Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 17:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Ja som posledne posielal p3pro do nemecka ale sparka ides asi riesit cez sk shop a nech sa staru

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: ned 08.10.2017 19:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 5
Ja som Sparka doniesol z Ciny za 400eur u nas stal 600Eur.Preto reklamaciu musim riesit sam a nie cez obchod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 10:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.9.2017
Příspěvky: 20
Obrázky: 1
xitanaf píše:
nie vsetky idu na vsetky drony od DJI. Napriklad Spark nejde zmenit vyskovy limit. Vo firmware chyba g_config_flying_limit_height_limit_enabled takze aj ked sa vsetky ostatne vyskove limity prepisu ten hlavny fly_limit_heigh 500m prepisat nejde a apka viac ako tych 500m nepusti. Rovnako aj uprava do Sport+ modu, 50kmh co ma Spark v papieroch je maximalka a viac ako 54kmh som z neho nevymackol, citilne sa ale zrychlilo stupanie a klesanie. Podla netu je to sposobene verziou firmware .600 Spark a .1000 u Mavica. Kde operacie so zmenou vzletovej vysky a rychlosti v sport rezime sa aj napriek prepisaniu parametrov po kazdom spusteni drona vyresetuju do tovarenskych hodnot. Jedina moznost je downgrade firmwaru u sparka na .300 a u Mavica na .700 Problem vsak je, ze Spark firmware .600 je povinny a bez neho uz po 2.9.2017 nevzlietne ziaden Spark. Podobny "odrb" od DJI sa teda da cakat v buducnosti aj u Mavica a Phantoma.

Tak to vypada, ze sa mi to podarilo oklamat. Stiahol som fw .300 v ktorom sa dali este upravovat parametre a najnovsi .600. Najprv som urobil downgrade Sparka zo 600 na 300. Nasledne som z 600vkoveho fw vyhodil FLIGHT CONTROLLER MODULE, ostatne som ponechal tak a urobil upgrade Sparka tymto upravenym fw.
Zda sa, ze to funguje. Znova je mozne menit niektore zakazane parametre a Spark ma pritom vsetko ostatne z najnovsieho firmwaru.
Nemam to este odskusane v terene, k tomu sa dostanem pravdepodobne az cez vikend. Som hlavne zvedavy na vyskovy limit lebo ten v aplikacii ostal na 500m, tak uvidime ci apka dron pusti vyssie napriek nastaveniam. Len si musim vybrat miesto niekde ako vojensky vycvikovy priestor na zahori, tam budem mat istotu, ze sa mi tam nebude nad hlavou nik motat nakolko je to uzavrety vzdusny koridor.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 12:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Super vec takto si uvarit fw :D

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: ned 15.10.2017 0:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.9.2017
Příspěvky: 20
Obrázky: 1
Vypada to tak, ze firmware funguje ale bateriu som vyzdimal na nulu



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: ned 15.10.2017 11:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.9.2017
Příspěvky: 6
Tyjo tak ja bych se uz docela bal jak to rvalo baterku uz nekdy v 900m :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: phantom3aaadvanced a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz