px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 13:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.2.2016
Příspěvky: 5
Ahoj, je tady někdo, kdo by mi poradil s nastavením Phantoma 3 Advanced pro fotografování a pro video? Díky za rady...


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Phantom 3 Advanced
PříspěvekNapsal: úte 07.06.2016 20:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Dobrý den.Prosím o radu.Na Phantomu 3 Advanced se mi z ničeho nic začal kousat obraz.Když sleduji na svém tabletu,nebo mobilu přenos z kamery,tak ho vidím s několikasekundovým zpožděním,nebo jen v podobě "fotografií" pomalu se zobrazujících.S dr0nem jsem už 20 metrů jinde a on mi teprve pomalu v podobě pruhů vykresluje kde byl před chvílí. :?: Díky moc za radu!!!! jirka.kostelec211@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 7:20 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Jaký máš tablet-telefon? Tam bude zakopaný hunde. Někdy pomůže vypnutí zálohování obrazu kamery do tabletu, ale pokud je zařízení graficky slabé, nepomůže ani to, a pomůže až nový tablet-tel.

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 9:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Nojo,ale proč to na předposlední aktualizaci normálně jde a na tu poslední ne.Syn si koupil Xiaomi asi za 8.000 a chodilo to jako víno....než jsem to upgradeoval.To samé na Applu.Tam aspoň vidím pruhy :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 10:23 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Jirkapohl píše:
..Na Phantomu 3 Advanced se mi z ničeho nic začal kousat obraz....


Jirkapohl píše:
...Nojo,ale proč to na předposlední aktualizaci normálně jde a na tu poslední ne...


Jak tedy? Z "ničeho nic" nebo "po aktualizaci"? To jsou dvě rozdílné informace.

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 10:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Po aktualizaci.Na Xiaomi tel. se to ani nezobrazí a na Applu se to strašlivě kouše.Před aktualizací to letělo jako víno.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:02 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
DJI GO máš taky aktuální, jo?

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Mám.Na tabletu Applu to šlo super,na tel. Xiaomi taky.Dal jsem to v Pardubicích aktualizovat a ende,prostě to nende.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Aha, tak aktualizaci si neprováděl ty? Pokud ne, tak tam klidně můžeš mít nahraný vtip o doktorovi...

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
To zpoždění je cca 5 sec.Pak se začne ve vrchní části obrazovky po částech otvírat záběr.Ten už však není aktuální,protože jsem s Phantomem o 200metrů dál,nebo na zemi :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Neprováděl.Dělal mi to technik v Drona cz Pardubice.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:23 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Pokud ti na kopteře něco hapruje po zásahu autorizovaného technika, těžko to vyřešíš na zájmovém foru. To je stejné, jako kdyby ti po servise nejelo auto, taky se nebudeš pídit na foru proč tomu tak je, ale dáš to zpět do servisu. Tak bych aspon postupoval já, ty to řešíš zde-tož hodně zdaru!

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 11:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Oni mi to sice aktualizovali,ale já to u nich nekupoval.Jaký tel. používáš ty?Nerad bych koupil nějaké zařízení a ono to taky nešlo.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 12:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Já používám tablet Acer Iconia One 8, ale musí mít Octa core procesor(vyrábí se i čtyřjádrový-to je málo)! https://www.alza.cz/acer-iconia-one-8-1 ... 45.htm?o=4
Podle mého nejlepšího vědomí, ale tvůj problém asi nebude v tabletu/telefonu-pokud ti kopter před aktualizací jel na IOs i Android a po aktualizaci se seká na oba systémy. To že si ho kupoval jinde je myslím jedno. Pokud koptera do zásahu technika jela na 100% a po jeho zásahu nejede, tak bych to řešil reklamací. Rád bych se mýlil, ale on-line podle mě nic nevyřešíš.

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2016 12:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.6.2016
Příspěvky: 35
Ten Acer jsem měl.Na něm mi to nešlo nikdy.Ani obraz nešel.Tenkrát to ale nemělo ještě podporu DJI.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz