Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 831 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: 3D tisk modelů letadel
PříspěvekNapsal: pát 08.03.2019 11:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2008
Příspěvky: 4769
Bydliště: Praha ČR
Tak Šturmovik je venku - cena příjemná (navíc pro dřívější zákazníky slevový kód), provedení vypadá moc pěkně, bohužel se ale potvrdila ta absence řízené směrovky :-(
Jinak ale fakt hezké, v ACES velikosti je to krok kupředu, Spit, Mustang i P-47 byly vyloženě první generace tištěných strojů, Mezek řekněme druhá, ale tady to vypadá na posun s aplikováním všeho, co v mezičase 3DLabPrint odladil. Teď je nějaký spadlý server, ale jakmile se vzpamatuje, tak objednám :D


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: 3D tisk modelů letadel
PříspěvekNapsal: pát 08.03.2019 18:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2015
Příspěvky: 269
Bydliště: Česká Třebová
Obrázky: 0
Ta cena mě překvapila :D Taky si ho koupím :D

_________________
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: 3D tisk modelů letadel
PříspěvekNapsal: pát 15.03.2019 16:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 421
Bydliště: Praha 9
Prý nejsou soubory pro tisk od 3DLabPrint kompatibilní s se slic3r …

Včem je slicujete před tiskem ??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 3D tisk modelů letadel
PříspěvekNapsal: sob 16.03.2019 9:52 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 1202
Bydliště: Hlučín, CZ
Pokud máš nějakou známou tiskárnu, lze rovnou použít vygenerované gcody a není třeba slicovat. Maximálně stačí v nějakém textovém editoru upravit na začátku gcodu teploty případně kalibrační konstanty.
Pokud chceš slicovat, tak nezbyde než použít doporučený slicer, já používám Simplify3D. Měla by fungovat i Cura.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 3D tisk modelů letadel
PříspěvekNapsal: sob 16.03.2019 16:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 935
Bydliště: Dobruška
Proč se mi tisk zpomalí, když nastavím jednu vrstvu a bez výplně. Nevím kde to nastavit. Nemám zapnutou funkci vase mode. Používám Simplify3D.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 3D tisk modelů letadel
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 10:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2008
Příspěvky: 935
Bydliště: Dobruška
Už nic, konečně jsem to našel...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 831 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz