Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mach3
PříspěvekNapsal: čtv 06.07.2017 11:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2015
Příspěvky: 552
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 0
Ahoj. Používá tady nekdo Mach3 s PWM?

Pri pouzoto prikazu "S" mi to vyhodí nespecifikovanou chybu na řádku a pak se při každém použítí příkazu M3 M5 nebo S v kódu program zastaví a je treba jej na tlačítku RUN opet spustit. Hledal sem na netu a nšel sem něco o XML souboru a restartu Machu.

Je pravdou, že se mi podaří občas program vypnout a pak zapnout a pak to jede, ale ne vždy to tak funguje. Takže občas je to na delší čas ukecávání, než se podaří.

Setkal se s tím někdo, jak to příapdně řešil. Třeba mám něco nastavené blbě. Nuly a O si kontroluju, takže tím to není.

_________________
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Mach3
PříspěvekNapsal: čtv 06.07.2017 16:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2011
Příspěvky: 575
Bydliště: Slavkov u Brna
Obrázky: 0
A tady už ses díval? http://www.c-n-c.cz/viewforum.php?f=24


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mach3
PříspěvekNapsal: čtv 06.07.2017 22:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2015
Příspěvky: 552
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 0
Srtavil jsem 2 vecery nad googlem takze mozna sem narazil i na tohel forum. Kazdoapdne bohuzel vzdy se resi piny ze mefunguje M3, M4, M5 nebo zatrzitko zakazat tzto prikazy v nastaveni.

K tomu co jsem psal jsme nasel pouze jedine a to ze typek vypnul a zapnul sw... coz u me funguje na ponekolikate... ovsem jak se sw chyti tak funguje do vypnuti klidne i cely den.

_________________
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mach3
PříspěvekNapsal: pát 07.07.2017 23:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2015
Příspěvky: 552
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 0
Mno vypada to ze mame vinika. Diky tomu ze zacinal byt i problem s prikazy M3 a M4 jsem prubnul na jinem PC kde mam tay LPT a XP. Rele chodilo, takze jsem preinstaloval XP. Pri opetovne konfiguraci chodi. Po pokusu nahrat puvodni XML soubor stejny problem.

Takze zavada asi bude zmrseny SW = chyba skriptu a zmrseny XML = problem se spinanim relatka.

_________________
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz