Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: stř 16.09.2015 16:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Mě to při zamknutí polohy reaguje na plyn v půlce pohybu páčky drží výšku a taky lze otáčet kolem osy jinak nic. A je mi divný že při aut návratu reaguje na rádio jako v modu 2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pát 25.09.2015 18:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Kdo by chtel riskovat tady je za (nebezpecnou) cenu.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 76372.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pát 25.09.2015 18:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 303
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
pixel1 píše:
Kdo by chtel riskovat tady je za (nebezpecnou) cenu.
http://www.aliexpress.com/store/product ... 76372.html


Mě by se líbil ten Voyager 3 za 105 Dolarů co je v nabídce dole... Je jasný, že u ceny chybí jedna nula, ale asi by to po zaplacení neposlali s tím, že se spletli a pošlou peníze zpět. V ČR bych se do toho pustil a soudně si to vymohl :twisted:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pát 25.09.2015 19:44 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Asi tam napíšu, zda ty ceny jsou pravdivé. Nerad však musím přiznat, že s čínskými prodejci mám lepší zkušenosti jak s našimi. Včera mně např. přišly Goggle2 brýle za 9,5tis. a bez problémů. Největší zdržení objednávky je však vždycky u nás.
Mimochodem ... i když Goggle2 jsou jednoduché, nemá přesto někdo od nich český návod? A jak do nich dostat optické brýle? Nicméně fungují bezvadně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: ned 18.10.2015 15:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.10.2015
Příspěvky: 13
Zdravím všechny,
jsem čerstvý vlastník Walkery QR X350 Pro, verze RTF4 s DEVO F7, G-2D, iLook a měl bych pár otázek na vlastníky stejného modelu:
1. když není vysílán video signál (kamera iLook bude bez napájení, nebo prostě celý gimbal s kamerou sundám), na displeji vysílače DEVO F7 se mi nezobrazí vůbec nic, pouze modrý displej i bez informace o napětí baterie, dělá vám to taky???, nebo je to chyba na mém vysílači. Přitom s video signálem je vše zobrazováno v pořádku.
2. výrobce na svých stránkách udává, že verze RTF4 má být s příjmačem DEVO RX 703A, mám to také napsané na krabici sestavy, kterou jsem zakoupil. Jenže ve skutečnosti je v modelu příjmač RX 703, prodejce mi sdělil, že prý výrobce do modelu dává klidně i RX 701 i když na sestavě je uvedena ta RX 703A. Zajímá mě jak to máte vy????.
3. nevíte jaký rozdíl je mezi příjmači RX 703A a RX 703
4. na quadře mám verzi firmware 1.5 a na DEVU F7 verzi 0.6A, má cenu provádět nějakou aktualizaci, vím že firmware na model je ještě ve verzi 1.7, ale jaký rozdíl je mezi 1.5 a 1.7 nevím a co se týká vysílače, tak tam jsem našel pouze verzi 0.6A kterou mám.
5. dá se na vysílači DEVO F7 nastavit, aby se na displeji zobrazovali i hodnoty nastavení ostatních ovládacích páček, ne jen hodnota "plynu" (hodnoty se nyní ukazují pouze při trimování)

Díky.

_________________
Walkera QR X350 Pro, DEVO F12E, G-2D, iLook, příjmač RX 705 s telemetrií


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 19.10.2015 16:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.10.2015
Příspěvky: 13
Takže nic?. Je to tu volaké mrtvé. Škoda.

_________________
Walkera QR X350 Pro, DEVO F12E, G-2D, iLook, příjmač RX 705 s telemetrií


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 27.10.2015 4:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Dnes mně z Číny přišly uhlíkové vrtule, které jsou levnější, jak u nás plastové. Vrtule jsou původně na DJI Phantom, ale jsou téměř totožné s Walkerou, jen na unašeči motoru jsou mírně volnější.
http://www.banggood.com/8045-9047-Carbo ... 85205.html


Nevíte někdo, jaký pult pasuje na Devo 7? Nechce se mi kupovat universální.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: stř 04.11.2015 20:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Nevite jaky je rozdil:
http://www.rcking.eu/cs/walkera-qr-x350 ... -z-02.html

A timto:
http://www.rcking.eu/cs/walkera-qr-x350 ... -z-02.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: stř 04.11.2015 21:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Na pročko je větší otvor na větší baterku


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 08.02.2016 10:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 7.10.2009
Příspěvky: 56
Bydliště: Praha
Ahoj všem,
mám verzi QR X350Pro s řídící jednotkou FCS 350.
Dá se i tato použís s Mission plannerem?
Nemá to USB konektor jen ten servokabel pro připojení toho walkeráckýho PO02.
Díky za radu

_________________
http://letik.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: walkera QR x350 pro problem
PříspěvekNapsal: úte 09.02.2016 22:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 22.3.2009
Příspěvky: 123
Zdravím přehrál jsem software na qr 350pro z 1.1 na 1.7 a mám problém z hold pozici. Ted když dam hold pozici ta qvadra se zastaví a začne kroužit dokola směrovkou kroužení přeruším ale nejde ovládat jen manuál modu.Potkal jste se někdo s už stímto problémem?Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pát 04.03.2016 19:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Taktéž ten samí problém holdem nevím co stím


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: sob 05.03.2016 0:04 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Asi je v této verzi FW něco špatně, protože já jsem zaparkoval asi v pěti metrech, ale přesto šla k zemi i při plné baterii.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: sob 05.03.2016 9:38 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
A to byla v servisu Domanský kde měli údajně přehrát software a problém stále trvá .Nezbyde než se s tím smířit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: sob 05.03.2016 13:33 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Tak to ji máme ze stejného zdroje.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz