Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 9:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.4.2014
Příspěvky: 240
blbě se zeptám možná, ale kde se dá zapnout nebo vypnout v DJI go "záznam obrazovky" pro případ nehody kdy člověk nenatáčí video, tak aby aspoň přibližně podle obrazu věděl.. nebo se to dělá extérní aplikací? :)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 9:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Pokud si pamatuji, DJI Go aplikace video z ovládacího rozhraní nahrává automaticky, samozřejmě musí být na smartphone/tabletu dostatek místa pro jeho uložení. Mě to tak vždy fungovalo, aniž bych musel cokoliv aktivovat.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: úte 10.01.2017 12:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
mouchanek píše:
blbě se zeptám možná, ale kde se dá zapnout nebo vypnout v DJI go "záznam obrazovky" pro případ nehody kdy člověk nenatáčí video, tak aby aspoň přibližně podle obrazu věděl.. nebo se to dělá extérní aplikací? :)
Ještě bych doplnil, tady se to dá vše nastavit. Ve výchozím nastavení je "Video Cache" konfigurována na 2 GB, pokud není nastaveno automatické mazání, video se přestane nahrávat.
Nastavení je přístupné přes hlavní nastavení (General Settings - "3 tečky").


Přílohy:
VideoCache.jpg
VideoCache.jpg [ 80.74 KiB | Zobrazeno 688 krát ]

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: úte 10.01.2017 21:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 7
A kam se to v tom telefonu nahrává? Kde to najdu? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: stř 11.01.2017 6:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Co zkusit hledat složku, která bude mít v názvu DJI :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: stř 11.01.2017 17:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 7
Jasně rychleji jsem psal než myslel :oops: Den blbec no . Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova DJI Go 3.0 pro Android
PříspěvekNapsal: stř 11.01.2017 17:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 7
gardenroute píše:
Ještě bych doplnil, tady se to dá vše nastavit. Ve výchozím nastavení je "Video Cache" konfigurována na 2 GB, pokud není nastaveno automatické mazání, video se přestane nahrávat.
Nastavení je přístupné přes hlavní nastavení (General Settings - "3 tečky").


Ale to ukládá video v případě nahrávání. Náhled obrazovky bez zapnutého nahrávání to někam ukládá taky ?? Myšlena obrazovka s údaji o kopteru.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: phantom3aaadvanced a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz