Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: stř 02.12.2015 21:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha 4
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto copterem http://www.banggood.com/Eachine-Racer-250-FPV-Drone-Built-in-5_8G-Transmitter-OSD-With-HD-Camera-BNF-Version-p-995366.html ? Viděl někdo jak to létá?

_________________
Radši lítám než šroubkuju...


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: čtv 03.12.2015 6:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 2.9.2012
Příspěvky: 101
Bydliště: plzen
osobni zkusenost nemam ale pri cteni jsem narazil na tohle
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=33330057&postcount=505


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: čtv 03.12.2015 7:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha 4
Neříkej mi, že jsi prošel všechny ty příspěvky v vláknu, který má přes 250 stran :-D

Mě se strašně líbí ten kit a i když jsem na HK našel podobnej tak ten zas nemá prostřední desku, kam krásně zapadne baterka. Navíc za 3.500,- je to uplně skvělá cena. Mělo by to kousnout čtyrčlánek tak uvidíme jak to poletí a přinejhoršim pak vyměnim motory a regly.

Jdeme do něj? :)

_________________
Radši lítám než šroubkuju...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: čtv 03.12.2015 8:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Už ho mám dva týdny doma, bude to můj první pokus s "prckem". Všechno fungovalo rovnou z krabice, příprava k prvnímu letu asi 10 minut. Jak létá ale nevím, protože ho přísný ježíšek schoval neznámo kam.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: čtv 03.12.2015 10:00 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 66
Bydliště: Hradec Králové
Na 3s trochu linejsi, ale pro zacatecnika, ci skromnejsiho letce, vcelku dobrej kauf..
Jen se bojim o ty zadni led diody. Baterka je tam pekne namackla na ne.
Kupoval jsem to kamaradovi, takze jsem videl jen dve baterky prvni.

_________________
Orca f5j, Beta1400+stormOSD, HKquad kk2.0, hk450ttpro,,Scout,atd & Dx8
YouTube.com/Taizaman


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: stř 30.12.2015 11:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.12.2015
Příspěvky: 8
Je to moje první "větší" quad a než mi přijde video přijímač, tak lítám jen na LOS, ale kdyby to někoho zajímalo, tak zde je můj youtube playlist https://www.youtube.com/playlist?list=PLlh3PFUYTTp9pp2vQ55kHZwbVG3vOGXgV

_________________
Eachine 250 Racer, FlySky-i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: čtv 04.02.2016 11:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.2.2016
Příspěvky: 4
Ahoj mám dotaz, platil jsi krom ceny quadu nějaké clo nebo něco navíc když ti to přišlo? Chci příští týden objednávat tak mám obavy. A banggood to přesně moc neví zda se bude něco platit. Četl jsem v obecných pravidlech že se clo a daň to týka hlavně mobilů a tabletů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2016 10:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1306
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Taky by mne zajímaly zkušenosti s touto 250. Po tom, co jsem částečně opustil 6ch vrťasy a nechal si jen jednoho (je to drahý koníček a nemám ruce na 3D) a DJI Phantoma tak nějak zanedbávám (přísná legislativa) tak jsem se rozhodnul jít do těchto malých potvor.
Podle ohlasů na Banggoodu je to asi spolehlivý stroj. Jen bych rád věděl detaily, třeba jaké používáte aku, jestli se vyplatí používat 4S, jestli tam vleze i 3S 2200 (používáno na 450 vrťasu) atd. Z FPV výbavy u Phantoma mám třeba za draho kupovaný monitor s diverzitou, ale ten už jsem rozhodnutý nahradit brýlemi.
Jste s tímto strojkem tedy spokojení? Asi se ptám pozdě, když už je na cestě, ale i tak bych rád znal třeba nějaká slabá místa.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2016 12:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha 4
Já ho lítám od Vánoc a jsem naprosto spokojenej. Jen to člověk nesmí srovnávat s 250tkama, který si kluci nakonfigurovali a dali za ně třeba 6.000,-. Je to sice plnohodnotnej racer ale já to beru tak, že to stálo 3.500,- a s tim k tomu přistupuju. Takže počítám s tim, že začnou odcházet regly a motory... Je mi to uplně jedno, protože regl vyjde na 150,- a motor na 190,- korun. Mam ještě Protose 500 a tam jen listy stojí 1500,- a ty jdou vždycky :) Takže tady mi neni líto něco vyměnit nebo opravit.

Lítám s eco brýlemi Quanum V2 a přímačem Boscam 832 akorát antény jsem nahradil za Moy.

Hodněkrát jsem to v plný rychlosti poslal do země a už mam od toho i odřený motory a pořád to lítá. Zatim kupuju diatone nebo gemfan 5030, protože mam pocit, že tak nečiní motory, když se snadno lámou. Největší rána způsobila to, že se mi utrhl konektor na CC3D takže jsem měnil ale opět 400,- :-D Legrace...

Moc se mi líbí GUI Openpilot ale tím, že už není podporovanej tak jsem zvolil librepilot, což je stejný... Nevim jak by to lítalo třeba s betaflight, ale takhle jsem spokojenej.

Baterky kupuju tyhle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__38360__Turnigy_nano_tech_1500mah_3S_25_50C_Lipo_Pack_EU_Warehouse_.html jsou stejný jako originál, ale nabíjím je asi 9 minut, takže mi stačí dvě. Lítám 4 minuty což je málo ale jsem zvyklej z vrtulníčků. Na 4s to prej lítá asi 7 minut.

_________________
Radši lítám než šroubkuju...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2016 13:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1306
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Dík moc za celkové zhodnocení. Právě i náklady za provoz těchto poletovátek mě lákaly do této zábavy jít. Ty položky za díly tady jsou oproti dílům na vrťasy trochu jinde, přestože nejvíc dílů jsem dal na HKčko a ještě jich mám plnou krabici na kreše.
Zkušenosti s FPV mám, ale tohle lítání je jaksi o něčem jiném. Dík za tip na aku. Pokud mi tam jakýmkoliv způsobem ty 3S 2200 nevlezou, tak budu muset hned něco objednat. Možná i nějaké 4S bych na zkoušku vzal, ještě uvidím. Hlavně jsem skoro vůbec nesledoval vlákno o 250, tak se do toho budu muset trochu dostat.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2016 14:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Klasická baterka 3s 2200 se mi tam nevejde na délku kvůli té rampičce s koncovými světly. Dá se tam nacpat, ale je potom na šikmo a nesedí na spodním platu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: sob 20.02.2016 14:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1306
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Hmm, to jsem si právě myslel, že to asi tak bude. A nejde ta rampička posunout dolů? Je mi jasné, že pokud je ve středu horného plata výstup na vTX, tak tam baterka taky nevleze, tak buď pod koptéru (zkoušel někdo?) a nebo ty menší aku...
Edit: a napříč mezi plata, aby trčela do boků, to by se asi špatně fixovalo, že?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: ned 21.02.2016 9:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 268
Bydliště: Praha 4
Ono nejde jen o prostor, ale taky o těžiště. To je jakoby jsi na svym HK dal baterku vedle ocasní vrtulky... Hodně toho najdeš ně FB v týhle skupině: https://www.facebook.com/groups/eachineracer250fpv/.

Co se týče 250 tak já bych to moc nezkoumal :-D S Librepilot nabinduješ rádio, projdeš wizard a lítáš... Koho baví se v tom šťourat? Pak ještě doporučuju otočit CC3D o 90 stupňů po proti směru hodinovejch ručiček, čímž si zprístupníš USB z boku. Jen si to pak nezapomeň v Librepilot nastavit, jinak nevzlétneš :)

Na http://www.thingiverse.com/search?q=eachine+racer+250&sa= je spousta vychytávek k 3D tisku na Eachine 250. Hodně informací v EN je tady: https://uav-review.com/eachine-racer-250/

_________________
Radši lítám než šroubkuju...


Naposledy upravil BLC EgrO dne ned 21.02.2016 13:33, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: ned 21.02.2016 9:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1306
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
Díky za další tipy a odkazy.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Racer 250
PříspěvekNapsal: ned 28.02.2016 22:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2016
Příspěvky: 9
Zvažuji koupi EA 250. Máte zkušenost s přímým přenosem videa na obrazovku u něj? Je tam dost velká rychlost zobrazení videa na to aby se pomoci něj dalo létat? Drona mám. Ale video má tak sekundu spoždění. Takže nepoužitelné. Dopadne špatně po pár sekundách když zkusíte řídit jen podle přímého přenosu na mobil nebo tablet.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 93 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz