Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 28.02.2017 22:16 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.11.2016
Příspěvky: 70
Obrázky: 2
Nedaří se mi vytisknout směrovku P47 z dodaných "factory files" ani pokud doplním podpěry.

Tisk směrovky s "továrním nastavením" na podložce 200x200 takže je uložena pro tisk uhlopříčně.
První tisk bez podpěr a díra jak "kráva"
Druhý tisk s podpěrama o poznání lepší, ale po odřezání podpěr stejně díra zůstane.
Řešil někdo tento problém, nebo je to mým nastavením tiskárny?
Napadá mne dát do výšky vrstvy kde je díra tisk vícevrstvama.

Obrázek

tady je foto celé směrovky.

Obrázek


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 28.02.2017 22:31 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.11.2009
Příspěvky: 360
Bydliště: Brno
Toto je pro tisk slozitejsi misto, osobne mi tvuj tis prijde v poradku, vychazi mi to podobne a na funkci to nema vliv...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.02.2017 22:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.11.2016
Příspěvky: 70
Obrázky: 2
stepacz píše:
Toto je pro tisk slozitejsi misto, osobne mi tvuj tis prijde v poradku, vychazi mi to podobne a na funkci to nema vliv...


Děkuji za reakci, dobrá zpráva, že mám tisk OK, že je to složité místo vím.

Proto spíše otázka, nešlo by to tedy více "placaté" v inkriminovaném místě a vytisknou to pak bez díry?
Prostě ubrat na maketovosti a vytisknout bez díry, prosím, prosím :)

Výtis P47 je nádherný, bezproblémový a sedí mi přesně na gram váhy udávané návodem.
Jen ta dírka ve směrovce, asi si vytisknu krytku díry a přelepím ;)

Kritické místo navíc "trpí" tím, že se nevleze kolmo na osy X/Y je to na tisku vidět, uhlopříčně můj Rebel II tiskne húře takové tvary, ale to samozřejmně vyřeší hravě větší podložka :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 01.03.2017 16:34 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 21.8.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Brno
Měl jsem stejný problém, řešil jsem to podporou a ručním snížením rychlosti, když se tisk blížil k inkriminovanému místu. (Tiskárna Prusa i3 MK2)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: mlike a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz