Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 22:23 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Ma na mysli ruzne "edice" pro firmy.

Za 15k se take obavam, ze nesezenes to, co hledas. Na to, co pozadujes, by se vyborne hodil SSD disk, jenze to se bavime uplne o jine financni kategorii :-) I ty 5400 disky bych nezatracoval, zalezi jak ktery. Nektere se TEMER vyrovnaji 7200 diskum.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 22:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.6.2011
Příspěvky: 214
cau, tendle mam já, a jsem s ním zatím spokojen http://www.alza.cz/acer-travelmate-5760 ... 233424.htm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 23:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
error414 píše:
AR1 píše:

Ne.



tak to se obavam ze budes muset pritlacit na pilu.

BTW: tvoje pozadavky vubec nekoresponduji stim ze potrebujes notebook


Dobře. Co myslíš že tohle?

http://www.mironet.cz/pc-mironet-3101fo ... +dp153411/

Ale zatím fakt nechci, budu upíchnutej u jednoho stolu..

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: ned 04.12.2011 0:13 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
tohle se vykonove neda srovnavat s kdejakym notebookem. Bohuzel strasne zveda cenu toho PC pevny disk http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... 200%5C+2TB .

ja bych si vybiral asi z rady dell latude (ta bude na tebe asi moc draha), nebo inspiron viz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=99473 , v praci sme meli dell inspiron 6400 a do tedkaho ma segra s dvema malejma deckama. Fakt neznicitelnej NB.

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: ned 04.12.2011 5:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1256
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Používám (teď už samozřejmě postarší) Lenovo ThinkPad SL510 a přestože bych k němu měl několik výhrad, fotky (resp. RAW a až několikasetmegové TIFF), na něm zpracovávám denně. Jen jsem mu proti nejlepší možné HW konfiguraci dokoupil 500GB/7200ot disk (v základu měl jen 5400ot) a v dohledné době rozšířím paměť na 8GB (v základu byly 4GB), jedou na tom Win7 64bit. Není to úplně bussiness model, i když to z nich vychází - např. nemá hořčíkový rám, což ty "profi" IBM mají, a nemá světýlko nad displejem (které mi ovšem opravdu chybí, ta jediná věc mne mrzí, ale to v téhle cenové kategorii neměl žádný).

Výhrady se týkají dvou věcí - poměrně nelogicky (na můj vkus) umístěných USB portů a displeje, který má poměrně malé pozorovací úhly a ne úplně věrné podání barev (ale to jakž takž srovnala kalibrace HW sondou).

Naprosto nedostižná je ovšem klávesnice - tu mají IBM/Lenovo vynikající, podle toho jsem i NB vybíral, jako programátor toho na ní napíšu docela dost (a jako fotograf druhou živností se poperu i s tím displejem, zase taková hrůza to není, dělal jsem i na horších), bohužel u některých modelů s "ostrůvkovou" klávesnicí už to také není, co bývalo a o pohodlí při psaní si člověk může nechat jen zdát, ten můj má klávesnici klasickou.

Ano, za 15.000 bohužel nebyl, před rokem a čtvrt, kdy jsem ho kupoval, byl za cca 21.000 (plus peníze za rychlejší disk) - ale nelituju ani koruny navíc proti ASUSu, Aceru, HP ani Dellu - srovnatelné modely jsem si měl i možnost vyzkoušet a výběr byl poměrně jednoznačný.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: ned 04.12.2011 15:36 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
bitovod: Pod toto se podepisu. Mam SL410, za par dni to bude skoro dva roky. To svetylko me taky mrzelo, protoze jsem na nej byl zvykly z T rady. Jinak jsem ale s notebookem velmi spokojen a jak jsi popsal klavesnici, mluvil jsi mi z duse. Tehda me to stalo 20.500,- = hodne podobne, akorat ty mas vetsi displej, ja miril schvalne na 14ku.

Cili Lenovo pro "obyc" pouziti mohu jen doporucit. Ale az tak od 20 tisic vyse. Pritelkyne ma Lenovo za nejakych 12 a je to znat, ze je to hodne zakladni konfigurace. Ji to ale samozrejme staci.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: ned 04.12.2011 18:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Zajímací, Lenovo jsem doposud z neznalosti ignoroval...co myslíte o tomto?

http://www.mironet.cz/lenovo-ideapad-g7 ... +dp161012/

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: ned 04.12.2011 19:16 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
AR1 píše:
Zajímací, Lenovo jsem doposud z neznalosti ignoroval...co myslíte o tomto?

http://www.mironet.cz/lenovo-ideapad-g7 ... +dp161012/



jj neco takoveho neni spatne, jen pozor na to ze touchpad je dost v levo, a chce to vyzkouset klavesnici. Ale to jsou jen individualni veci ktery si musi kazdy ujasnit sam.

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: pon 05.12.2011 0:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
I ten touchpad ozkouset. Nikdy nekupovat bez osmatlani. V Praze je v tomhle super Alza, protoze i kdyz to nemaji vystavene, vybali a ukazou, clovek si to osaha. On totiz i ten touchpad neni jeden jako druhy. Zalezi hlavne na povrchu (hladky vs debilne vroubkovany) a tlacitkach (zarovnana, blbe se mackajici vs vystoupla). Taky hlucnost tlacitek muze byt ruzna, obycejne jemne a tiche klapani nebo hnusne cvakani. No a nekdo je zvykly (prevazne z nekterych HP modelu) na posuvnik stranky na prave strane touchpadu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz