Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 15:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 199
zdravím,docela mi začíná pít krev kreslení v DraftSightu.Po cca 10-15 minutách se program kousne takovým způsobem,že musím restartovat noťas.Mám Macbook Air,kolega má výkonný Macbook Pro a taky mu to dělá.Neví někdo co s tím?Díky

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 17:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7804
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Zkus se podívat tady nebo napiš na podporu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 17:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5381
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Elcobre2 píše:
zdravím,docela mi začíná pít krev kreslení v DraftSightu.Po cca 10-15 minutách se program kousne takovým způsobem,že musím restartovat noťas.Mám Macbook Air,kolega má výkonný Macbook Pro a taky mu to dělá.Neví někdo co s tím?Díky

A kolikátku? Kámoš má na MAC 13-ku a dobrý.
S těma kreslítkama bývají problémy. 13-ku a 15-ku mám na W7 naprosto bez problémů ale třeba Autocad LT2002 a 2006 byl na W7 na rozdíl od XP naprosto nepoužitelnej, stále padal.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 17:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7804
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jirko, co je to za verzi? Já mám na W7 V1R5.1 x64 a pokud je aktualizace, tak mi jí to nabídne. To mají pro MAC jiné značení?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7804
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Ha, odpovím si sám. Koukám že na stránkách Dassault Systemes už je verze 2016. Takže to vypadá, že už na mě prděj. Obnovení registrace ale nedávno chtěli. Nevím jestli ale novou verzi potřebuju, ta stávající zatím pořád stačí. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 22:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5381
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Lark píše:
Jirko, co je to za verzi? Já mám na W7 V1R5.1 x64 a pokud je aktualizace, tak mi jí to nabídne. To mají pro MAC jiné značení?

Kdes vzal to hausnumero? Mě to píše v nápovědě 2015 SP2 32b a pokud dám aktualizaci tak končím na 404 erroru.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: ned 24.04.2016 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7804
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Je to ještě z roku 2014. :lol: Jinak poslední verze 2016 je přímo na stránkách
Dassault Systemes.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DraftSight zasekávání v Macu
PříspěvekNapsal: pon 25.04.2016 21:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 199
Mám Air 13` verze Draft Sightu 2015 SP3.Když jsem měl před vic jak rokem hp noťas s widlema č.7 běželo to bez problémů.
Zkusím stáhnout verzi 2016 a uvidim

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: zbek a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz