Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: ned 15.05.2016 20:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 15
nemá někdo namontováné led světlo pro Q500+?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: pon 16.05.2016 16:20 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2010
Příspěvky: 26
Bydliště: Hradec Králové
MirasQC píše:
zdravím,jakou oužíváte verzi cgo2+ standart a nebo Eu.Chtěl bych provést update a nevím jakou tam nahrát a jak vůbec zjistiit jakou verzi mám ted´v kameře.Občas si všimnu,že se objeví jakoby roztřesený obraz v dolní polovině obrazu.Nepozorujete stejný problém.Jinak zatím spokojenost a ovládání super.



Pokud byla kamera koupena v Evropě, tak verzi EU. Na domovských stránkách Yuneec varují před nahráváním americké verze SW do kamer EU a opačně. Verze SW v kameře se dá zjistit pomocí aplikace CGO2 v mobilu. Připojit se přes WiFi ke kameře a přečíst inormace, je tam verze FW. Co se týče toho klepání, žádný problém nemám, ale nejprve jsem vyvážil kameru pomocí zadního závaží. Kameru je potřeba dát do stready gripu a vyzkoušet v různých polohách jestli nevrčí. Pokud ano, je ji potřeba dovážit posunutím, nebo otočením závaží
v zadní části kamery.

_________________
Láďa T-Rex 500,700, Yak-54,Mig-29,SU-37,Yuneec Typhoon G500+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: čtv 16.06.2016 10:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2011
Příspěvky: 70
Zdravím.
Chci se zeptat zda lze umíszit do gimbalu pro GoPro kamera SJCAM SJ5000X Elite a zda bude fungovat. Rozměrově by tam vešla jen má z boku tlačítla oproti goučku. Má někdo zkušenost???
Předem díky

_________________
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: čtv 16.06.2016 16:51 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2010
Příspěvky: 26
Bydliště: Hradec Králové
maxlll píše:
Zdravím.
Chci se zeptat zda lze umíszit do gimbalu pro GoPro kamera SJCAM SJ5000X Elite a zda bude fungovat. Rozměrově by tam vešla jen má z boku tlačítla oproti goučku. Má někdo zkušenost???
Předem díky


Pokud se vejde do rámečku, tak tam umístit půjde, ale nebude vidět náhled na vysílači a nepůjde nijak ovládat. Nejde totiž ovládat ani samotné GOPRO. Náhled by šel zobrazovat určitě na mobilu, ale bohužel jen na krátkou vzdálenost. To samé platí i o ovládání kamery.

_________________
Láďa T-Rex 500,700, Yak-54,Mig-29,SU-37,Yuneec Typhoon G500+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: čtv 16.06.2016 19:26 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2011
Příspěvky: 70
LaKrem píše:

Pokud se vejde do rámečku, tak tam umístit půjde, ale nebude vidět náhled na vysílači a nepůjde nijak ovládat. Nejde totiž ovládat ani samotné GOPRO. Náhled by šel zobrazovat určitě na mobilu, ale bohužel jen na krátkou vzdálenost. To samé platí i o ovládání kamery.

_________________
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: čtv 16.06.2016 19:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2011
Příspěvky: 70
Proč nebude náhled na ovladači??? Nechápu. Nebude ovladatelné pouze focení a nahrávání z ovladače.

_________________
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2016 16:54 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2010
Příspěvky: 26
Bydliště: Hradec Králové
maxlll píše:
Proč nebude náhled na ovladači??? Nechápu. Nebude ovladatelné pouze focení a nahrávání z ovladače.


Protože Yuneec s gimbalem pro gopro je vybaven pro přenos videa specielním externím vysílačem pro přenos videa pouze z kamery gopro.

_________________
Láďa T-Rex 500,700, Yak-54,Mig-29,SU-37,Yuneec Typhoon G500+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: pon 20.06.2016 23:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2011
Příspěvky: 70
LaKrem píše:

Protože Yuneec s gimbalem pro gopro je vybaven pro přenos videa specielním externím vysílačem pro přenos videa pouze z kamery gopro.


Díky za upřesnění. Myslel jsem že obraz z kamery jde do vysílače přes HDMI a je jedno zda je to z goučka nebo jiné kamery. Ještě jednou díky za upřesnění.

_________________
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 19:51 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2010
Příspěvky: 26
Bydliště: Hradec Králové
To jsem si myslel také, dokud jsem to nevyzkoušel.

_________________
Láďa T-Rex 500,700, Yak-54,Mig-29,SU-37,Yuneec Typhoon G500+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: stř 26.10.2016 15:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.9.2016
Příspěvky: 8
Ahoj, premyslim o koupi q500 ale zajimaji me vase názory na tento stroj. pripadne kolik se ted muze pohybovat realna cena olitaneho stroje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: stř 26.10.2016 15:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.9.2016
Příspěvky: 8
A taky jestli nemá někdo na prodej...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: stř 26.10.2016 21:36 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.3.2010
Příspěvky: 26
Bydliště: Hradec Králové
Na bazarech téměř žádné nejsou, a nové se vyrábějí již jen s kamerami 4k a cena vyšplhala zase přes 20 000 Kč.

_________________
Láďa T-Rex 500,700, Yak-54,Mig-29,SU-37,Yuneec Typhoon G500+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: pát 28.10.2016 23:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.9.2016
Příspěvky: 8
a nesetkal se nekdo s problemem nedoostrenych rohu na fotce u te FHD camery? cetl jsem ze se to vyskytuje u tehlech kamer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: ned 30.10.2016 10:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2011
Příspěvky: 70
Opravdu na bazarech moc nejsou a když jsou tak jsou předražené.
Já jsem rozhodoval mezi DJI PHANTOM fullHD a Q500 4K.
Nakonec zvítězil Q500 4K.
Koupil jsem verzi Q500+2x+hliník kufr+ruční držák 3-osého gimbalu - cena 23 500Kč
U mě rozhodovala cena náhradních dílů a cena náhradního akumulátoru. (YUNEEC 2500Kč, DJI 4500Kč)
Doporučuji minimálně dva akumulátory. Já létám při mém stylu létání cca.18 minut na jednu baterku.
Mám nalétáno cca. 4hodiny letu a dojem dobrý. Ve vzduchu stabilní, ale ne jak DJI. Pomalejší než DJI. Video také pěkné.Natáčím pouze fullHD kde nezkomprimované video zabere 5minut = cca.1Giga.
Nevýhodou je malý displej dost nevhodně umístěn.Tohle je u mě zatím největší problém. Nevím zda jde přes USB na vysílači připojit větší monitor.
To u DJI jde.
Pokud někdo něřeší peníze a cenu náhradních dílů šel bych asi do PHANTOMA. Ale tím nechci nijak hanit Q500 létá pěkně a video také pěkné.

_________________
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: ned 30.10.2016 12:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.9.2016
Příspěvky: 8
maxlll píše:
Opravdu na bazarech moc nejsou a když jsou tak jsou předražené.
Já jsem rozhodoval mezi DJI PHANTOM fullHD a Q500 4K.
Nakonec zvítězil Q500 4K.
Koupil jsem verzi Q500+2x+hliník kufr+ruční držák 3-osého gimbalu - cena 23 500Kč
U mě rozhodovala cena náhradních dílů a cena náhradního akumulátoru. (YUNEEC 2500Kč, DJI 4500Kč)
Doporučuji minimálně dva akumulátory. Já létám při mém stylu létání cca.18 minut na jednu baterku.
Mám nalétáno cca. 4hodiny letu a dojem dobrý. Ve vzduchu stabilní, ale ne jak DJI. Pomalejší než DJI. Video také pěkné.Natáčím pouze fullHD kde nezkomprimované video zabere 5minut = cca.1Giga.
Nevýhodou je malý displej dost nevhodně umístěn.Tohle je u mě zatím největší problém. Nevím zda jde přes USB na vysílači připojit větší monitor.
To u DJI jde.
Pokud někdo něřeší peníze a cenu náhradních dílů šel bych asi do PHANTOMA. Ale tím nechci nijak hanit Q500 létá pěkně a video také pěkné.



jak mas velky monitor? q500+ ma 5,5 palce. ja prave mam v place q500+ za devet a pul i se zarukou jeste rok s fhd camerou tak si rikam jestli to je dostacujici...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz