Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 0:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 980
Bydliště: B.Bystrica
ted spiii jeste nevi ..vrazi to rano kdyz bude pri baleni modelu chtit taky hifi odskouset :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 20:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10896
Bydliště: praha 5
živej zatím jsem ,celý den jsem lítal a pomáhal s gravitačním startem cca 18kg Swifta,nakonec se start povedl,ale je to teda pěkná pakárna to odstartovat na svahu pouhým rozjezdem po zemi,pokud fučí málo.

Nicméně s tím zapojením jste mi nerozuměli :cry: Potřeboval jsem sfázovat toto,s tímto-Foto sem pomalinku dodám-jde o spojení dvojí aparatury,jedna je klasické hifi,a k tomu připojit klávesové kombo,pokud to pustím nehlas,tak to vyřeším-přepolováním kombového reproduktoru,jen jsem myslel,jestli to nejde nějak jinak,nežli praktickou zkouškou.Dodám ty fota čeho s čím.O zapojení reprov bedně nejde.

toto s tímto: http://pepin65.rajce.idnes.cz/Piano/


Naposledy upravil pepin dne sob 28.08.2010 20:40, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 20:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
Dodej foto toto s tímto :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 20:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10896
Bydliště: praha 5
JMalik píše:
Dodej foto toto s tímto :lol:


je to tam.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 20:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 16930
pepin píše:
JMalik píše:
Dodej foto toto s tímto :lol:


je to tam.


Všichni si doteď mysleli, že dolaďuješ jemné detaily domácího hifi :lol:
Tady je to jedno. Pusť to nahlas, nebo to dej plusama na sebe, nebo to ověř plochou baterkou a podívej se, kam se pohne membrána.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 21:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10896
Bydliště: praha 5
JMalik píše:
pepin píše:
JMalik píše:
Dodej foto toto s tímto :lol:


je to tam.


Všichni si doteď mysleli, že dolaďuješ jemné detaily domácího hifi :lol:
Tady je to jedno. Pusť to nahlas, nebo to dej plusama na sebe, nebo to ověř plochou baterkou a podívej se, kam se pohne membrána.



na jemné detajly sere pes,tady jde o to,vnímat hudbu břichem :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 21:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 980
Bydliště: B.Bystrica
pepine < a ty helmy co maji s tim pianem???? 8O 8O


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 21:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 980
Bydliště: B.Bystrica
ty chces spojit combo s pianem??


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 21:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10896
Bydliště: praha 5
jackboy píše:
pepine < a ty helmy co maji s tim pianem???? 8O 8O


Ty helmy tu jsou pro kurzýky-sportovní areál Raná-paragliding,to piano je tam páč se mi jednou postavilo do cesty a já si žekl ,že každá hospoda by měla mít piáno,ten synták je tam proto,že jsem ho doma už nepotřeboval a překážel mi tam a jak tak koukám jak se lidi začínají pomalu vlnit,brzy zjistím,zda jso teda ty bedny ve fázi,či nikoli :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 21:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2009
Příspěvky: 1086
Bydliště: Chýnov - to je kousek od Tábora
To zařízení kterým se dá otestovat reproduktorový řetězec se nazývá TESTER POLARITY AUDIOSIGNÁLU. Schéma zapojení vyšlo třeba v KTE 1 z roku 1993. Jako stavebnici to inzeruje: http://www.eltip.cz/staveb.htm za 495Kč. Pokud budeš chtít tak ti to zapojrní oskenuji.

_________________
EPP samokřídla
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 21:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10896
Bydliště: praha 5
jova píše:
To zařízení kterým se dá otestovat reproduktorový řetězec se nazývá TESTER POLARITY AUDIOSIGNÁLU. Schéma zapojení vyšlo třeba v KTE 1 z roku 1993. Jako stavebnici to inzeruje: http://www.eltip.cz/staveb.htm za 495Kč. Pokud budeš chtít tak ti to zapojrní oskenuji.


To na mě bude složité,prostě to zapnu,tak jak to je,on ten soused stejně nakonec přijde prudit že jsme banda idiotu :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 22:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2009
Příspěvky: 1086
Bydliště: Chýnov - to je kousek od Tábora
Zesilovače jsou zapojený většinou správně pokud to není nějaký domácí bastl. Pokud potřebuješ otestovat reprobednu tak na ní připoj na okamžik 1,5V článek a mrkni kterým směrem se ti pohybuje basák a označ si podle toho přívodní vodiče.

_________________
EPP samokřídla
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 22:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2008
Příspěvky: 224
Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Stačí pokud ty bedny dáš proti sobě co nejblíže a pokud jsou v protifázi, tak se hluk sníží (vyruší se akustický tlak) a jestli jsou ve fázi tak hrají. V jednoduchosti je síla..... :lol:

_________________
MAD_BOXs senior


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 22:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 980
Bydliště: B.Bystrica
pepine mam to kdyz to je fazi vlni se vsichni kdyz nevlni nejsi ve fazi !!! :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 28.08.2010 22:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 10896
Bydliště: praha 5
MAD_BOXs píše:
Stačí pokud ty bedny dáš proti sobě co nejblíže a pokud jsou v protifázi, tak se hluk sníží (vyruší se akustický tlak) a jestli jsou ve fázi tak hrají. V jednoduchosti je síla..... :lol:


No takhle jsem to doposud právě řešil a na chvilku jsem zaváhal,jestli to nedělám špatně.díky za podporu,že to jde i jednoduše-zapneš tak,basy zmizí,zapneš obráceně,jasou tam :lol: Ukončuji téma,jsou tam :lol:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz