Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 483 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 12:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 33
Bydliště: Ostrava - Poruba
přesně tak to mám, je to první pozice přepínače. Tím to není.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pát 12.02.2016 17:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.6.2011
Příspěvky: 125
Obrázky: 13
Pánové. Na straně 19 jste řešili, jak zapojit gimbal. Koukal jsem na video a nejsem z něj zrovna o moc chytřejší. Mohl by jste mi prosím někdo poslat fotky kam příjdou jaké kabely? :(

_________________
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: sob 13.02.2016 14:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 33
Bydliště: Ostrava - Poruba
Tak nikdo neměl podobný problém s plynem, na youtube sem pár podobných případů našel ale bohužel bez řešení :( Já zatím taky na nic nepřišel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 12:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2008
Příspěvky: 217
Bydliště: UH
Já jsem měl ze začátku problem v tom, že jsem měl neustále konstantní otáčky i když jsem přidával plyn otáčky se neměnily. Odstranil jsem to v nastavení MP. Je tam na spodu kolonka Throttle Maximum THR_MAX. Dal to na 1000 a bylo to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 14:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
zub82 píše:
Tak nikdo neměl podobný problém s plynem, na youtube sem pár podobných případů našel ale bohužel bez řešení :( Já zatím taky na nic nepřišel.


Pokud se na něco ptáš, doporučuji používat příslušné interpunkční znaménko (otazník). :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 15:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.11.2010
Příspěvky: 588
Bydliště: Ostrava
RooSooL píše:
Pánové. Na straně 19 jste řešili, jak zapojit gimbal. Koukal jsem na video a nejsem z něj zrovna o moc chytřejší. Mohl by jste mi prosím někdo poslat fotky kam příjdou jaké kabely? :(

napájení od baterky nebo z desky přivedeš na jednu stranu a na opačné straně máš signál pro ovládání motorů
připojíš to zespod na novu máš to tam napsané


Přílohy:
IMG_20160215_150756[1].jpg
IMG_20160215_150756[1].jpg [ 73.63 KiB | Zobrazeno 1530 krát ]
IMG_20160215_150556[1].jpg
IMG_20160215_150556[1].jpg [ 119.21 KiB | Zobrazeno 1530 krát ]
IMG_20160215_150919[1].jpg
IMG_20160215_150919[1].jpg [ 81.88 KiB | Zobrazeno 1530 krát ]
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 15:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.6.2011
Příspěvky: 125
Obrázky: 13
No pecka. Strčit to skrz ten gumovej tlumič by mě asi nenapadalo. Super

_________________
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 17:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2008
Příspěvky: 217
Bydliště: UH
Dal jsem do novy nový přijímač, myslíte, že je nutné udělat znovu kalibraci?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pon 15.02.2016 22:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 33
Bydliště: Ostrava - Poruba
Penty píše:
Já jsem měl ze začátku problem v tom, že jsem měl neustále konstantní otáčky i když jsem přidával plyn otáčky se neměnily. Odstranil jsem to v nastavení MP. Je tam na spodu kolonka Throttle Maximum THR_MAX. Dal to na 1000 a bylo to.



Dík za tip, jen nevím kde to mám hledat, našel sem tam jen throttle Acced v záložce CONFIG/TUNNING ve složce Extended Tuning. Je to ono?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: stř 17.02.2016 10:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 33
Bydliště: Ostrava - Poruba
Tak sem upravil jak radil Penty, otáčky se zvýšily, ale ani toto nepomohlo, nemáte ještě někdo nějaký nápad ?
Asi zkusím znova resetovat řídící jednotku a nakalibrovat jestli toto nepomůže. Ještě mám dotaz, jak obnovit defaultní parametry novy které se dají stáhnout na Hobbyking ? Nevíte někdo, nedělali jste to náhodou?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: čtv 18.02.2016 10:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2008
Příspěvky: 217
Bydliště: UH
zub82 píše:
Tak sem upravil jak radil Penty, otáčky se zvýšily, ale ani toto nepomohlo, nemáte ještě někdo nějaký nápad ?
Asi zkusím znova resetovat řídící jednotku a nakalibrovat jestli toto nepomůže. Ještě mám dotaz, jak obnovit defaultní parametry novy které se dají stáhnout na Hobbyking ? Nevíte někdo, nedělali jste to náhodou?

A dělal jsi to v tom THR_MAX? Je to v CONFIG/TUNING (nahoře klíč s kolečkem) v záložce Advanced Params úplně dole. Měl jsem, ale ze začátku problem to najít, protože na stolním PC se mě kolonka THR_MAX nezobrazuje, pouze ve Full Parameters List, kde už se zobrazují nastavené hodnoty. Pak jsem to napojil na synův laptop a tam už se mi kolonka THR_MAX zobrazuje a můžu hodnoty nastavovat. Nevím proč to tak je, ale mám to tak stále, nerozumím tomu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: čtv 18.02.2016 19:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 33
Bydliště: Ostrava - Poruba
Penty píše:
A dělal jsi to v tom THR_MAX? Je to v CONFIG/TUNING (nahoře klíč s kolečkem) v záložce Advanced Params úplně dole. Měl jsem, ale ze začátku problem to najít, protože na stolním PC se mě kolonka THR_MAX nezobrazuje, pouze ve Full Parameters List, kde už se zobrazují nastavené hodnoty. Pak jsem to napojil na synův laptop a tam už se mi kolonka THR_MAX zobrazuje a můžu hodnoty nastavovat. Nevím proč to tak je, ale mám to tak stále, nerozumím tomu.


Toto jsem udělal, ale žadná změna nenastala, pomohlo nejspíše toto

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz ale to co si napsal ty bylo psáno na více zahraničních diskuzích. Díky za pomoc a podporu, už sem začínal byt zoufalý


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: pát 26.02.2016 9:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.11.2010
Příspěvky: 588
Bydliště: Ostrava
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nepoužívá ty třílisté vrtule a jestli to je k něčemu ?
A jinak našel jsem originál baterku na Novu 5600mAh


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: ned 06.03.2016 13:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2016
Příspěvky: 5
Dobrý den. Mám cheerson cx20 Open source version
Chtěl jsem se zeptat ohledně Mission Planneru? V Instal Fimware je je Copter 3.3.2
Když připojím qadrokopteru, chce to po mně update fimweru 3.2.1 .Když dám pick prewious je tam AR2.50 AP 3.3.AC 3.2.1 nebo ještě další dva na výběr?
Jakou verzi nechat ? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadro HK Quanum Nova
PříspěvekNapsal: ned 06.03.2016 16:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 14.6.2011
Příspěvky: 125
Obrázky: 13
Nedavej nic. Ono si to na konci samo najde. Koukni na YT. Já jsem to dělal celé podle nějakého navodu snad ve španělštině :D a v pohodě.

_________________
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 483 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz