Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sketchup import výkresu
PříspěvekNapsal: pon 21.03.2016 21:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.10.2008
Příspěvky: 167
Bydliště: Bechyně
Sežeň si sadu BezierSpline, já mám v.1.4f, je to hned první ikona....


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Sketchup import výkresu
PříspěvekNapsal: čtv 07.04.2016 22:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2010
Příspěvky: 418
Telemaster píše:
Jenom volně navážu,

potřebuji udělat průnik tělesem komponentou ve Sketchupu. Jde to, nebo to komponentou nejde. Je potřeba komponentu rozbít, udělat průnik (třeba vybranými) a komponentu znovu vytvořit. Máte někdo nějaký nápad jak na to.
Mám nakreslený trup, poskládaný z komponent , a potřebuji udělat průnik spojovací trubkou křídla trupem, a to samé u výškovky.


Podle me pokud je componenta objemove teleso a trubka take je nejsnazsi udelat prunik a nejrychlejsi a nemusis nic rozbijet


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: martin z a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz