Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: STL do IPT
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 11:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5259
Bydliště: Vsetín
Nazdar pánové, mám drobný problém, chtěl bych nakreslit pro rekreační ježdění a různé předváděčky trochu neobvyklou loďku a jelikož je člověk od přírody zdechlý tak bych si chtěl ušetřit práci a udělat si řezy přímo z modelu.

Chci udělat téměř to samé jako je The Jolly na 3D tisk.

Obrázek

Podařilo se mi do Inventoru nacpat STL soubor, ale nejde mi s ním dále pracovat, plán byl takový že si z toho udělám řezy a ty pak dále upravím v AutoCadu, nemáte někdo nějaké řešení?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: STL do IPT
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 11:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4603
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Udelat rezy v jinym softu ? Treba Sketchup by se dal pouzit a pokud pouzijes profi verzi v trialce (na par rezu staci ten cas v pohode) tak nemesis ani resit jak z toho dostat .dxf

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: STL do IPT
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 13:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2006
Příspěvky: 95
Bydliště: Rakovnicko
stl soubor obsahuje pouze data sítě nebo mraky bodů. Já převádím stl soubory do objemu pomocí solidworksu, ale čas na to nemám.
Ale je to možnost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: STL do IPT
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 18:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.1.2005
Příspěvky: 2101
Bydliště: Hodonín
Obrázky: 53
Blog: Zobrazit blog (2)
Je li stl kvalitní stačí v inventoru sešít plochy a převést na objem a pak udělat řezy. jestli ale plochy STL na sebe někde nenavazují nebo se překrívají (jinými slovy je to špatně exportované nebo prasácky nakreslené) je rychlejší takto jednoduchou věc nakreslit. dle odbrázku to odhaduju tak na hoďku práce v Inventoru maximálně

_________________
Radim


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz