Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 10:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4715
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Pro predstavu - takto vypada zminovany model ve sketchupu. Plus jsou tam veci skryte (3D pohled jako podklad plus ruzne doplnkove veci atd....)

Příloha:
se5.jpg
se5.jpg [ 80.04 KiB | Zobrazeno 818 krát ]


Mimochodem - Sketchup zabira takto jak je pod 200MB pameti :-)

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 10:55 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7945
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Nahrát něco na cloud trvá strašně dlouho a dokonce se mi nepovedlo vždy (běžný domácí internet). JE pravda, že na domácím PC mám herní video kartu a tam je to o hodně lepší.

Doma malování běžných podkladů pro 3D tisk naprosto v pohodě.

Teprve objevuji co všechno to umí.

CO mě extrémně vadí je vlastnost Fusion. Když uspím počítač (můj běžný styl ukončení práce), tak ho Fusion probudí za cca 5minut. Takže Fusion vždy zavřít = otrava.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 11:09 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4715
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
je jasne ze pokud si budu chtit udelat neco co je takove vic kulate tak je Fusion proste lepsi. Navic veci pro 3D tisk jsou vetsinou zasadne mene slozitejsi nez model urceny pro frezu takze i to je fakt a clovek s tim holt musi pocitat.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 14:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8008
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
TomasC, nedělá to proubouzení automatické ukládání? Možná se to dá vypnout.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 16:43 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 7945
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 286
Blog: Zobrazit blog (3)
Na fóru Autodesku je o tom vlákno. Nejsem v tom sám. Ale je to spíše nepříjemnost, než cokoliv jiného.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2016 8:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8008
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jen upozornění na akci od Dassault Systemes. Opět nabízí studentskou verzi CATIA za 99$. Má to jen jeden háček, studentská verze nepodporuje W10, takže jen pro W7 a W8, oboje 64b.

http://www.catia-forum.cz/articles/?article_id=154

https://academy.3ds.com/en/software/catia-v5-student-edition


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 12:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 5534
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Synovec študuje a jmenuje se stejně. :mrgreen: Co je na to potřeba, nějakej průkaz vysokoškoláka? Jde sice do prváku ale už ho prý má. :wink:
A taky nevím, zda by nebyl problém, Suchdolská Hnojárna. 8)
Jirka
edit: ten druhej odkaz se mi kouše.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 25.09.2016 17:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 8008
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Mě ten druhý odkaz funguje normálně, ale dál jsem nepokračoval. Musíš se určitě zaregistrovat klepnutím na to tlačítko "Buy now 99 $" v úvodním obrázku a asi musíš povolit Cookies. Všechno to můžeš udělat z toho prního odkazu, kde je i ten druhý odkaz a píšou tam:
Při žádosti uvádějte promo kód CATIA4FREE16.
Další komunikace asi bude mailem, kde bude muset vyplnit veškeré údaje o škole, včetně nějakého čísla studentského průkazu. Víc ti neporadím, protože jsem nic takového nedělal.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.02.2017 10:52 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 14.12.2009
Příspěvky: 741
Amper píše:
Jsem si vzdycky myslel ze Fusion jede v cloudu a na lokale to jen zobrazuje.


Co presne pocita Fusion na lokalnim PC a co nechava na Cloud nevim, ale po delsi dobe jsem otevrel Fusion a napoveda me nasmerovala, abych vpravo nahore na "menu Help" (zobrazene jak otaznik) najel na "Graphics diagnostics". Tam jsem pak zaskrtnul "Limit effects to optimize performance". Mozna to nekomu pomuze...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 12.02.2017 12:02 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 20.9.2007
Příspěvky: 721
Bydliště: Praha 6 Suchdol
Amper: Já nevím jestli máš naschvál nastaveno takové zobrazení, jde to v menu - view - edge style - zatrhnout jen edge. Pak je to hezčí. Mimochodem ty plochy nejsou zase až takový problém v SU ....


Přílohy:
fw1.jpg
fw1.jpg [ 49.46 KiB | Zobrazeno 365 krát ]

_________________
therccustomjets.cz
customwings.cz
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: petrcorrado a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz