Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 23.02.2017 19:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.2.2017
Příspěvky: 2
Dobrý den, aktualizoval jsem aplikaci DJI GO--For products before P4 na verzi 3.1.3 a došlo k tomu, že se mi nespároval asi tablet s ovladačem. Zapnu ovladač, pak drona a pak zapnu na tabletu aplikaci a vůbec mi to nenaskočí. Když jdu manuálně v aplikaci do toho řídícího prostředí, tak je obrazovka šedivá, nenaskočí kamera, nahoře bliká Remote Controller Signal Weak. Už jsem v továrním nastavení přeinstaloval celý tablet, už nevím co s tím mám dělat. Zkoušel jsem nainstalovat znovu i starší verzi 2.8.0 a je rozdíl pouze v tom, že když najedu do aplikaci tak mi na horní liště svítí "NO SIGNAL" Můžete mi prosím dát nějakou radu co s tím ? Co se stalo, je něco s aplikací? Jak mám tento problém řešit. Vše jsem zkoušel i na jiných přístrojích, na 2 tabletech s Androidem 5.1 a na telefonu s androidem 4. Řeším to už od soboty. Moc Vám děkuji za radu. Dušan


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 24.02.2017 19:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Asi nešťastně popsaná závada. Možná se zde podobný problém už řešil, možná by chtělo něco o věci přečíst viewtopic.php?f=138&t=75223 viewtopic.php?f=138&t=71789
K popisu závady bych postupoval takto:
př.: P3 jsem si koupil jako nový/použitý asi před.... Dosud má můj P3 nalítáno cca hodin/baterie má x cyklů, nikdy nehavarován/nevím jestli s ním někdo nepraštil.... Jako náhledové zařízení používám tablet/mobil... s operačním systémem iOS/andr. verze OS ...... Do poslední aktualizace jsem se svým P3 nalítal asi ....baterek/času..... s problémy/bez problémů. V součastné době mám v P3 FW ... Do poslední aktualizace všechny fce P3 i náhledového zařízení fungovaly/nefungovaly+občasné výpadky obrazu, jak časté atd....... Aktualizaci jsem dosud dělal x krát, kdy aktualizace dosud proběhla...... A ještě by závadu určitě chtělo popsat hlouběji, aby ti někdo mohl pomoci.

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2017 18:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.2.2017
Příspěvky: 2
Tedy takto :-), P3 jsem si koupil jako nový před 2 měsíci Dosud má můj P3 nalítáno cca 2 hodiny, nikdy nehavarován, vím že s ním nikdo nepraštil.... Jako náhledové zařízení používám tablet Lenovo TB3-710F s operačním systémem andr. verze OS 5.0.1. Do poslední aktualizace jsem se svým P3 nalítal jak jsem uvedl cca 2 hodiny bez jakýchkoliv problémů. V současné době mám v P3S FW 1.07.1. FW hlásí :
========== 2014.01.01 00:00:16 remo-con disconnect======
Packet: P3C_FW_V01.07.0090.bin
Result: Abort.
The firmware on the SD card is identical to or older than the current firmware on the aircraft.

Do poslední aktualizace všechny fce P3 i náhledového zařízení fungovaly bez výpadků obrazu.. Aktualizaci FW jsem dosud dělal 1 krát (viz výše) a aktualizaci DJI GO jsem dělal asi 2x až na současnou verzi 3.1.3, ta proběhla minulou sobotu, tedy 18. 2. 2017. Na doporučení déle létajících jsem vrátil verzi 2.8.0, ale závada nebyla odstraněna. Nyní je celé zařízení v tomto stavu: na tabletu je nainstalovaná verze 3.1.3 a po zapnutí dro.na tento rychle bliká žlutě a vysílač svítí červeně, tedy není spárovaný ani dr.on ani vysílač, dle návodu to vůbec nejde, v aplikaci DIJ GO svítí tento nápis "Remote Controller Signal Weak". Z podpory mi bylo napsáno, zda jsem též aktualizoval vysílač, že by mohl být problém v tom, že je jiná verze na přístroji a jiná na vysílači. Tak nevím, děkuji za každou radu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2017 21:13 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
vyzkoušej:
http://www.droncentrum.cz/phantom-3-sta ... prijimace/

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 02.03.2017 15:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.12.2013
Příspěvky: 42
Smaž P3C_FW_V01.07.0090.bin z SD karty, když ho tam necháš bude se pokoušet nahrát firmware znovu. Píše Ti to že se pokoušíš nahrát stejný jaký už máš nebo starší firmware.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz