Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1171 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 79  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: čtv 27.07.2017 20:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 202
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Já používám jen cpl filtr z aliexpressu.

Tady další vychytávka
https://pt.aliexpress.com/item/Sunnylif ... -81b2-2875

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: sob 29.07.2017 7:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2004
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
paseto píše:
Ahoj, tak od pondělka mám mavica. Zatím nemám moc nalítáno a spíš zkouším jednotlivé módy a učím se. Ale už se mi 3x ztratil obraz. Jednou hned po vzlétnutí a 2x po chvilce letu. A když koukám do aplikace DJI GO tak je vidět že se přeruší i záznam letu. FW mam nejnovější.

A ještě jedna věc. Používáte někdo nějaké filtry na foťák? Jaký jsou kdyžtak užitečný a od jaký značky je koupit?

To ztraceni obrazu resp. zamrzani mobilu vyresi zakaz ukladani videa (do mobilu) Tlf nestiha a pada to.

Filtry pouzivam pouze CPL ve trech urovnich zatmaveni od PolarPro. Gold verze muze byt nasazena porad. Vetsina jinych se musi pri inicializaci kamery (tedy kazdem zapnuti) sundavat - narazi do gimbalu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: sob 29.07.2017 7:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Hradec Králové
S tim videem to zkusim na svém iphone,ale ten by to stíhat mel,resp.pred tim nikdy nebyly potize takze pochybuji ze by to byl i muj pripad,ale.....


Sent from my iPhone and I will remove the signature


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 12:14 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2008
Příspěvky: 29
Já ale ani nemusím natáčet a ztratí se mi obraz. Když vypnu a zapnu aplikaci tak se zase chytí takže bude problém asi někde v DJI GO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 13:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Hradec Králové
Jo me se to take stava i bez nahrávání ,uplne stejne


Sent from my iPhone and I will remove the signature


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 17:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 371
Obrázky: 9
Kluci, možná by pro identifikaci problému (i pro porovnání u ostatních) pomohlo, kdybyste k problému napsali, jaký máte firmware, jaký telefon, jakou verzi aplikace, atd.

Já mám 01.03.0700, poslední verzi DJI GO (automatická aktualizace - žije si to vlastním životem) a telefon Honor 8. Žádné tyto problémy nepozoruji a to jsem teď na dovče zkoušel vše možné a nemožné a jediné, s čím byl problém, že bylo občas nutné kalibrovat gimbal. Přece jen mu rychlý let bez krytu za současného klopení kamery občas dělá problém (hláška wheel err).

Jinak ale jsem s tím stroječkem víc a víc spokojený. Testoval jsem vše možné, zejména tracking plujících lodí je pecka, možno vidět, např. zde:





Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Poznatek z přepravy: Let tam - měl jsem baterie v kufru, Mavica v palubním kufříku. Žádný problém. Nazpátek vše včetně baterií v palubním kufříku. Bez mrknutí oka, bez hnutí brvy.

Poznatek z Chorvatska: Oproti zcela prudérním Frantíkům jsou Chorvati a lidé na dovolené těžce v pohodě. Lítal jsem většinou nad mořem, nikomu nad hlavou, nad barákem... Lidé se usmívali, mávali (ostatně, je to i na konci videa), žádný problém...

Letěl jsem nad vodou i 3,5km, letěl by i dál, ale tohle mi stačilo. Pro rejpaly, můžete si představit pro váš klid spottera na rychlém motorovém člunu se síťkou na motýly a handsfree ve spojení s pilotem plujícího souběžně s letem...J

Otázka na ostatní, jak často musíte rovnat horizont?

Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 12:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Hradec Králové
Ja mel app 4.1.3. Iphone 7 plus,v mavicu posledni fw 01.03.0700 ,vzdy vypadne obraz,GPS pozice,nekdy se to stava jeste na zemi v tom pripade problem s uložením RTH,zkoušeno i s Litchy se stejným výsledkem,dle customer supportu chyba igo app a budou pracovat na její naprave


Sent from my iPhone and I will remove the signature


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 13:05 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2008
Příspěvky: 29
Mobil je iPhone 6 a DJI GO mam nejnovější 4.1.5 a MAVIC má taky nejnovější 01.03.900 A nenašel sem ještě souvislost s výpadkem obrazu. Někdy se to stane hned po vzletu a někdy až po nějakej době. Ale nikdy při tom nemam zaplé natáčení


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 13:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 930
Bydliště: SK
Je mozne ze verziu pre iOS nemaju moc doladenu, pri niektorych problemoch pomohlo ale na Androide odinstalacia precistenie cache a nanovo naistalovat poslednu verziu.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 14:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 371
Obrázky: 9
MarkAurel píše:
Je mozne ze verziu pre iOS nemaju moc doladenu, pri niektorych problemoch pomohlo ale na Androide odinstalacia precistenie cache a nanovo naistalovat poslednu verziu.


Taky si myslím, že to bude mít souvislost s iPhone. Ona i Litchi není na iPhone v takovém stavu, jako na Androidu... Ta odinstalace a pročištění všech cache, resp. natvrdo smazání všeho, co mělo spojitost s DJI a nová instalace s vypnutou cache pomohlo kdysi mně... Nyní se ani neženu do nového firmware, nechci zase řešit nějaké prapodivné anomálie a nepředvídatelné chování, když stabilně vše funguje :D

Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 17:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.4.2014
Příspěvky: 240
mne to taky párkrát vypadlo, vždy stačilo promazat cache, obrázky i videa a jelo to spolehlivě. DJI GO4 mám nejnovější, fw. v Mavicu nějaký starší, neženu se do update když to funguje :)
Teď mi hlásá, že chce kalibraci vision systému na PC, ale lítá to normálně tak jsem s tím vydržel ještě celou Sázavu na lodi :D
btw. Mám přes 600km a vše pohoda :) Teď mě čeká trip do Černé Hory a za měsíc Švýcarsko tak se těším na čumendo ze vzduchu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 22:27 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2008
Příspěvky: 29
Tak já ho koupil před týdnem tak tam tohle už bylo nainstalovaný a DJI GO se aktualizuje samo. A ještě otázka. Vrtule z číny nebo origo? Nedělá to pak nějakou neplechu když sou z číny?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 02.08.2017 4:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2004
Příspěvky: 92
Bydliště: Hradec Králové
Ja vse origo,zadne uravy


Sent from my iPhone and I will remove the signature


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 02.08.2017 6:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 371
Obrázky: 9
paseto píše:
Tak já ho koupil před týdnem tak tam tohle už bylo nainstalovaný a DJI GO se aktualizuje samo. A ještě otázka. Vrtule z číny nebo origo? Nedělá to pak nějakou neplechu když sou z číny?


Koupíš prima stroj za desetitisíce a chceš šetřit na vrtulích a riskovat, že se něco po....? :-)

Přirovnal bych to parafrázujíc film Rozpuštěný a vypuštěný ke zbytečným otázkám v kriminalistice... Nic ve zlém...

Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 02.08.2017 6:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 371
Obrázky: 9
mouchanek píše:
mne to taky párkrát vypadlo, vždy stačilo promazat cache, obrázky i videa a jelo to spolehlivě. DJI GO4 mám nejnovější, fw. v Mavicu nějaký starší, neženu se do update když to funguje :)
Teď mi hlásá, že chce kalibraci vision systému na PC, ale lítá to normálně tak jsem s tím vydržel ještě celou Sázavu na lodi :D
btw. Mám přes 600km a vše pohoda :) Teď mě čeká trip do Černé Hory a za měsíc Švýcarsko tak se těším na čumendo ze vzduchu :)


Hezkou dovolenou a dobré podmínky pro létání. :) Jaký máš fw?

Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1171 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 79  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz