Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 18:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Je objednána přes banggood takže reklamace asi nemá smysl.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 19:43 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
v tom případě bych to rozebral a zjistil v čem je opravdu problém.
do vzduchu bych s tím nechodil. Ale rozborka nemusí být úplně jednoduchá :!:

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 19:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Myslíte rozebrat motor?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 20:04 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
:o - radši to někomu svěř kdo to posoudí a opraví.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 20:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Levej zase nejsem :lol: , ale asi zkusím napsat na banggood, jestli nic neudělají, tak rozeberu a zjistím co s ním je.
Opravdu to vypadá na ložiska.I co jsem se díval na youtube co mají stejný problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 20:27 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
pokud si na tu výměnu ložisek troufáš, tak za pár korun doženeš nový japonský a máš pokoj.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: sob 10.09.2016 20:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Uvidím co mi řeknou a když tak to udělám. :D
Tady dávám takové orientační video co to dělá.



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: ned 11.09.2016 12:16 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
video jsi označil jako soukromé, takže těžko se na něj někdo podívá :D

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: ned 11.09.2016 12:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Sakra, to mi nedošlo :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: ned 11.09.2016 12:20 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Už by to mělo jít. Díky za upozornění :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: ned 11.09.2016 12:54 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
tohle spíš vypadá na špatně utažený motor na rameni , nebo něco jiného v tom rameni.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: špatný motor u CX-20?
PříspěvekNapsal: ned 11.09.2016 12:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
šrouby ve jsou dotažené, teda aspoň na těle nebo je motor uchycený ještě jinde?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 29.10.2016 18:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.10.2016
Příspěvky: 2
zdravím,asi před měsícem jsem cx 20 koupil na banggood.com.Neběžel mi jeden motor.Nastala dlouhá konverzece,poslali mi druhou řídící desku?motoru ta byla trochu jiná,ale prý kompatibilní/nešla/tak jsem koupil jinou,stejnou jako ta původní a ono nic.Vidíte,že tomu vůbec nerozumím,ale nebojím se experimentovat!Taky to nešlo.Video nestačilo,prý to mám poslat zpět!Stála myslím 6tisíc i s DPH na celnici,poštovné jsem našel za 2,500,-nebylo co řešit.
Vrátili mi 10dolarů,ať jdou do prdele!Potom jsem koupil za 62dolarů flight controller,mezitím to už umím rozdělat podle schématu a ono bzučí a svítí a neletí.Podle návodu na youtube jsem vyndal napájení controller a proud šel skrz mini USB cosi jsem restartoval a ono se roztočilo.Ovšem po zasunutí napájení zpšt to furt neletí!
Nemá někdo ponětí co s tím je?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.10.2016 9:16 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4663
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
a mas dobre zkalibrovane ovladani ? Kdyz ho mas pripojene pres USB k Mission Planneru a zkusi dat ARM tak to pise do logu co ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 30.10.2016 11:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.10.2016
Příspěvky: 2
díky,zkusím.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz