Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CNC 3040Z pomoc při zprovoznění
PříspěvekNapsal: pon 14.03.2022 21:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.3.2015
Příspěvky: 435
Bydliště: Košice, SR
Ahoj, ja som to neprekladal.....

Příloha:
estl1.jpg
estl1.jpg
[ 69.12 KiB | Zobrazeno 1499 krát ]

Příloha:
estl2.jpg
estl2.jpg
[ 83.91 KiB | Zobrazeno 1499 krát ]

Příloha:
estl3.jpg
estl3.jpg
[ 78.83 KiB | Zobrazeno 1499 krát ]



Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: CNC 3040Z pomoc při zprovoznění
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2022 9:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 10052
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
S tou češtinou, že není, je to nějaká kravina. V Estlcam 11, co jsem si před časem stáhnul a ve kterým dělám se dá v Seting menu nastavit asi tak 50 různých Language. Čeština tam je taky ale až na konci seznamu, ne mezi B a D. A je tam další věc, uživatelskej překladač. Odklikneš příkaz a vyskočí ti anglický okno a okno pro překlad. Můžeš si v českým okně cokoliv zeditovat, včetně vysvětlujících textů, který vyskočí při volbě příkazu. Pak si to uložíš a od tý doby Estlcam používá ten tvůj překlad. Ten základ pro překlady si ale opravdu můžeš vybrat EN a DE.
Tahle možnost byla u verze 5, 7 i 11. Moc bych se divil, pokud by nebyla i u vyšších.


Přílohy:
Screenshot 2022-03-16 08.51.45.png
Screenshot 2022-03-16 08.51.45.png
[ 359.55 KiB | Zobrazeno 1442 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CNC 3040Z pomoc při zprovoznění
PříspěvekNapsal: stř 16.03.2022 10:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6819
Bydliště: Vsetín
Spíš bych to tipoval tak, že oficiální EstlCAM je v EN a DE a ostatní jazyky jsou takové "opensource" a neoficiální. Nicméně mě ta čeština nepřijde špatná.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CNC 3040Z pomoc při zprovoznění
PříspěvekNapsal: čtv 17.03.2022 6:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.10.2008
Příspěvky: 150
Bydliště: Hořovice, CZ
Je to tak. Stáhnul jsem si přímo od Estlcam.de cvičně tu verzi 11 a to počeštění se tam nechá nastavit. Ještě musím sehnat ten převodník Lpt x Usb.

_________________
Letadla, lodě a taky vlaky :-)
www.http://hank61.rajce.idnes.cz/
https://hankovystranky.eu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CNC 3040Z pomoc při zprovoznění
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2022 0:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 10052
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Pořádně si ten Estlcam prohlídni, je tam volba spousty mašin a různýho propojení. Třeba bude makat něco jinýho. Já bych než shánění nejistýho převodníku použil Arduino micro nebo nano.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CNC 3040Z pomoc při zprovoznění
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2022 8:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6819
Bydliště: Vsetín
Tak ono by šlo použít například i desku co umí GLBR a má externí drivery, například ta co se používá u CNC3018 a z desky vytáhnout step/dir přes LPT do té jeho mašiny. Jen nevím jak to tam bude a napěťovými úrovněmi.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz