Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Data s příponou .AI
PříspěvekNapsal: ned 20.11.2016 17:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8036
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Celeron píše:
Ty jseš ňákej cimprlich s tou registrací! :)
Je to namalovaný pěkně zhovaděle. Není to sesazený 2 díly k sobě ale opravdu malovaný jednou čárou. Divný, i ten laser vypálí určitou šířku. :roll:

Cimprlich nejsem, ale nemusím viset na každým rohu a sloupu. :lol: Určitě je to další co pak otravuje do mailu a možná i hůř. :x

To jak je to namalovaný, jen potvrzuje co můžeš čekat na těhle serverech. Většinou tam začátečníci věšej svoje první nedomyšlený dílka :wink: Za tu dobu už by si to měl namalovaný k obrazu svému. :D Chápu, že je to lákavý najít to hotový a do vlastního se ti nechce, ale nakonec to tak asi dopadne. Nebo se pletu? Dneska je přece všechno o prachách a nic pořádnýho nikdo grátis nevystaví. :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Data s příponou .AI
PříspěvekNapsal: ned 20.11.2016 19:07 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.3.2009
Příspěvky: 21
Bydliště: Nový Jičín
Celeron píše:
Čím jsi to udělal, jestli to není tajný či placený?
Díky
Jirka


Tajný ne, placený ano. Adobe Illustrator, mám k němu díky práci přístup.

_________________
Hups...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Data s příponou .AI
PříspěvekNapsal: pon 21.11.2016 5:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16187
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Jinak Corel to taky vyplivne v dxf, dwg a při exportu je možno si volit verzi AutoCadu (taky důkaz o tom že něco je kompatibilní a něco kompatibilnější :mrgreen: ), občas to s kolegy na několik pokusů ladím aby přenos vektorů byl ku oboustranné spokojenosti.
Ale Corel je samozřejmě taky placený. Ta X6 vyjde na cca 4800,- což není až taková pecka - cena několika (málo) slušných serv do jednoho éra.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Data s příponou .AI
PříspěvekNapsal: pon 21.11.2016 7:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4724
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Na Windows 10 v Edge staci kliknout na .AI . Zobrazi se to na screenu a jde ulozit jako PDF. PDF pak jde standardne nahrat treba do InkScape kde uz se to da rozgrupovat a upravit tak jak clovek potrebuje. Nebo jen presavnout do dxf a prislusne upravy rozlozeni udelat v camu

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Torm, varok a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz