záletem a konečným nastavením desky jsem zjistil, že při případné ztrátě signálu to neudělá failsafe a mohl bych o koptéru přijít. S kamarádem jsme to zkoušeli všelijak nastavovat a najednou rádio (DX6i) viewtopic.php?f=38&t=68852&start=1275 přestalo reagovat. Zkoušeli jsme párovat, já to pak zkoušel doma a nic. Ani spárované věci (třeba vrťas) nereagoval. Včera u kamaráda po rozborce rádia zjištění, že je ten VF modul nejspíš po smrti. Už jsem mu ho nechal, poslouží jako dárek k simulátoru...
Přestože se mi to v současné situaci vůbec nehodilo, tak jsem ještě včera objednal Taranise. A to jsem po nedávném zakoupení Fatsharků Attitude v3 byl přesvědčený, že tímto velké "investice" letos skončily. Jak se ukázalo, tak jsem se mýlil. E Racera jsem objednával někdy po půlce února a přišel mi po začátku března. Pak kvůli crashi objednání dílů (některé nebyly skladem, čekalo se). Za pár dní mám doma koptéru 2 měsíce a vylítáno jen pár baterek a k tomu kopa problémů a vyhozených peněz... :|


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 15:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.12.2015
Příspěvky: 8
Tak jsem dneska poprvé lítal s 4S a je to paráda. Musel jsem sice sundat zadní LEDstrip a trochu obrousit podložky na ramenech, aby se mi tam moje 4S vešla, ale stálo to za to.

A pokud jste tak ještě neudělali, tak doporučuju flashnout regulátory poslední verzí BLHeli (potřebujete ardurino).
S novým flashem regulátory umí OneShot a pak takové drobnosti jako třeba že vám po 10 minutách co nejsou za armované, začnou motory pípat.

_________________
Eachine 250 Racer, FlySky-i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 30.04.2016 18:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1415
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Taky jsem se rozhodoval, jestli jít do 4S, nakonec jsem to nechal na později. Uveď trochu podrobnosti. Sice jsem nějak nezkoušel, které 4S by tam vlezly, ale počítal jsem s tím, že 1,3 Ah tam vejdou. Vejdou mi tam i Zippy 3S 2200, ale to je o fous, už se opírají o tu LED desku, kterou sundávat nechci. Zároveň slouží jako doraz a stejně delší baterka jenom víc rozhodí těžiště.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: ned 01.05.2016 19:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
To opravdu nikdo nemá tento copter koupený s Naze32 s funkční konfigurací ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: ned 01.05.2016 20:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1415
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Taky mi to na druhé desce (SPRF3) nešlo odarmovat. Kamarád pak po laborování na to přišel. Stačilo zvětšit výchylky a pak to šlo. Bylo to na bývalé Dx6i...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: úte 03.05.2016 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
Díky za nápovědu,
stačilo snížit spodní endpoint kanálu plynu a už to maká.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: stř 04.05.2016 22:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.12.2015
Příspěvky: 8
Marek_Km píše:
Taky jsem se rozhodoval, jestli jít do 4S, nakonec jsem to nechal na později. Uveď trochu podrobnosti...


Tady je pár fotek: https://goo.gl/photos/wVRm8HYFjyPoTtCy5

Musel jsem ubrousit kousek podložek, které jsou mezi ramenem a vrchním dílem, jinak se tam ta vysoká 4S 1500mAh baterka nenasoukala, možná kdyby to byl jiný typ nebyl by to problém.

Na posledním obrázku je 3S 2200mAh a ta se tam jakš takš na šikmo vešla i s LED stripem, ta 4S je ale moc vysoká a nešla vsunout pod vrchní díl přes ten strip.

_________________
Eachine 250 Racer, FlySky-i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: úte 17.05.2016 19:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2009
Příspěvky: 665
mohl by mi nekdo pls poradit jak to rozchodit se spektrum7 rx tx, uz jsme zkoukli plno videi i fotek ale jsme z toho plne zblbli :) diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: úte 17.05.2016 21:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1415
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Nepíšeš, jestli máš verzi s CC3D, nebo s Naze. Já měl původně CC3D, upravený kabel k satelitu a občasné problémy se signálem. Nakonec to bylo nejspíš rádiem (VF modul v DX6i). Jiným to asi funguje. Je to asi nejpohodlnější varianta připojení (Spektrum satelit), stačí jen upravit kabel. A nebo to připojit přes PWM.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: úte 17.05.2016 21:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2009
Příspěvky: 665
myslimnze mam cc3d, naze je s usb ? jak se ma upravit kabel, pls nemluvit moc ve zkratkach :) diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 12:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2009
Příspěvky: 665
uz to trosku rozkoukavame, https://librepilot.atlassian.net/wiki/d ... +Satellite , ale muzete mi trosku vyjasnit to s tim cervenym dratkem, to se k te desce priletuje ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 15:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1415
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Přesně tak jsem to měl zapojené. Musí se k tomu použít 2 káblíky. 1 originál, co byl u koptéry, ten 4 žilový a jeden kabel od satelitu - 3 žilový. A buď se oba rozstřihnou a spojí podle obrázku a nebo zdatnější si to nacpou bez střihání a pájení přímo do konektorů.
A nebo přes tu propojku, co je na fotce. Ale tu jsem samozřejmě doma neměl.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 11.06.2016 15:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.2.2016
Příspěvky: 11
Ahoj, já mám tuhle copteru asi čtyři měsíce. Vylítal jsem už hodně baterek a veliká spokojenost. Koupil jsem ho v kitu a celý skládal, mám NAZE 32 a nebyli s ním sebemenší problémy. Zatím létám bez brýlí, mám je už postavené ,ale čekám na anténu. Jinak létám na Horizont, protože mi docela vadilo, že se coptera nevrací do vodorovné polohy po puštění kniplů (asi deformace z buggy). Co se týká problému s baterií, mám ji na horní desce , přijímač nalepený na místě baterie a FPV vysílač bude úplně na konci u světelné rampy. Asi bude mít někdo námitky ke zhoršení těžiště,když je baterie nahoře. Vše je v pohodě,zatáčí, letí dopředu ,dokonce i couvá a přemety dělá jako akrobat. :wink:
Jeden problém přece jen mám, po odArmování a přidání plynu se mi jeden motor nechce roztočit, jen poškubává, musím copteru podržet, dát plný plyn a pak se chytne. Nepomohla ani kalibrace regulátorů, je tu někdo ,kdo se s tím setkal a řešil to? Děkuju


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz