Stáhnul jsem Slic3R Průša, přepsal do něho moje odladěný nastavení základních hodnot, parametry, který nebyly ve starým Slic3R jsem nechal průšovský. Tisknu ten držák na dvě AA za sebou. Se slicru to vypadlo v pořádku. Tiskne to, možná na první vrstvě dává víc než je třeba. To se dá příště poladit. Jinak asi dobrý, rozhodně to tiskne mnohem inteligentněji mosty. Ale vrstvu tiskne určitě jinak než Slic3r 1.3, tak nějak nezbedně přejíždí sem a tam, hlavně výplně. Starej slicr začal v jednom koutě a jel až na druhej.
Ale zvláštní věc mi to dělá, co dřív určitě nebylo. Horní uzavírací perimetr nemá šikmou výplň po celý ploše v jednom směru ale je ze dvou polovin na sebe kolmých takže taková šipka.

Přitom je to obyčejná testovací kostka 30 x 20 x 5 mm, všechno uzavřený a všude 90 st rohy.
Vojto, starý tiskový profily se asi nedají do Průši jen tak překopírovat když je možno v Průšovi nastavit pár parametrů navíc, co tam dřív nebyly?
Edit: Tak mám s tím Průša slicerem podivnost. Na konci tisku sice vygeneruje sekvenci:
M104 S0 na vypnutí topení extrudéru a bedu, ale bed zůstane topit a vypne se jen extrudér.
Za ním je jen G28 X0, což je odjetí osy X na bod 0 a M84 na vypnutí motorů.
Divný je, že u starýho Slicru, co je v Repetier Hostu, obojí vypíná bez problému. Zkontrolováno editorem v obou je to stejný.

Doporučuju ve starém Slic3ru exportovat profile bundle a v novém importovat. Jen zkopírování nestačí nedoplněj se některé položky.
Veškeré výplně jsou vidět už v náhledu gcode. Pravděpodobně se ti tam špatně přenesly výplně horních vrstev.
To že ti to nevypíná je chybou nepřenesení nastavení tiskárny - konkrétně Start a end gcode.