Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: ned 06.09.2015 12:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Zdravím mám W 350 pročko asi 2 měsíce létání v poho najednou přestala létat v pozičním modu.Jen vysí a reaguje na plyn a točení kolem osy když chci změnit pozici musím přepnou na ruční řízení. Stalo se to někomu ? dík


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 2:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Kalibruješ před startem správně? Nemáš poškozený kabel ke kompasu nebo kompas?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 2:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Nenašla by se tu nějaká dobrá a ochotná duše z Prahy, která má zkušenosti s Planerem a která by mně to naučila? :oops:

Jinak s čínskými bateriemi maximální spokojenost. Ale nevím proč píšu "čínskými", když stejně všechno pochází odtud. :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 14:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Kompas a kabel je snad dobrej když se vrací poměrně na přesno zpět


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 15:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 302
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
bastlir píše:
Nenašla by se tu nějaká dobrá a ochotná duše z Prahy, která má zkušenosti s Planerem a která by mně to naučila? :oops:



To jsme dva... a zaplatíme...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 16:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.11.2013
Příspěvky: 2791
Bydliště: Olomouc, ČR
josef kraček píše:
Zdravím mám W 350 pročko asi 2 měsíce létání v poho najednou přestala létat v pozičním modu.Jen vysí a reaguje na plyn a točení kolem osy když chci změnit pozici musím přepnou na ruční řízení. Stalo se to někomu ? dík

Příčinu neznám ale umím to vyřešit. Něco se tam stane s pamětí. Jak se v MP zapisují letové módy tak dotyčné okénko kde byl zapsán loiter nejde přepsat a zapamatovat. Ale dá se loiter zapsat do vedlejšího nepoužitého okénka a ve vysílači trim toho přepínače posunout aby se do tohoto okýnka trefoval. Je to sice taková "mongolská" metoda ale hlavně, že to zase lítá. Pokud někdo přijde na pravou příčinu tak by mě to docela zajímalo. Možná by stačilo komplet smazat paměť příkazem reset z terminálu ale na to jsem neměl odvahu, nebylo to moje. Samotným přehráním fw se to nespraví.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 17:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Citace:
To jsme dva... a zaplatíme...

Jak to vypadá, tak ten kdo to umí, nebude s námi ztrácet čas. :-( Já bych se do toho pustil sám, ale při záruční opravě u Kingů jsem byl upozorněn, že špatně nahraný sw do vrťase může znamenat jeho cestu zpět do Čajny. Já jsem se např. dle návodu snažil uložit nastavení Deva F7 do PC, a přestože jsem si do PC stáhl z netu různý sw pro komunikaci UPO2 s vysílačem (od Walkery i od Němců), nakonec se mi to stejně nepodařilo.
Mimochodem .... vyměnil jsem iLook za iLook+ a rozdíl je opravdu znát.


Naposledy upravil bastlir dne pon 07.09.2015 19:14, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: pon 07.09.2015 18:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Dík zkusím to smazat


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 08.09.2015 18:32 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
to bastlir) můžeš sem dát video z tý nový inlok + chtěl bych si ji taky koupit dík


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 08.09.2015 18:44 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Jojo, něco natočím a pošlu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 15.09.2015 19:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
ještě bych potřeboval vědět jestli se 350sátka při přepnutí pro aut návrat dá řídít klopením a náklony Dík


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 15.09.2015 19:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Při přepnutí na automatický návrat Walkera nereaguje na ovladač s výjimkou na opětné přepnutí režimu např. na manuál.
To samé nastane i při vypnutí ovladače. Ale pozor na správné nakalibrování kompasu, aby neletěla do Číny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 15.09.2015 19:54 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Nemá někdo české vysvětlivky menu a funkcí v Devu F7 popř. Devu 7? Beru s povděkem i osobní poznámky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 15.09.2015 20:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2009
Příspěvky: 127
Bydliště: Rychnov nad Kněžnou
Obrázky: 0
Tak mě to jde řídit v menu návrat a nejde v menu stabilizace


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera QR X 350
PříspěvekNapsal: úte 15.09.2015 21:50 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 20.9.2014
Příspěvky: 85
Ale v režimu zamknutí polohy by ta korekce fungovat měla. Koneckonců v návodu je i psáno, že k zamknutí polohy/výšky dojde tehdy, je-li páčka ve střední poloze.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 195 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz